VAXXi Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Cum v-aţi cumpărat maşina ? Nouă, sau 2nd hand ? Link to comment
FLEX Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Noua, chiar daca cheala-chelishoara, dar consider ca am facut bine ... garantia mi se pare cel mai placut lucru cu putinta ... Link to comment
VAXXi Posted June 15, 2004 Author Share Posted June 15, 2004 SH, c-am ştiut de la cine o cumpăr şi pe unde a mers cu ea . Link to comment
iso Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Mai e varianta full option SH da cu garantie cazu' meu. Link to comment
laurentziu83 Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Noua ca-i bagata la leasing si inca se mai plateste la ea. Nu eu ca n-am de unde. De ce sa-si ia dom' senator mert din profitul meu cand pot sa merg si eu cu altceva decat autobuzul. Link to comment
VIPER Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Am luat-o SH din 3 mari motive: 1. stiam de unde o iau, stiam exact istoricul ei, starea ei exacta, ce ii mai trebuie sa fie boboc, 2. ii stiam pe toti de la firma respectiva, si asta inseamna ca oricand am o problema acolo voi gasi o rezolvare profesionista, 3. am luat-o in leasing... Link to comment
iuzar Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 SH desi acum am ajuns la concluzia ca mai bine stringi mai mult cureaua si iei una noua decat sa cirpesti una sh... Link to comment
sprite Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Eu am luat-o SH... Am cumparat-o de la o colega de serviciu, (masina ) avea 10 mii de km rulati, un an vechime, garantie, toate alea. O singura buba avea (are): a fost lovita. Nu foarte grav: far, aripa si usa fata dreapta schimbate... se si vede ca n-au nimerit prea bine culoarea... Bineinteles, inainte s-o iau, am dus-o la cineva la un service autorizat (nu pot sa zic care ) sa o "vada". Mi-a zis ca daca nu o vreau, o ia el... (argument destul de solid, zic eu ) Da' urmatoarea va fi noua precis! Link to comment
dan_m Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Eu noua ca de SH mi-e frica. Garantia de 3 ani mi se pare un atu important in decizie. Link to comment
brusli Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 am luat-o noua. si acum pot sa spun ca merge ca noua Link to comment
mongoose Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 SH. Bani de noua nu aveam, de Dacie eram satul. Am luat-o prin anunturi de pe Autovit. La marea plesneala. Am dus-o la service dupa ce mi-a placut asa in exterior. Am facut o afacere buna. Mai e si faza ca o masina din clasa asta e prea scumpa noua. Matiz nu imi place, cielo iarasi e prea scump nou. Iar intre Cielo second si Espero second am mers pe Espero, imi place mai mult. La 4500 de Euro masina asta este un MUST HAVE. Asta temporar pana strang bani de 407 . Link to comment
NFS Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Io pot sa votez de doua ori? Nu de alta, da' am cumparat doua! Ambele noi! Link to comment
florinbad Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Am luat-o noua. O platesc în rate, timp de patru ani (eu sper s-o platesc în trei!). In principiu nu sunt adeptul lui SH, deoarece, oricât ti-ar lauda-o fostul proprietar, îi mai scapa si lui câteva amanunte legate de mici reparatii... Link to comment
Instinkt Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Eu tot noua mi-am cumparat-o. Nici nu vroiam sa aud de masina SH. E altfel cand e noua... Link to comment
expero 16V Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Eu tot SH de la un amic de familie.Decat sa-mi iau solenza sau matiz noi, am zis ca a venit momentul sa-mi iau o masina in care sa ma simt ca in dormitor acasa. depide ce vrei: o masina sau un mijloc de transport...pana la urma poti lua si autobuzul, nu? 8) Link to comment
