MariusZMC Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Am o problema de ceva vreme se aud niste zgomote urate pe fata pe drum mai denivelat("drumuri romanesti"). De la ce sa fie? De la bucsi,pivoti? Rog pe cei ce stiu sa-mi spuna si mie ce e de vina si eventualul pret la schimbarea bucsilor+manopera... Link to comment
ovi_jer Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Bucsile sant ieftine cateva sute de mii.Mai intai trebuie urcata pe elelvator si vazut exact despre ce e vorba. Link to comment
MariusZMC Posted November 30, 2005 Author Share Posted November 30, 2005 Multumesc ,o sa merg cu ea la Radacini Service Link to comment
mike.b Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Nu mai deschid un topic nou, am o problema asemanatoare la Espero. Acum ca s-a facut mai frig, dimineata, la roata stanga fata, numai la denivelari...se aude un scartait. ..dupa ce se incalzeste motorul si se emana caldura..zgomotul inceteaza. Amortizoarele sunt noi si chiar si cu cele vechi face la fel...toata vara insa..nu am auzit nimic. Link to comment
ovi_jer Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Probabil de la vreun amortizor.Cand se incalzeste nu mai face. Link to comment
MariusZMC Posted December 19, 2005 Author Share Posted December 19, 2005 Revin cu problema cu troncanitul,am fost la service,pe rampa,mi-au spus ca bucsile si pivotii nu au nimic si se aude o bataie de la caseta de directie(cu motorul oprit daca fac stanga-dreapta repede se aude bataia...daca desfac capota si tin cu mana de axul care intra in caseta si misc de volan nu se mai aude nimic.De la ce poate sa fie?Trebuie sa schimb caseta sau se regleaza cumva? Link to comment
Recommended Posts