Yuri Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 (edited) Imi cer scuze daca s-a mai discutat, dar nu am gasit. Caut acele ornamente care sunt puse pe marginea ceasurilor, pentru ca vad ca arata foarte bine. Imi cer scuze pentru poza, se vad foarte mici ceasurile, dar sper ca vedeti . Nu pot sa il intreb pe respectivul, nici macar nu este din romania. Treaba asta e pe o Nubira, eu am tot Nubira, si nu-mi place la ea ca are ceasurile mici, dar asa devin mai stilate. Daca stie cineva de unde pot achizitiona asa ceva, sau daca poate sa-mi faca rost (il platesc :thumbl , sa-mi spuna si mie. Va multumesc anticipat. Edit: Am mai gasit o poza, in care se vede mai bine, si partea de jos. Edited November 25, 2005 by Yuri Link to comment
hussi Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Poti sa le cromezi tu. Cauta pe daciaclub-logan-design interior si acolo vei vedea cum au facut altii. Link to comment
Yuri Posted November 27, 2005 Author Share Posted November 27, 2005 Mersi pentru sugestie, dar faza e ca loganul are deja ornamentele, si doar tre sa le cromeze. Pe cand eu nu le am. Asa ca mie imi trebuie si plasticul. Bordul meu este cel din poza urmatoare. Link to comment
mikken Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 cred ca cel mai simplu ar fi sa cauti pe la dezmembrari niste rame deja cromate care sa se potriveasca. eu aveam asa ceva la ceasuri pe un mercedes bot de cal. ai putea sa cauti...in general la modelel mai vechi. oricum e interesant ce zici tu...daca reusesti sa faci ceva sa ne tii la curent cu poze Link to comment
MariusZMC Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 A gasit cineva inele cromate pentru ceasuri? Eu caut de ceva timp, dar se pare ca in Romania nu exista asa ceva pentru masinile Daewoo. Link to comment
djcolin Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 A gasit cineva inele cromate pentru ceasuri? Eu caut de ceva timp, dar se pare ca in Romania nu exista asa ceva pentru masinile Daewoo. intr-un final ai gasit inele de bord? si eu caut ca disperatul? da/mi un raspuns te rog! Link to comment
decseiszabi Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 si pe mine m-ar interesa pt cielo daca gasiti vreo solutie sa ne spuneti si noua Link to comment
wsc Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 si pe mine m-ar interesa pt cielodaca gasiti vreo solutie sa ne spuneti si noua Merg cele de astra f sau vectra a. gasesti pe un site de tuning. Link to comment
KumKum Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Cred ca va fi nevoie sa tai din ele pentru ca nu se potrivesc perfect si cred ca ajung cam 100 lei daca nu ma insel, ca pret. Link to comment
wally08 Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 pentru cielo gasiti de la opel astra f ceva in genu http://www.autoaccesorii.ro/images/products/img_3153_3.jpg si pretul il gasiti acolo (multumiti lui breakman) Link to comment
vTT Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 A gasit cineva inele cromate pentru ceasuri? Eu caut de ceva timp, dar se pare ca in Romania nu exista asa ceva pentru masinile Daewoo. Salut, Eu mi-am luat pentru Nubira I inele cromate de pe un site care ofera pentru toate modele Daewoo. ARATA INCREDIBIL .. 2 mici probleme... • Site-ul este in Danemarca si deoarece la ei 'woo sunt considerate 'foarte mai vechi' ajung greu de la producator (2 luni ) • Din cauza comisioanelor bancare (SPAR Nord Danemarca + ING Romania) si transportului... sar la un 'wooping price' de 370 RON Anyways... daca va ajuta... www.astina.dk P.S. primiti complementar la pachet si o pungulitza de bomboane tuti-fruti foarte delicioase cand faceti comanda Link to comment
RD-Woo Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 (edited) ... inele cromate de pe un site care ofera pentru toate modele Daewoo. www.astina.dk ... pacat ca pt Nexia/Cielo NU se ofera nimic... Edited July 30, 2008 by RD-Woo Link to comment
Mircea Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Sugestie: Luati diametrul ceasurilor, apoi mergeti la un service si cautati segmenti raclori uzati de diametrele respective. Ii curatati foarte bine, ii cromati, apoi ii lipiti acolo si gata. BogdanG avea ceva in genul asta la una din masini parca. Link to comment
vTT Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 ... pacat ca pt Nexia/Cielo NU se ofera nimic... Poti sa o intrebi pe domnisoara de la ei daca ofera producatorul... Renee o cheama (nu mai stiu celalalt nume). Nici ale mele nu erau afisate cand am cautat dar s-a rezolvat via mail (si iti raspunde destul de prompt). Hope it helps Sugestie: Luati diametrul ceasurilor, apoi mergeti la un service si cautati segmenti raclori uzati de diametrele respective. Ii curatati foarte bine, ii cromati, apoi ii lipiti acolo si gata. BogdanG avea ceva in genul asta la una din masini parca. Buna ideea... DAR ... problema e ca unele ceasuri nu au conturul rotund... sunt drepte in partea de jos... Link to comment
speedometer Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Interesativa si voi la Accesori auto pentru Daewoo sar putea sa gasiti mai mult ca sigur gasiti si daca nu gasiti macar incercati ca nu pierdeti nimica. Link to comment
ing3r Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Nu a mai gasit nimeni nimic pt Daewoo? Mi-ar fi placut si mie inele cromate la ceasurile din bord, insa nu prea cred ca o sa gasesc...Anyway, se potrivesc oare pe Espero de la alte masini? Link to comment
banzay Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 De asa ceva era vorba mai sus? Link to comment
sadisor Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 sunt inele cromate si pentru Daewoo gata facute: Espero, Matiz, Leganza, Nubira I si II, Lanos si Tico mate sau lucioase. Pentru Cielo inca nu sunt. o sa revin cu niste poze mai pe seara. sau dati pe google dupa inele cromate espero/matiz/nubira/leganza si veti gasi Link to comment
banzay Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Pt cielo am inteles ca merg cele de astra F de pe autoaccesorii.ro Dar erau 110 lei, cam asa, ceea ce mi se pare cam mult pt niste plastice/fiare. Link to comment
Recommended Posts