Jump to content

Intalnire Joi, 1 Decembrie, Sala Polivalenta

Recommended Posts

Deci... sa imi para sau nu rau ca nu am venit..?!? Poate ca e mai bine ca nu m-am prezentat (si) de aceasta data pentru ca aproape sigur ma apucam de taiat copaci ...asa pentru incalzire...mama lor de arbori...

Eu am vrut sa vin, dar am fost retinuta...pe 6 decembrie nu va mai fi nimic ( sper ) care sa ma impiedice...

Have fun pana atunci si daca trce cineva pe la Cismigu in drumul lor, sa-mi spuneti si mie sa ma lingusesc poate ma scapa de umblat prin autobuz ( nema masina these days ) ca si asha nu stiu cum se ajunge de aici la polivalenta...

Have fun!

Alex

Din cauza ploii a tinut cam putin. Data viitoara o sa o facem si mai lata (parca asa se zice). Sa speram ca Satori nu a avut probleme acasa.

De retinut : " Forumul nu isi asuma nici o vina daca aveti probleme acasa cu prietenele. Asta este doar vina voastra pt ca le-ati invatat sa intre pe forum sau la sectiunea Intalniri! ". Unii membri ai forumului stiu ce inseamana acest lucru...

Weekend placut! Sa ne vedem cu bine saptamana viitoare.

Edited by MethodRO

Daca tot veniti ma prezint si eu marti si poate de data asta am ocazia sa-i concurez lui Obi la ceai (desi nu mi-as permite) dar ma gandesc la frigul de afara.. Nicolai, Nicolete ceva ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...