ddanos Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 cine a avut probleme cu inchiderea? adica din telecomanda nu mai actioneaza usa dreapta fata, si in ultimul timp, nici pe celelalte 3 - foarte rar le mai inchide si deschide pe toate. numai cand ploua zdravan, merg toate 4. Link to comment
VAXXi Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Se uzează actuatoarele, şi nu mai lucrează. Problemă ultra-discutată pe forumul DaciaClub. Cel mai bun remediu e înlocuirea cu unele de provenienţă străină, mai de-ncredere - o ungere a angrenajelor va rezolva problema doar temporar. Link to comment
ddanos Posted June 13, 2004 Author Share Posted June 13, 2004 ce sunt "actuatoarele", motorasele de actionare? Link to comment
expero 16V Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Eu am avut probleme cu inchiderea.In primul rand ai 4 motorase:unul principal care le actioneaza pe toate(la usa soferului) si alte trei secundare la fiecare usa.Daca actionezi inchiderea si ele nu se inchid nici unul(chiar daca se chinuie sa se inchida) inseamna ca e terminat motorasul principal.Daca restul usilor se inchid in afara de usa din dreapta e bulit motorasul ala de la usa din dreapta. Motorasul principal la Buzau costa 350.000 lei si nu este Daewoo(nu stiu ce este dar de-asta mi-am pus eu) si 310.000 lei Daewoo. Ala secundar nu stiu cat este dar mai ieftin decat alalalt, iti dai seama. Pt.alte nelamuriri intreaba-ma. Link to comment
ddanos Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 nu se pot repara? or fi capsulate? Link to comment
expero 16V Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 La 300.000 tu vrei sa-l repari??Nu nu se pot repara. Link to comment
ddanos Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 cel de la usa stg l-am gasit cu 500.000, iar celelalte 350.000 pe langa muncii unde le-ati gasit mai ieftine? Link to comment
SCC Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Nu prea se poate repara pt. ca se tocesc dintii cremalierei, in general la capetele cursei, asa ca se-nvarte-n gol. Link to comment
strumfuadi Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 HELLO SCC!! aici se vorbeshte de actuatoare, nu de geamuri electrice... doh.. Link to comment
expero 16V Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Principalul(de la usa din stanga )l-am gasit cu 300-350 nu mai stiu la buzau.Dar mai intai mergi la un electrician sa-ti spuna care dintre ele e bulit. Link to comment
ddanos Posted June 20, 2004 Author Share Posted June 20, 2004 Top. cel mai scump actuator stg. fata 670k lei De ce ii spune actuator, oare? Link to comment
VAXXi Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 De ce ii spune actuator, oare? http://www.hyperdictionary.com/dictionary/actuator Transformă o mişcare de rotaţie într-o mişcare liniară. Adică "actuează", da ? Link to comment
ddanos Posted June 21, 2004 Author Share Posted June 21, 2004 http://www.hyperdictionary.com/dictionary/actuator Transformă o mişcare de rotaţie într-o mişcare liniară. Adică "actuează", da ? A actua, actuare: verb "care este", nu este in DEX. Nu conteaza, totusi sunt curios cum se conjuga. Link to comment
Shenck Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Actuator este un cuvint imprumutat din engleza. In romana se traduce (dar suna urit) servomotor de actionare. Link to comment
ddanos Posted June 21, 2004 Author Share Posted June 21, 2004 Dragii mei, 1. Stiam de unde "vine"; 2. Eu am intrebat de ce i se spune asa, si nu de unde este imprumutat; 3. Nu vreau o discutie despre limba romana, (daca vreti una, urmariti Vanghelie "care este", si in general tv-ul). P.S.Pedanteria este, ca broderia, o arta pana la urma. P.S.2. Din pacate nu pot incarca vanghelie.wmv (1 mb) - inregistrare din emisiunea 100% . Link to comment
VAXXi Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 De ce ii spune actuator, oare? Ca să zic aşa, "tu ai început" . Gata, revenim la subiect. Link to comment
vbocan Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Se poate ca intreg mecanismul sa nu fie uns. Eu am un Cielo GLE la care toate usile se deschideau de la telecomanda, apoi se inchideau automat, dupa 1 sec. Am rezolvat problema ungand cu vaselina tijele metalice din interiorul usii soferului. Link to comment
iso Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Asa e trebuie uns mecanismul incuietorii pentru ca aceasta sa functioneze mai usor si efortul depus de actuator sa fie mai mic . Mai este un mic secret : tija actuatorului e bine sa fie in prelungirea "andrelei" de legatura , daca se monteaza pe vechile gauri e ok , iar apoi se face reglajul fin din pastila cu doua surubele de blocare in asa fel incit cursa butonului sa fie pe mijlocul cursei actuatorului . Link to comment
ddanos Posted June 23, 2004 Author Share Posted June 23, 2004 Am demontat panoul usii stg fata, am curatat mecanismele, care nu erau foarte ancrasate. Le-am uns. Bun Ma uit la actuator... Sunt 2 (doua)!?! Unul negru si dreptunghiular care pare a fi un electromagnet, si este montat in gauri care par originale ( au bucsi de plastic intr-unele de cauciuc) si al doilea, montat in "paralel" cu primul (langa el), cu alta tija- care se uneste cu cealalta mai sus- pare a fi electromotor (cu cremaliera ca cel de la antena).De la el pleaca 2 fire care nu par a fi de fabrica. Asta din urma face zgomot cand lucreaza. Nu mai inteleg nimic. La magazin cand am intrebat de actuat. mi-au aratat chestia neagra paralelipipedica, si atat. Mai stie cineva ceva despre chestia asta? Link to comment
iso Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Se pare ca ai o cirpeala in usa ... baietii nu au mai pus un singur actuator cu cinci fire (doua motor ; trei comanda) si a ieshit o nenorocire . Asa ca trebuie sa-ti cumperi un actuator cu cinci fire si sa-l montezi in locul celui original . Link to comment
ddanos Posted June 26, 2004 Author Share Posted June 26, 2004 ok. Dar care este cel original? cel paralelipipedic, negru, care pare electromagnet, sau cel alb, care este cu motoras sigur. Si el are 5 fire din care 3 sunt taiate. Link to comment
iso Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Cel original nu are motoras si nici electromagnet este un "simplu contact" inchis-deschis cu trei fire facut in korea si care ar trebui sa aiba o mufa cu blocare . :thumbr: Link to comment
expero 16V Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Ala negru este original.Eu cand l-am schimbat era negru, cel putin ala original. Link to comment
razvani Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Eu am o alta problema... in timpul mersului la gropi se declanseaza TOATE actuatoarele. Cred ca este de la actuatorul principal. Voi ce spuneti? .. sa fie vreun scurt?... sa trebuiasca si la mine uns ceva? Link to comment
expero 16V Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 1.in mod sigur este de la motorasu' principal. 2.n-ai ce sa ungi pt.ca-i sigilat si daca s-a slabit, poti sa-l ungi si cu silicon. 3.in mod sigur e scurt:desfa fata de usa si gadila firele ca sa vezi care nu face contact perfect.Pt. ca acolo sunt 5 fire bagate in motoras care poate s-au slabit. Link to comment
Recommended Posts