BogdanG Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Si ce ma Peste de ce te superi ...doar e Fuscobal ) lasa ca-ti faci tu C4 si te sustin ...daca vrei te si ajut la dezmembrarea masini Link to comment
pesteimputit Posted April 4, 2006 Author Share Posted April 4, 2006 nu m-am suparat, culmea el s-a cam ofticat ca era cat pe aci sa o ia in nara de la o masina care nu facea toata cat sistemul lui audio... Link to comment
insane_vlad Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Peste,pana la urma ai reusit sa reglezi carburatoarele alea 3? Si cam cat te`a costat tot ? Inca ceva...cel mai important..MERITA? Multumesc anticipat Link to comment
pesteimputit Posted June 16, 2006 Author Share Posted June 16, 2006 raspuns : nu am reusit sa le reglerz nu merita la tico merita sa iei un carb de renault 5 turbo + o tubina ihi mica (nu mai stiu codul) => tico turb Link to comment
insane_vlad Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Multumesc mult ptr raspuns... Ca sa schimb carbu de tico cu cel de renault 5 trebuie aduse modificari majore?(nu sunt vreun priceput in ale mecanicii) Link to comment
pesteimputit Posted June 16, 2006 Author Share Posted June 16, 2006 (edited) pau trebuie facuta o flansa pt galeria de admisie, trebuie facuta o plca de decompresie pt motor si mai ales trebuie adaptata o pompa de benzina electrica si evident trebuie facuta o flansa pt turbina pe evacuare Edited June 16, 2006 by pesteimputit Link to comment
insane_vlad Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Sper sa si reusesc sa fac toate astea...o sa caut un mecanic sa`mi spuna cam cat ma costa toata treaba si sa incep sa ma plimb pe la dezmembrari sa caut carb. Link to comment
gelumitu Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 (edited) ) păi de ce atât efort ?se transforrmă tico in altceva ?, lasă-l să fie tico, zic eu. Succes Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie. Edited August 20, 2006 by Mircea Link to comment
pesteimputit Posted February 3, 2007 Author Share Posted February 3, 2007 Din ce am auzit fostul meu TICO acum a ajuns o epava, asta asa ca un ultim post pe topicul asta. Masina a fost lovita frontal nasol de tot si reparata FOARTE prost! Link to comment
Recommended Posts