guru Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Eu conduc mult mai relaxat in Bucuresti decat in Craiova Link to comment
laurentziu83 Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Asa si la mine in Galati, traficul e lejer, la un singur semafor (Tribunal) mi se mai intampla sa stau de 2 ori, in rest nu sunt probleme. Probleme sunt de la soferii care se misca ca oile, cand sa plece de la semafor baga in viteza de-abia cand se face verde, desi e semafor cu secunde afisate, merg pe banda a doua chiar daca prima e libera si fara gropi, poti sa le dai 10 flash-uri ca ei nu te vad, isi amintesc de banda gresita fix cand tu ai renuntat si ai trecut la depasire prin dreapta, de te baga in bordura, nu au o fluenta la condus, ii dau talpa exact intre 2 semafoare, altfel pe faleza merg cu 60, desi se poate cu 80, daca ii depasesc cu dacia se infurie si ma depasesc la loc, iar la urmatorul semafor ajung iar in spatele lor, in intersectia de la IVAS, unde 90% din soferii care vin dinspre turnul TV fac la dreapta spre faleza , cam 8 din 10 soferi nu semnalizeaza, si stai ca boul pana treci, cand te hotarasti sa nu mai pui frana si sa intri direct cu a doua taman atunci nimeresti pe unul care merge tot inainte si ii tai fata, merg la consum, depasesc cu a 5-a,, daca vrei sa iesi pe vreun drum lateral si sa faci la stanga pe linia de tramvai, cei de pe drumul principal se sperie si iti baga claxoane in cap, cand mai ai 70-80 de metri la semafor, sunt 2-3 masini care asteapta si atunci se face verde, sigur cand ajungi la semafor ultimul nu va fi plecat de pe loc, cand iese vreunul de pe vreo strada laterala nemarcata o face fix pe mijloc, de nu poti intra acolo pana nu iese el, si multe, multe altele pe care le vad in cei 30-40 de km pe care ii fac zilnic prin oras. Pacat de traficul redus, daca soferii nu stiu sa conduca. Primii 2 ani de condus i-am facut in Iasi, unde e cu totul alt stil de condus, un stil adaptat la strazi mult mai inghesuite fata de Galati, unde lumea se grabeste si stie sa foloseasca toate tertipurile pentru a ajunge cat mai repede la destinatie. Link to comment
Recommended Posts