dnysterian Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 stie cineva care sunt magazinele cu piese pt cielo , din constanta . Magazine care se respecta fara piese facute in garajul vecinului . Pana acum doua saptamani nu eram interesat ca nu aveam masina dar de cand mi-am luat s-a schimbat situatia Link to comment
MCojo Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Sunt o gramada de magazine plasate pe strada Poporului si pe Baba Novac, partea mai apropiata spre Poporului... Link to comment
dnysterian Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 merci mishto MCojo Link to comment
test_driver Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Eu cumpar piese de pe baba novac, intre poporului si soveja, este un magazin mic cu o copertina albastra, au piese bune, si mai este un magazin la casa de cultura inspre dacia, este la parterul blocurilor inalte pe dreapta cum mergi spre mamaia langa o farmacie. vis a vis de parc. Resul nu mai stiu, eu de aici cumpar piese, si par a fi si bune Link to comment
predaeduard Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 (edited) eu iau piese de la auto pro dac - este un magazin pe poporului, la intersectia cu fulgerului...distribuitori piese daewoo. am luat de la ei - printre altele - curea distributie originala daewoo - la numai 600.000, cand in oras am gasit si cu 1, 5 mil... in plus, au antigel si ulei omv originale - recomand tuturor sinteticul omv 5w40 - foarte bun, made in austria, masina nu a mancat nici un gram, am facut deja aproape 1000 km cu el... daca ai timp, cauta-mi postul cu toate piesele cumparate de la ei (e in "preturi piese cielo")..... toate au preturi bune, comparativ cu alti vanzatori. bafta off - topic...poate ca ar trebui sa ne intalnim si noi odata, posesorii de daewoo constanteni. la o bere se pot afla multe secrete in ale motoarelor si pieselor cu preturi bune... Edited November 20, 2005 by predaeduard Link to comment
MCojo Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 (edited) fftopic: Ohoooo ce pasarel ti-a iesit pe gura @predaeduard ...Dar se pare ca nu prea citesti forumul... Ia uita-te aici ... ai 19 pagini de citit despre intalnirile din Constanta Edited November 20, 2005 by MCojo Link to comment
predaeduard Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 mcojo, atunci sa reformulez, poate ca ti-o conveni mai mult...propun sa ne intalnim si noi, constantenii, la o data pe care o vom stabili, pana in revelion..la o bere se pot afla multe secrete despre motoare si preturi bune... e mai bine asa? p.s. recunosc ca nu vazusem thread-ul legat de o serie de intalniri la malul marii. deh, sunt nou pe aici. Link to comment
MCojo Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Sa ramanem totusi la specificul topicului si sa nu ne abatem de la ...restul de informatii le gasesti in celelalte topicuri specializate... Vezi si PM-ul trimis! Link to comment
CT_ZDB Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 sa nu uitam de magazinele de la Delfinariu, de pe B-dul Mamaia, si de cel de peste podul de la butelii... pe dreapta.. imediat dupa ce treci podul venind dinspre B-dul I.C. Bratianu (am inteles ca si aia sunt importatori). Link to comment
TBird Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 (edited) Am si eu un vot pentru magazinul de la delfinariu( ala de pe partea dreapta cum vii dinspre Capitol ). Ulei Castrol Magnatec 5w40 - 140RON, filtru ulei Daewoo GM 11 RON , Ornament descuietoare usa interior Cielo 3.5 RON, Curea Distributie BOSH + Role tot BOSH - 2 mil si nu mai stiu PS : Capac sigurante la cielo 9 RON. Edited November 29, 2007 by TBirdi Link to comment
Recommended Posts