andreib Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Impresii, deocamdata nu ma pot pronunta, in Iasi nu e nins, dar merg bine si nu-s galagioase. Sa vezi cum e pe asfalt mai rugos (de ex pe pacurari intre semafor si benzinaria mol ), te cam doare capul. Link to comment
BAD_MF Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 Am si uitat de topicul asta Sa va mai arat noutati la masina Link to comment
Lucian79 Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 (edited) Ala e un jaguar pe plasa aia ? Maciulia imi place ..are leduri ? P.S. De ce nu vopsesti corpul oglinzilor in culoarea caroseriei ? Edited August 4, 2006 by Lucian79 Link to comment
BAD_MF Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 Nu e un jaguar eu un fel de rechin mic(mascota masinii , era prea goala plasa ) schimbatorul este Pilot si nu are led-uri. Oglinzile le las deocamdata asa. Link to comment
guru Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Sa o stapanesti sanatos! Cd-playerul este la fel ca al meu, merita fiecare banut, tu esti multumit de el? Ce difuzoare misca? Link to comment
BAD_MF Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 Foarte multumit, pe fata am blaupunkt originale si pe spate 2 JBL ovale GTO 936 pe 3 cai 100 w RMS, urmeaza 2 JBL pe fata. Link to comment
Mircea Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 E unul dintre putinele golane modificate frumos. Pune si o poza din spate, ca acolo de regula se strica totul la Logane. Combinatia Alb- geamuri negre da ce-l mai bine, dar din pacate albul pe logan arata rau (de aici a aparut expresia de frigider ). Frumoase jantele, dar cred ca ai avut de unde alege )"> Link to comment
BAD_MF Posted August 5, 2006 Author Share Posted August 5, 2006 Mersi . Spatele s-a atenuat putin prin prezenta lunetei cu folie neagra si cu tipsu din inox de la Borla. Totusi albul de la logan e un alb curat, cand e spalata se vede fain, nu e genul spalacit spre crem sau spre gri. jantele sunt Borbet model CF pe 15 incaltate cu Debica Furio 195/60 R15. Dorinta mea cea mare este sa cobor masina, nu ma tenteaza kit-urile existente sau prelungiri la spoilere, imi place mai simplu. O poza din lateral : Link to comment
Mircea Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Sfat: puneti niste aparatori de noroi la roti. In scurt timp o sa se polizeze pragurile si spoilerul in dreptul rotilor. Link to comment
zet Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Nu mai stiu producatorul. Faza e ca scria pe instructiuni cotiera pt logan si e imbracata in acelasi material cu cel folosit in interiorul loganului. se gaseste in accesoriile oferite de colibasi http://www.dacia.ro/piese-si-accesorii/accesorii http://www.dacia.ro/piese-si-accesorii/acc...ii/cotiera-fata Link to comment
BAD_MF Posted August 13, 2006 Author Share Posted August 13, 2006 Mersi de sfat Mircea, nu stiam ca se intampla asa. Faza e ca ce aparatoare am vazut nu prea imi placeau, o sa caut ceva finut. Link to comment
icet Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Cumpara aparatorile originale,se monteaza destul de usor si masina va arata mult mai bine in combinatie cu ornamentele de aripi(asta daca le vei cumpara si monta ulterior). Link to comment
BAD_MF Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 Si cat costa originale, se gasesc la dealer? Link to comment
icet Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 (edited) Nu trebuie sa iei de la reprezentanta...i-a legutura cu Adi .Eu de la el am,sunt cele originale(scrie logan pe ele)si sunt mai ieftine decat la reprezentanta,nu trebuie sa modifici nimic.Bafta. ps..costa 30ron setul(fata sau spate). Edited August 19, 2006 by osirus Link to comment
BAD_MF Posted August 29, 2006 Author Share Posted August 29, 2006 Mersi Osirus! Poze noi, una cu masina la "dus" si una cu al meu mititel frate la volan Link to comment
BAD_MF Posted September 19, 2006 Author Share Posted September 19, 2006 Era curatica si m-am gandit sa-i mai fac niste poze . Link to comment
BAD_MF Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 Putin carbon-look "> Link to comment
john Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Putin carbon-look "> In prima poza parca se vede un dop de Cola. I-ai pus temporizare la plafoniera? > Link to comment
uskt2005 Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Capota si grila radiatorului arata destul de marfa pentru o dacie , dar capacul de rezervor chiar nu da bine - parerea mea ca sta acolo ca nuca-n perete - fara suparare pentru cei carora le place mie unu nu mi se pare potrivit acolo In rest am zis e frumusica, si folia aia chiar isi face treaba la pietricelele care fac ca vopseaua sa paraseaca pe alocuri capota masinii Numai bine! Keep up the good work! "> Link to comment
BAD_MF Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 Dopul era de la diluant(cu care am sters capota) si era uitat acolo. In ceea ce priveste usita de la benzina , da bine cand privesti masina per ansamblu, am acoperit si stema spate cu foie carbon-look si arata bine. Link to comment
Moshu Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Ai sters capota cu diluant? Nu ataca vopseaua originala? Chiar mi-a placut ce ai facut, si m-ar interesa tehnologia. Link to comment
BAD_MF Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 E un diluant f slab, scoate mai toate impuritatile. Asta am factu-o ca sa prinda folia cat mai bine fara sa fie particule de praf, murdarie etc. Folia este autocolant 3M ce are imprimat pe el textura de carbon, apoi este laminata cu un strat transparent protector. Se aplica usor si rezista f bine. Rolul este estetic dar si practic protejand foarte bina capota si mai ales vopseaua. Link to comment
ToPser Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 daca e sa dai folia jos , la un moment dat , raman urme ??? Link to comment
BAD_MF Posted October 30, 2006 Author Share Posted October 30, 2006 Nu raman urme de nici un fel. Dupa ce se da jos folia, o vizita la spalatorie si e ca noua. Link to comment
Recommended Posts