Jump to content

Intalnire Joi, 17 Noiembrie, Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Oamenii noi sunt foarte bine primiti la intalnirile Daewoo :D asa ca fiti bineveniti. Cat despre mine poate ajung sa va mai scad media de varsta (hai vreau sa aud comentarii :banana: ) ...glumeam, vin sa va arat ca sunt solidara si infrunt frigul alaturi de voi.

p.s. s-a schimbat cumva ora de intalnire? :lavolan: la cat trafic e zilele astea eu zic sa plecati de la casutele voastre/ munci de pe la orele 16 ca sa ajungeti la 20... he he noroc de mine ca stau aproape

Shef, daca stii care e Stefan cel Mare faci in felul urmateur: meri in directie opusa Pietii Victoriei (sper sa stii unde e asta) muuuuuuult, treci prin 2 pasaje, cobori un deal si, atunci cand o sa vezi pe stg o reprezentanta mercedes (autoklass) la prima intersectie faci dreapta. Mergi pe drumul principal pe langa Palatul Pionerilor (de pe stg) si la cea de-a 2-a trecere de pietoni faci stg, desi e linie continua. Mergi drept pe drumul care te aduce in dreptul cladirii Salii Polivalente. Aciulea iti pui capsoru la contributie cu scopul de a ajunge in partea opusa a cladirii, fata de pozitia in care esti. Acolo dai de noi.

Te-as culege io da' nu stiu pe la ce ora te parashutezi tu pi colo...

@sato: ce facem bre? need a ride?

Clazzzz,zi ma unde esti in buc si vin eu si te iau (da vii cu masina ta ca nu cred ca stau mult > :) ) :D

Sau la 18:00 la Piata unirii unde intoarce tramvaiul 32.

Edited by Alezz

Vin si eu si am o rugaminte: daca are cineva si poate aduce o tubulara rezistenta cu sau fara cot, eventual cu cap tubular de 30 caci s-ar putea sa nu se potriveasca cu cel pe care il am eu. Cred ca cel mai bun ar fi un "T tiganesc" folosit pt strangerea chiulaselor. Vreau sa incerc sa slabesc piulita planetarei mele ca sa pot schimba ulterior rulmentii. Ar fi bun si un spray degripant caci pe al meu nu il mai gasesc. Multumesc anticipat.

Eu inca nu am aflat cum ajung la intalnire, si nici oferte ferme de "ghidonare" nu am primit. Ma descurc singur, sper...

Am inteles ca pleci de la Dibas...

Mergi pe sos Fundeni spre Pantelimon. La intersectia cu Pantelimon(prima interesctie cu un blvd mare) faci dreapta. Mergi pe Pantelimon pana dai in Mihai Bravu (asta e prima intersectie mare dupa ce treci de McDonalds). In Mihai Bravu faci stanga si se aplica ce a scris alx cu exceptia faptului ca treci printr-un singur pasaj.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...