iulia Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Nu, dar au masinile si proprietarii acestora treaba cu ele. Leutzu, poate mai sunt si proprietare si ele (poate) n-au treaba...te-ai gandit? Sau ai vazut prea multe filme? Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Filmele alea sunt inspirate din fapte reale, da? Link to comment
NightClub Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 @valy au fost data trecuta amicele, dar ele au sterso pe la 21:00. Sa vad ce pot negocia pentru maine. Si la ce filme va referiti voi? )"> Link to comment
Vlad Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 apar..cu una bucata bec pozitie si una bucata far de ceata..poate ma ajutati sa le montez Link to comment
RaduERD Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Ajung si eu maine ca de obicei in jur de 8! @Vlad: Te ajut eu cu cea mai mare placere cu inlocuitul! Bafta Link to comment
nbd Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Sper sa ajung si eu la o intalnire nu am fost niciodata dar ma chinui sa ajung de cateva luni abia acum am aflat pe unde vine sala polivalenta Link to comment
Witch Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Oamenii noi sunt foarte bine primiti la intalnirile Daewoo asa ca fiti bineveniti. Cat despre mine poate ajung sa va mai scad media de varsta (hai vreau sa aud comentarii ) ...glumeam, vin sa va arat ca sunt solidara si infrunt frigul alaturi de voi. p.s. s-a schimbat cumva ora de intalnire? la cat trafic e zilele astea eu zic sa plecati de la casutele voastre/ munci de pe la orele 16 ca sa ajungeti la 20... he he noroc de mine ca stau aproape Link to comment
ileana Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 cred ca mai repede o sa ajung eu de la 60 km decat voi din alt cartier ..am fost si eu azi prin bucuresti...vai de viata voastra! Link to comment
claz Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Eu inca nu am aflat cum ajung la intalnire, si nici oferte ferme de "ghidonare" nu am primit. Ma descurc singur, sper... Link to comment
VIPER Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Raule, am atipit... Te sun dimineata si te ghidonez. Link to comment
alx Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Shef, daca stii care e Stefan cel Mare faci in felul urmateur: meri in directie opusa Pietii Victoriei (sper sa stii unde e asta) muuuuuuult, treci prin 2 pasaje, cobori un deal si, atunci cand o sa vezi pe stg o reprezentanta mercedes (autoklass) la prima intersectie faci dreapta. Mergi pe drumul principal pe langa Palatul Pionerilor (de pe stg) si la cea de-a 2-a trecere de pietoni faci stg, desi e linie continua. Mergi drept pe drumul care te aduce in dreptul cladirii Salii Polivalente. Aciulea iti pui capsoru la contributie cu scopul de a ajunge in partea opusa a cladirii, fata de pozitia in care esti. Acolo dai de noi. Te-as culege io da' nu stiu pe la ce ora te parashutezi tu pi colo... @sato: ce facem bre? need a ride? Link to comment
steph Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 (edited) eu vin nu ca as fi lipsit de 2 ori in 6 luni. asa ca cel mai mic membru ( cu carnet ) e pe capu vostru jajaja claz warn man Edited November 16, 2005 by steph Link to comment
claz Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 asa ca cel mai mic membru ( cu carnet ) e pe capu vostru jajaja claz warn man Chiar aveam nevoie de un bigudiu mic Link to comment
alx Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Da, da, la ditai pleata ta... Link to comment
steph Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 buei pe capu vostru la figurat nu la propriu Link to comment
downlaw Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 incerc sa apar si eu dupa 19:00... Link to comment
Alezz Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 (edited) Clazzzz,zi ma unde esti in buc si vin eu si te iau (da vii cu masina ta ca nu cred ca stau mult > ) Sau la 18:00 la Piata unirii unde intoarce tramvaiul 32. Edited November 17, 2005 by Alezz Link to comment
alx Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Io zic sa va intalniti in pasajul de la unirea... Link to comment
VIPER Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Fiecare venind din alt sens Link to comment
alx Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 io ma refeream la ala pietonal... poate intra clazu cu matizu'... sa vedem cum urca scarile rulante )"> Link to comment
Senna Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Vin si eu si am o rugaminte: daca are cineva si poate aduce o tubulara rezistenta cu sau fara cot, eventual cu cap tubular de 30 caci s-ar putea sa nu se potriveasca cu cel pe care il am eu. Cred ca cel mai bun ar fi un "T tiganesc" folosit pt strangerea chiulaselor. Vreau sa incerc sa slabesc piulita planetarei mele ca sa pot schimba ulterior rulmentii. Ar fi bun si un spray degripant caci pe al meu nu il mai gasesc. Multumesc anticipat. Link to comment
totti Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Eu inca nu am aflat cum ajung la intalnire, si nici oferte ferme de "ghidonare" nu am primit. Ma descurc singur, sper... Am inteles ca pleci de la Dibas... Mergi pe sos Fundeni spre Pantelimon. La intersectia cu Pantelimon(prima interesctie cu un blvd mare) faci dreapta. Mergi pe Pantelimon pana dai in Mihai Bravu (asta e prima intersectie mare dupa ce treci de McDonalds). In Mihai Bravu faci stanga si se aplica ce a scris alx cu exceptia faptului ca treci printr-un singur pasaj. Link to comment
NightClub Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 @claz daca ajungi la piata muncii, te poti tine dupa mine si hades. Noi de acolo plecam la ora 5:45 Link to comment
covrigma Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 @claz...pe la ora 18.00, 18.30 ajung si eu pe la piata muncii, deci te pot ghida eu pana la intalnire...acum ai destule ofete si diferite ore asa ca nu poti rata Link to comment
Recommended Posts