tico_RS Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 nu nstiu daca aci e sectiunea buna, dar pana aici m-a dus capu': caut si eu de ceva vreme nishte izolatori care se contracta cand sunt incalziti. cred ca a-ti prins ideea, faza nashpa e ca nu stiu unde gasesc asa ceva si nici macar cum le zice? macar sa stiu ce caut, ma poate ajuta cineva macar intr-una din probleme? Link to comment
Maxx Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Izolator 3M negru. Se gaseste greu, eu ultima data am gasit in magazinul muzica. Link to comment
sebian Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 (edited) Denumirea oficiala e "manson termoretractabil" ...baga un gugal, trebuie sa gasesti http://cms.3m.com/cms/RO/ro/0-235/kllclFA/view.jhtml Edited November 17, 2005 by sebian Link to comment
aladin Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Pe care il poti gasi cam pe la toate magazinele de piese electronice. Probabil vei gasi de mai multe feluri, functie de gradul de contractie. Link to comment
Abram Burel Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Gasesti pe Maica Domnului la mai multe magazine, de mai multe culori si diametre. Se vinde de regula la bucata de cateva zeci de centimetri. Nu costa prea mult, dar nici sa-ti iei sa-ti faci ghirlande in pomul de Craciun nu-ti permiti (nu mai tin minte pretul, ci doar "impresia" despre el). Link to comment
Recommended Posts