Jump to content

Contributie

Shenck

Recommended Posts

Nu sunt eu respectivul, dar am cotizat si eu acum vreo juma de an 200 de mii pt 3 autocolante userului csergogaby :) >- .

Nu cumva erau vreo 500 de mii? :-? glumesc... trebuie sa ma uit pe unde am notat... dar din ce tine eu minte pe putinele autocolante pe care le-am dat dupa varsarea in cont nu am primit mai mult de 20-30 de mii pe fiecare, dar poate ma insel... am sa verific si revin

Nu-am intalnit la benzinaria MOL din apropierea serviciului tau prin februarie-martie parca, eu aveam un Espero argintiu cu numar de BT.

Poti sa treci si 10 mii din partea mea, nu e mare lucru, dar nu am obisnuinta sa uit cifre. Daca gasesti unde ai notat, bine, daca nu , iarasi bine.

• 1 year later...

Am in cont o depunere de 50 RON, in data de 04.12.2006. La descrierea tranzactiei e scris asta: CASH/ROMAN/IULIAN SCHI******. Care esti si pentru ce ai trimis banii?

@andreib, trimite lista cu contribuabilii din Iasi.

Am in cont o depunere de 50 RON, in data de 04.12.2006. La descrierea tranzactiei e scris asta: CASH/ROMAN/IULIAN SCHI******. Care esti si pentru ce ai trimis banii?

@andreib, trimite lista cu contribuabilii din Iasi.

20 ron sunt pentru suporti si autocolante iar 30 ron contributie

• 5 weeks later...

Salut.

Asi vrea si eu un autocolant si poate si suporti de numere. Cum fac?

P.S: cu Daewoo pls, ca am McLaren, dar vreau sa derutez lumea :P . Glumeam, long live the Cielo! :D

Edited by Geo_ZGA