pesteimputit Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 (edited) masinuta mea este un tico rosu, caruia i-am adus cateva modificari... tin sa spun ca masina inca nu este gata si mai sunt ceva banuti de investit in ea... acum sa ma apuc sa insir ce i-am facut in cei doi ani de cand o am pe mana MOTOR: filtru aer K&N conic evacuare Borla din inox, completa, fara saxofon (speram sa rezolvam problema asta) Flame Thrower Suspensii: Amortizoare spate de Ford Focus Amortizoare fata Monroe Interior: Scaune fata Porsche 924 Interior Retapitat cu piele+scai+material textil Volan MOMO Millenium Cap schimbator viteze Lampa pilot Dispozitiv tempoC Geam electric (doar in stg, urmeaza si in drepta) Iluminare Albastra+sorie a panoului de bord si a celorlalte instrumente de bord Termometru Exterior+Interor Sunet: HU Sony 7750 + Cd-601 (10 cd mag) + XA300(input adapter) Difuzoare fata JL TR 650CSi Amp medii-inalte JBL GTO 75.2 Subwoofer JBL W15GTi Amp Subwoofer JBL Px600.2 Cablaje 0AWG (lighting audio) + 4 awg (Directed Audio platinum line) + 8 awg Audison SONUS Conectica AUDISON SONUS Cablaje RCA Directed audio Golden line+ Audison sonus Baterie Deep-Cycle Stinger SPV35 + Borne Audison SONUS Condensator 2F PowerAcustik Usi Antifonate cu Stinger Expert Roadkill Panouri de usi si incinta spate facute custom in cluj de catre mesterii Sfigmo si RellaXX (4tuning) ceea ce urmeaza : Jante Aliaj (13'' Borbet sau 14'' rial) Saxofon (serpisori) din inox Body Kit Turometru Edited November 20, 2005 by pesteimputit Link to comment
VAXXi Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Cum ai pus folia de izolare fonica, se lipeste pur si simplu in locul plasticului existent intre fata de usa si portiera ? N-ai avut probleme cu apa ? Link to comment
pesteimputit Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 (edited) ce probleme sa am cu apa??? folia asta e foarte misto pt ca se aplica la rece... sincer fata de alte produse de acelasi gen e si foarte ieftine (600.000 coala de 0.4m2) tot ce e facut audio sau pt audio pe masina s-a realizat la cluj cu aprobarea unei instante superioare (la propriu... echiar deasupra posturilor mele )) un filmulet: burn_baby_burn_.WMV Edited November 20, 2005 by pesteimputit Link to comment
Maxx Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Super antifonarea, interiorul arata excelent cu scaunele de porsche cat de muzica nici nu incape indoiala ca e de calitate Tot asa si km cat mai multi Link to comment
tolin Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Bravo peste ..., felicitari, masina ta e mult mai valoroasa la interior decat pe dinafara. Inseamna ca-i facut-o pentru sufletul tau si nu pentru privirea altora. Link to comment
remix Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Stai ca nu a terminat, e normal sa inceapa cu sufletul sau dar o sa vezi ca nici privirea celorlalti nu va fi ignorata. Eu as fi mai discret cu modificarile exterioare lasand masina sa surprinda prin ceea ce poate nu prin ceea ce arata, dar fiecare face ce doreste. Link to comment
ToPser Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Felicitari domnule pesteimputit ! ti-a iesit de nota 10! Imi place modul de amplasare a subwooferului ! keep up the good work! Link to comment
Iulika0069 Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Cum se simte evacuarea Borla? Ma refer la: - zgomot la turatii mici / mari; deranjeaza? - ai simtit vreo crestere de performanta? Link to comment
pesteimputit Posted November 21, 2005 Author Share Posted November 21, 2005 sincer?? se simte in ture mari si deranjeaza la drum intins... daca am crescut un CP e mult Link to comment
remix Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Fishule, la cate tone ai pus in portbagaj (ma gandesc in special la magnetul de la SUB si la statiile alea) tu mai poti accesa roata de rezerva ? Cate maini sunt necesare ca sa ridici tot ansamblul ala de acolo ? Si inca o intrebare, diff-ul ala imens nu are nevoie de o cutie de rezonanta ? Cosmelia aia e facuta pe niste specificatii de producator ? Hai ca mor de curiozitate sa ti-o vad... masina. Link to comment
pesteimputit Posted November 22, 2005 Author Share Posted November 22, 2005 ai vazut-o ai auzit-o si acum iti raspund: \roata de rezerva zace in hol ca loc acolo nu mai e cutia+difuzor+statii au peste 100kg iar chestia aia gri este cutia de rezonanta a difuzorului... si in caz ca interesa pe cineva este montat in antifaza Link to comment
remix Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Mda, am vazut-o, m-am edificat... mare inginerie. Numai din pasiune ai putea ajunge sa faci asa ceva unui Tico. Felicitari ! Link to comment
BAD_MF Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Felicitari pt ticolino! Interiorul e super ce mai..nota 11+! Dar trebuie neaparat sa faci ceva si la exterior , ca sa fie in ton cu interiorul Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Eu nu m-am prins. Cu ce e in antifaza? Link to comment
pesteimputit Posted November 23, 2005 Author Share Posted November 23, 2005 in antifaza adica + de pe amplif este legat la minusul de pe difuzor si minusul de pe amplif la + de pe difuzor... asta din cauza ca difuzorul este pus invers Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Si cum ajuta asta? Nu are randament mai mic in felul asta? (Daca ne gandim ca nu mai folosesti conul in directia care trebuie) Link to comment
remix Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Citeste bre si tu pe net moduri de montare a diff-urilor de bass. Poti sa-l pui invers si cu incinta in compresie. Nu se mai aude la fel de tare dar cica e fidelitatea mai buna. Oricum se aude excelent si remarca Pepinno ca la volum maxim nu distorsioneaza deloc. Link to comment
pesteimputit Posted November 23, 2005 Author Share Posted November 23, 2005 de asta-seara am si turometru de asta-seara am si turometru turometru.WMV Link to comment
ToPser Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Frumos ...de unde si cat ? Link to comment
mike.omega Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 (edited) O poza cu el montat pe masina? Iluminare noaptea? E dificil de montat? Am mai citit pe alt topic cum ca n-ar citi corect informatia de la motoarele in 3 cilindrii, e adevarat? PS: fara shift light se gasesc?! Edited November 24, 2005 by mike.omega Link to comment
pesteimputit Posted November 24, 2005 Author Share Posted November 24, 2005 nu va amagescprea mult dar va spun urmatoarele.. l-am luat de pe un alt forum de la un user care avea unul singur... este pt 3\4\6 cilindrii (are switch pe spate) am dat pe el 2.5 mils filmuletuol este la mine pe masina Link to comment
dann Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 adica tu ai relanti-ul la 500? Link to comment
Alezz Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Unde vezi ma tu 500???ca eu vad 900rpm??? Link to comment
Recommended Posts