Jump to content

Magazine Din Constanta

Recommended Posts

Eu cumpar piese de pe baba novac, intre poporului si soveja, este un magazin mic cu o copertina albastra, au piese bune, si mai este un magazin la casa de cultura inspre dacia, este la parterul blocurilor inalte pe dreapta cum mergi spre mamaia langa o farmacie. vis a vis de parc.

Resul nu mai stiu, eu de aici cumpar piese, si par a fi si bune

eu iau piese de la auto pro dac - este un magazin pe poporului, la intersectia cu fulgerului...distribuitori piese daewoo. am luat de la ei - printre altele - curea distributie originala daewoo - la numai 600.000, cand in oras am gasit si cu 1, 5 mil...

in plus, au antigel si ulei omv originale - recomand tuturor sinteticul omv 5w40 - foarte bun, made in austria, masina nu a mancat nici un gram, am facut deja aproape 1000 km cu el...

daca ai timp, cauta-mi postul cu toate piesele cumparate de la ei (e in "preturi piese cielo")..... toate au preturi bune, comparativ cu alti vanzatori.

bafta

off - topic...poate ca ar trebui sa ne intalnim si noi odata, posesorii de daewoo constanteni. la o bere se pot afla multe secrete in ale motoarelor si pieselor cu preturi bune... :D

Edited by predaeduard

:o fftopic:

Ohoooo ce pasarel ti-a iesit pe gura @predaeduard ...Dar se pare ca nu prea citesti forumul...

Ia uita-te aici ... ai 19 pagini de citit despre intalnirile din Constanta

Edited by MCojo

mcojo, atunci sa reformulez, poate ca ti-o conveni mai mult...propun sa ne intalnim si noi, constantenii, la o data pe care o vom stabili, pana in revelion..la o bere se pot afla multe secrete despre motoare si preturi bune...

e mai bine asa?

p.s. recunosc ca nu vazusem thread-ul legat de o serie de intalniri la malul marii. deh, sunt nou pe aici.

sa nu uitam de magazinele de la Delfinariu, de pe B-dul Mamaia, si de cel de peste podul de la butelii... pe dreapta.. imediat dupa ce treci podul venind dinspre B-dul I.C. Bratianu (am inteles ca si aia sunt importatori).

• 2 years later...

Am si eu un vot pentru magazinul de la delfinariu( ala de pe partea dreapta cum vii dinspre Capitol ). Ulei Castrol Magnatec 5w40 - 140RON, filtru ulei Daewoo GM 11 RON , Ornament descuietoare usa interior Cielo 3.5 RON, Curea Distributie BOSH + Role tot BOSH - 2 mil si nu mai stiu :)

PS : Capac sigurante la cielo 9 RON.

Edited by TBirdi