zalmoxis Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Sambata fost service sa-mi evaluez paguba in urma trosnirii cu VW de vineri!...Skin=mbat si ulei si dat spaga la baieti 100K pebntru verificari pe sub masina .Rezultatul : pivot stanga joaca trebuie skimbat !..Cica e OK il skimba pe garantie da' baiatu' adica eu nu-si gaseste ghidul de service aum o sa stau sa strang nu-s cate acte sa imi iau un duplicat de ghid de service caci nu-ti face nimic altfel !..Oricum verificat-iva si voi pivotzi ca la cu8m merg eu (adica cu mare grija) si la 18K km nu prea e normal sa se duca atata de repede Link to comment
laurentziu83 Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Se pot verifica la mana? Daca da cum? Eu am pocnit-o destul de tare pe partea stanga, de am deplasat cu 8-9 mm roata in spate acum 10k km, am mai scris pe aici, dar am tras periodic pe toate partile de roata si nu simt nimic suspect. Link to comment
zalmoxis Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 Du-te la service urc-o pe rampa si trage tare de roata in plan vertical !.... Link to comment
sprite Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Vedeti ca nici pivotii nu sunt cuprinsi in "Garantia extinsa"... adica aveti numai 2 ani garantie la ei... ca si la amortizoare dealtfel. De fapt, la capitolul tren de rulare, numai la rulmenti aveti 3 ani garantie... Link to comment
Shenck Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Du-te la service urc-o pe rampa si trage tare de roata in plan vertical !.... Zeule te rog descrie mai in amanunt! Ce se intimpla cind tragi in plan vertical si ai pivotii busiti? NU merge si pe cric? Link to comment
zalmoxis Posted June 15, 2004 Author Share Posted June 15, 2004 Nu merge pe cric treb sa tragi tare si o sa vezi jocul din pivot !....Pe cric poa' sa cada! Link to comment
brusli Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 zeule eu zic sa lasi pivotii in pace...mai bine o vinzi...si cumperi tico-ul meu ce zici? 3000eur ca te cunosc 8) Link to comment
zalmoxis Posted June 15, 2004 Author Share Posted June 15, 2004 Zic ca esti off toppic !!!.. )))ki ki ki !..Asta asa sa te nvatzi minte sa mai faci misto de mine cu 3000 de EUR astia !..Deci fi antena ieri vb. cu amic ala bought la wifa Tico cu AC si alea alea 2500...Luat de la o gagica 46K km..ce zici !?!>.Io zic sa te garbesti sa-l dai si cu 2,5 dk iti iese vrajeala tot ar fi bine !!! Link to comment
brusli Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 pai si anul???????????????? si tu stii cum conduc fetili :? Link to comment
zalmoxis Posted June 15, 2004 Author Share Posted June 15, 2004 e din 1999!!..Da' dk o vezi cazi in freza sti cat de misto e pastrata are toate actele si arata de te pipi pe tine! Link to comment
Recommended Posts