NFS Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Salutare, Am mai aparut si eu prin tzara si mi-e dor de voi, motiv pt care propun o intalnire pt o berica N/A, un suculetz sau o cafea, in Herastrau, acolo unde am fost prima si prima oara! (si unde probabil ca ati fost si voi la intalnirea de simbata pt surubareala.) Eu propun ora 11:00 ! Primul rind it's on me, placerea mea! Vin si cu laptop-ul sa va arat poze de pe meleaguri batute de soarta! Era sa uit... si vin si cu camera digitala asa ca sa fiti tunsi, rasi, frezati si cu unghiutzele taiate! Va astept. Link to comment
sprite Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Era sa uit... si vin si cu camera digitala asa ca sa fiti tunsi, rasi, frezati si cu unghiutzele taiate!Va astept. Pai se intelege ca ne desputim in prealabil, ca e duminica, e zi de baie, nu? Aide bai, cre' ca vin, sa te mai vad la fata nitel... Deci in Herastrau in parcare, da? Cre' ca o iau si pe fii-mea la o plimbarica Da' vii si cu Galbioara si cu Verzisoara, da? Link to comment
NFS Posted June 12, 2004 Author Share Posted June 12, 2004 Da' vii si cu Galbioara si cu Verzisoara, da? Din pacate, Verzisoara e la munca (campanie, turu 2, deh). Asa ca... next time, maybe! As putea veni cu oricare din ele, da' vreau sa vedeti o masina care a batut Kosovo! Link to comment
Shenck Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Am vb cu Luc, n-ajunge nu e in Bucuresti Abia astept sa te vad ... . Taxiul are urme de gloantze? Link to comment
NFS Posted June 15, 2004 Author Share Posted June 15, 2004 Duminica ne-am strins o parte din membrii (Ovidiu, Shenck+, Sprite++ , in ordinea plus-urilor, ba chiar si eu am fost cu plus pt 10 minute, ca dup-aia avea treaba), pt un suculetz, o birfa si o prezentare powerpoint a citorva din fetzele kosovo-ului. Io zic ca ne-am simtit bine... Imi pare rau ca n-au putut sa apara si ceilalti. Maybe next time! PS. Bah, care ati vazut comoara de fetiza a lu' Sprite? E absolut superba! Aproape ca ma indoiesc ca e a lui! Link to comment
sprite Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Aproape ca ma indoiesc ca e a lui! ...aaa... alo, alo Domnu', Domnu'! Va multumesc, sunteti un dragut! Link to comment
VIPER Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Pai cred ca ar trebui sa o vad eu si cu Brusli, ca noi avem baieti de varste apropiate... NFS, sper ca data viitoare sa ne revedem! Si o sa-ti dau sa alergi si cu noua masinuta... Link to comment
Recommended Posts