body Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 (edited) Ok , masina mea achizitionata dupa 2 luni de asteptare prin mai , culoare albastru pastel , model 2005 adica cea cu farurile si semnalizatoarele intr-un singur bloc . Este sedan , modelul full fara genti de aliaj si airbaguri. Minusuri fata de vechiul cielo , garda la sol mai joasa si beepaitul ala continuu . In rest multumit de masinuta . Ce i-am pus eu in plus bandourile laterale si cele de pe spoilere +o emblema chevy adusa de un amic din SUA pe bord !Urmeaza cotiera si posibil schimbate difuzoarele pe spate . Edited August 9, 2006 by Mircea Link to comment
zack Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 poti sa pui si tu niste poze ? sunt curios cum arata cu bandouri si spoilerul Link to comment
body Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 Deocamdata nu i-am facut poze , chiar nu mi-a traznit prin cap asta ! Dar cum o sa fie frumos afara o sa-i fac si o sa le postez . Link to comment
body Posted August 9, 2006 Author Share Posted August 9, 2006 (edited) Mda , iata ca dupa ceva timp am reusit sa fac poze si kaloselului . Asta e masina mea! NU-sh ce se intampla dar nu merge atasat nimic complet !Incerc luni cand revin la job. Edited August 9, 2006 by body Link to comment
Gica Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Ai fost tare rau ! Nu mi-o lua in nume de rau, dar dupa ce te-ai "scremut" (scuzati expresia!) din noiembrie pana acum cu pozele, ai venit cu unele pe trei sferturi... Acum serios: nu aveai modelul cu sabii jedii ? Cred ca ai fost printre primii cu faruri d-astea, un amic a luat-o in aprilie 2005 si i-a venit cu sabioare... Daca pozele sunt recente, arata bine pentru 1 an si ceva, plus bandourile. Felicitari. Link to comment
body Posted August 16, 2006 Author Share Posted August 16, 2006 (edited) Incerc din nou sa pun pozele , sper sa reusesc. Pozele is facute acum 2 saptamani . Edited August 16, 2006 by body Link to comment
sebip Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 L-ai umplut de embleme Chevy pe interior... Link to comment
ToPser Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Doar nu vroiai sa puna embleme cu Mercedes... Singura obiectie e ca nu prea imi plac bandourile alea.. astea de pe hatch mi se mult mai frumoase ! in rest ft ingrijita Link to comment
body Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 @sebip Si unde mai pui ca emblemele is originale. @Topser Fara bandouri mi s-a parut a arata urat . Cu astea parca arata mai ok .Parerea mea. Link to comment
Recommended Posts