uskt2005 Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Bad_MF da-mi si mie ceva detalii de unde pot lua o folie carbon look , daca poti sa-mi zici si cam ce pret ajunge faramontaj pt ca o pot monta singur. Ai idee daca o pot trimite si prin posta cu comanda online? Merci! Link to comment
Tommy Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Bad_Mf, fa si tu poze intr-un cadru mai estetic cel putin, daca nu mai feeric Arata ca naiba peretii aia cu tencuiala cazuta. N-ai vazut cum/unde se fac pozele din reclame? Link to comment
BAD_MF Posted October 30, 2006 Author Share Posted October 30, 2006 (edited) Tommy, langa magazinul meu este un perete mare super nasol, nu apartine de mine deh... Si pozele nu reprezinta reclame Se considera, da pe PM astfel de informatii Edited October 30, 2006 by Mircea Link to comment
Mircea Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Pentru vanzari, demo-uri, programe la magazine etc, va rog cu insistenta folositi topicul dedicat de la Bursa sau MP-ul. Aici se discuta doar despre masina si numai despre masina. Data viitoare se da warn si pentru cei ce intreaba si pentru ce-i ce raspund pe langa topic. Nu sunt exagerat, asa cum or sa tinda unii sa afirme. Spor la comentat masinuta Link to comment
Recommended Posts