alx Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Io Tico SX noua in rate. Per total a fost vreo 7600$ da' a meritat. la peste 100k inca merge binisor si in ea s-au bagat mai putin de 500$ in reparatii. exceptam accidente. Link to comment
NGruia Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Noua si cu "peripetii" . Tocmai ce "antamasem" un Cielo exec albastru frumos cand ma pune sa o duc soi pe kgb-ista (adica sotioara) la dealer . Am plecat cu Nubira retinuta spre marea distractie a personalului de la dealerul respectiv ce isi mai aminteau ca in 2000 cu greu am putut scoate din portbagajul unui Matiz pe fiul distinsei doamne pomenite mai sus ( e si al meu fiul , dar nu cand face ... prostii) . Nu regret alegerea , da' fiind vreo 3000 de Eur in plus am preferat sa o faca ea . (de fapt de aia am si mers cu ea pe acolo , da' nu cumva sa afle) E altceva , mai ales mirosul de "nou". Link to comment
sprite Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Ce tactica, dom'le! Inteligent lucrat! Link to comment
keluboss Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Nu ca vreau sa ma laud inca si mai mult dar eu am luat MATIZUL meu nou ! Link to comment
danielson Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Eu l-am luat nou, si singurul motiv a fost acela ca, in perioada cand l-am luat, tocmai se trecuse la euro in loc de dolar pe piatza SH, si practic pretzurile la SH sarisera in aer. Eram gata sa iau un Ford la SH, de la un pensionar care-l forjase in garaj ... Diesel, 4% ... vapor, salupa ... Am renuntat in favoarea unei masini noi: Matiz Nu regret, ca si-a scos parleala, si inca si-o va mai scoate. Daca mai asteptam inca 2 luni, aparea Solenza ... Nu stiu ce alegere as fi facut in acest caz, insa cred ca tot Matiz as fi luat, avand in vedere spatziul ingust in care parchez. In Brasov oferta SH la matize este numeroasa, si deci si pretzul este mic. Potzi cumpara linistit un Matiz forjat in taximetrie, ca te mai duce 100k lejer, fara probleme mari. Avand in vedere ca eu fac in medie 8000 km anual ... suna rezonabil un SH pentru mine. Avand banii de atunci, acum mi-as lua un Matiz SH, probabil seria Matiz SE, pe care sa-l tunez. Nu de alta, dar am pitici pe creier cu tuningul asta. Link to comment
body Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Salve ! Eu am cumparat Cieloul SH in 2000 cu 4200 de dolari dar zic ca a meritat , avea doar 32000 km si era Koreeana ceea ce sa stiti ca pentru mine a contat .Si VA SPUN SINCER CA NU IMI PARE RAU . Sa va spun ce pb am avut eu acum am 65.000km. Toba de esapament acum 1 luna. Amortizoarele acum 2 ani . 2 actuatoare si cam atat , asa ca , vorba aia , cum sa nu fiu multumit. Matizul E/AC l-am luat de nou in rate si e pt nevasta-mea pt o naveta zilnica de 25km , dar cum e profa si acum e in vacanta ma mai dau si eu cu ea. Concluzii : Cieloul e bun pt afara din oras , confort , viteza , etc Matizul e bun pt oras , mic , consum pe masura fasnetz, etc Bafta Link to comment
mmarian Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 SH, am ales masina in functie de banii care i-am avut... Daca nu s-ar fi pus problema banilor as fi ales un Tuareg sau Golf! Ba nu, cred ca as fi ales un Harley! Link to comment
Pedala Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Noua in '98 luata in rate. A fost masina lu' mama, acu e a mea. Fara probleme majore in cei 115000km: -Amortizoare -Punte spate (a condus-o un nene destept odata...) -Caseta de directie acu' 5000km -in rest bucse de vreo doua ori (odata la 50000 si odata la 90000), pivotii o data Link to comment
relu17 Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Second hand 2003, 4700$. Probleme prea mari nu am avut, consumabile, curele si senzorul de oxigen, oricum mai putin de suma care se vehiculeaza la revizia de 10000k a noii D®acii [300Euroi] Link to comment
Recommended Posts