Jump to content

Breloc Chevrolet!

kristi

Recommended Posts

Si eu am primit unul de la dealer da' s-a stricat in cca. doua saptamani (s-a desfacut surubelul care tinea sigla de inelul de la cheie).

Am gasit unul identic la un atelier de copiat chei !!!

Incerca si tu tot pe acolo ca in general au pt. toate neamurile de masini.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Revin cu recomandarea : Incercati cu incredere la atelierele de copiat chei !

Eu mi-am luat acum cca. 2-3 saptamani altul, metalic, f. fain (de fapt in mare este identic - partea cu sigla - cu cel anterior, dar sistemul de prindere/fixare al siglei de inel este mai "destept").

PS. Daca-mi aduc bine aminte, a fost 5 RON.

Edited by marr

Tre' sa te contrazic, sunt cam peste tot! Nu cauta in magazine mari, mergi pe la atelierele de copiat chei, sau prin piete, la tarabe. Exact unul identic ca cel din poza mi-am luat si eu si tot cu 50.000 (lei vechi).

• 4 months later...

Cumparat breloc aproape identic cu al lui marr, targ Vitan, vanzator ambulant (pe o masa de camping) 4 RON. Singura direferenta e ca suprafata care la el e alba (sau asa vad eu in poza) la mine e satinata.

Edited by rzvpopa
  • 4 months later...
  • 1 year later...

Am si eu 2 brelocuri

1 cel din plastic primit suvenir de la dealer ( cam simplut )

2 cel metalic (13.07.08 dughenele din zona castel Bran 5RON/buc) cand am fost intr-un wek-end la munte

Initial am avut unul identic ca al domnului "marr" dar datorita sistemului de prindere atat a emblemei (lipire) cit si a brelocului propriuzis (printr-un surubel subtire) si care la primele cazaturi pe suprafete mai dure sa facut zob. Le-am tot lipit cu tot felul de solutii dar degeaba, iar pana la urma a ajuns la tomberon.

La acest model metalic se observa ca nu mai are acel sistem de prindere cu surubel fiind mai durabil (zic eu) iar emblema este gravata

post-14567-1216206256_thumb.jpg

post-14567-1216206683_thumb.jpg