Tommy Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 @laur: Eu am "folosit-o" acum o luna-doua si de atunci ma simt excelent. la ce te-ai referit ? daca nu se poate inlatura cauza.. bun si cate un sport.. la noi chiar am pus bazele unu fight-club cu usile inchise, altfel se poate incerca calaritul, aruncarea cu ciocanul, etc, sporturi dure sa fie Link to comment
tolin Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 (edited) @satori > si dupa pastile a iesit scanarea bine ? Poate e bine sa le bagam si in benzina. @tommy > sporturi mai grele ca: halbere si coniac-canoe nu exista. Edited November 15, 2005 by tolin_afc Link to comment
Tommy Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 asa-i.. da alea-inneaca nu elibereaza ca-n ioan: iar adevarul vă va face liberi.. sau ca-n ... munca vă va face liberi.. Link to comment
Mircea Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 (edited) bravo toline...io n-aveam coraj s-o spun, ca parca vad ca incepea bascalia Asa Ileano, lauda-l pe Tolin! Cand am recomandat eu si @Florin Bad metoda, ati tacut malc. Edited November 15, 2005 by Mircea Link to comment
tolin Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Eu stiu pe cineva care nu stia ce-i ala stresul. Avea scris deasupra patului: "Sa ridicam munca pe cele mai inalte culmi ... sa nu mai ajungem la ea !" si dedesubt: "Ce bine e sa faci nimic !" Iar mie, intr-o situatie limita, un doctor pe care n-am cum sa-l uit, desi nu-i mai tin minte numele, mi-a recomandat cea mai buna pastila: Nepasarea (miserupizmul). Link to comment
Tommy Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 @mircea, o acuzi degeaba pe ileana.. ea atunci a picat.. pe forum daca putea.. pica ea si mai degraba Link to comment
Satori Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 @satori > si dupa pastile a iesit scanarea bine ? Poate e bine sa le bagam si in benzina. Cine crezi ca a mai calcat pe la un doftor atat de bun incat sa uite sa imi zica ca nu am voie sa conduc? Sau macar sa imi spuna raspicat "citeste prospectul". Care avea vreo 4 pagini, apropo. Link to comment
andreib Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Mie mi-a fost recomandata de un doftor intr-o perioada f dificila (un deces in familie, ruda de gr 1). Am luat o singura data o pastila si eram how-high...nu mai aveam eu treaba cu nimeni si nimic. Nu o sa mai iau niciodata asa ceva... Link to comment
gigi-kent Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 (edited) apropo de how-high... Edited November 15, 2005 by FLEX Link to comment
FLEX Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 @ gigi-kent: Urmatoarea aluzie de acest gen se va lasa cu deranj grav ... Link to comment
Lucian79 Posted November 15, 2005 Author Share Posted November 15, 2005 @lucian79.. bine ar fi sa rezolvi cauza nu efectul.. @florinbad (mersi ptr. link), @Tommy ..cauza, ca in majoritatea situatiilor e serviciul ..si tocmai de aceea de ieri am renuntat la el de buna voie si nesilit de nimeni (preaviz). C-am facut bine, c-am facut rau ...ramane de vazut. Deocamdata am ales ce-am crezut ca e mai bine ptr mine. Problema e ca fiind obisnuit de atata timp sa lucrez tot timpu pe fuga, presat din toate partile, mi s-a intiparit in mine acest mod. Pina si stilul de condus si chiar viata personala am adaptat-o stilului grabit si mai mereu in criza de timp. Vreau sa ma relaxez si nu-mi recomandati o pauza de o luna, doua ptr ca ... n-am timp Link to comment
Satori Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Pai in aceiasi situatie am fost si eu... de fapt sunt si, cu siguranta, pastilele nu sunt o solutie. Link to comment
Tommy Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 multi cred c-am trecut prin astea, altii prin si mai grele.. din pacate mereu, mereu speram să .. iesim mai căliti din asta (macar) bafta si putere sa putem trece peste ce ne da viata! Link to comment
mr_ Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 La mine condusul e antistress... m-am obisnuit sa nu ma enerveze traficul, si oricum cat timp sunt la volan uit de probleme de servici sau alte prostii. In rest, bicicleta, piscina... merge. Mai ales daca se practica ... regulat Am inteles ca pastilele cu magneziu, vitamine si alte prostii pot ajuta, insa nu am incercat pe pielea mea pentru ca nu am avut nevoie. Pastilele dure, care contin Valium si alte alea am auzit ca sunt bune si la alte afectiuni. Se duce unul la doctor cu un caz de diaree rebela... "Dom' doctor, am o problema mare de tot... ma taie atat de brusc incat nu mai apuc sa ajung la buda si fac pe mine...." Doctorul ii da niste pastile din astea cu valium... tipul pleaca, fericit... Dupa cateva zile, vine la control. Doctorul intreaba "cum te simti?" Tipul "excelent" Doctorul "Nu mai faci pe tine"? Tipul " Ba da, dar nu ma mai deranjeaza... " ) Link to comment
laurentziu83 Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 A, si eu ma apuc de surubareala la masina cand vreau sa ma relaxez. (de asta mai injuram reno-ul, ca e masina noua si gasesc greu manuale de demontat in engleza macar, nu mai vorbesc ca le gasesc doar pentru vechiul model francez). Vreau sa-mi impun de acum ca sambata dimineata sa fie zi sfanta de surubareala, ma rog, cand se poate. Pentru mine satisfactia de a face un lucru bine pentru mine si pentru cei apropiati e cel mai bun lucru. Link to comment
DIO Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 @lucian79.. bine ar fi sa rezolvi cauza nu efectul.. Nimeni nu a amintit aici de psiholog . Incearca si vei constata ca o discutie de 15' cu acesta iti poate schimba viata. Am trait o astfel de experienta si nu l-am crezut cand mi-a spus ca cel mai eficient efect il va avea faptul ca am constientizat situatia. Abia dupa 6 luni mi-am amintit vorbele lui. Din pacate noi romanii consideram ca psiholog=psihiatru. Este diferenta dintre hard si soft, dupa parerea mea. Orice pilule creeaza dependenta si rezolva temporar doar efectul. Poti incerca "Catina + coenzima Q10" de la Hofigal. Link to comment
sebian Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Eu folosesc aproape fara intrerupere, ca tot ziceai de Hofigal, Spirulina+Catina si pot sa spun ca ma tine pe picioare, altfel as fi clacat din cauza oboselii si lipsei concediului (5 ani ) Link to comment
mr_ Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Un pic de miscare, sex, somn. Ordinea nu e obligatorie... Link to comment
Recommended Posts