nino Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 La mâna a doua, datorita bugetului familial si limitarilor bancare... Daca ar fi sa o iau de la capat, nu cred ca as lua-o noua, chiar daca bugetul a mai crecut cu ceve-ceva, datorita scaderii calitatii la DWAR... Link to comment
Dj_Dark Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) la fel ca mai sus, cu mai multe probleme, nu cunosteam proprietarul dar mi-a placut de el ca mi-a zis toate problemele pe care le stia (am mai aflat si eu altele in primii 1000 km) dar...sinceritatea conteaza ca am putut sa-mi fac si eu un calcul...si a mai lasat si din pret.... majoritatea le-am rezolvat dar, ca intotdeauna, mai sunt si altele...si am vrut neaparat espero Edited February 20, 2006 by Dj_Dark Link to comment
sebian Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) Si la mine prima a fost sh. Dar imi doream sa am macar o data una noua, neatinsa. Pentru mirosul acela de nou si pentru incantarea pe care ti-o dau toate componentele pe care le atingi cu mana ta prima data Am o veste proasta pina sa ajungi tu sa atingi componentele, si-au mai pus si altii degetelele pe ele, la fabricare, montaj&altele Edited February 20, 2006 by sebian Link to comment
iulia Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 ) plus cand au dus-o pe platforma (a mea avea 4km la bord), sau cand au facut inspectia tehnica la primire Ai inteles tu ideea, hai sa nu fim chiar absurzi Link to comment
mdascalu Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Eu nu am cmparat niciodata pentru mine masina SH. Pentru altii da, dar in nici un caz pentru mine. Stiu ca din momentul in care am cumparat un lucru e OK la mine. In cazul masinilor amandoua au garaj, sunt tinute numai asa (polish - o data pe an, ceara la fiecare spalare, nu stau in ploaie etc). Cielo, cand l-am vandut am luat pe el exact cat am cerut fara nici un comentariu de la cel care l-a cumparat. In service eu merg cu ele, dar acum m-am fript cu service-ul la opel. Dau cheia si iau cheia. Asta nu-mi convine DELOC. De abia astept sa scap de garantie. Mi-am su cumparat toate surubelitele torx si chei invers - torx. Cu cheile normale nu pot schimba decat rotile. Link to comment
Cristaky Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 fftopic: Domnule mdascalu, de ce nu veniti la intalnirile DaewooClub din Iasi? Sunteti timid, sau aveti alte motive? Link to comment
mike.omega Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Tico a fost nou, nici nu cred ca existau sh la vremea aia )"> Si urmatoarea, cu putin noroc va fi tot noua Link to comment
DanPelin Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Am de 2 saptamani un Cielo Exe din 2003 pe care l-am cumparat din Bacau cu ajutorul lui Wolfman ; am dat 6000 de euro (mai precis 5000+un Golf1 din '84), are 26k km si merge excelent. Urmeaza sa-l inmatriculez zilele astea. Link to comment
roberth Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Sa-l stapanesti sanatos si sa ai parte de ea ! Bubulina noastra e tot SH si suntem ff multumiti de ea ! "> Link to comment
mdascalu Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Pentru Cristaky, Pai la inceputuri am fost la intalniri, dar acum serviciul nu ma lasa. Am sa incerc sa vin, insa acum nu mai stiu unde sunt si in mod cu totul deosebit LA CE ORA? Link to comment
bobo77 Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Noua.Intotdeauna daca as avea o suma de bani si ar trebui sa optez, as alege una noua in detrimentul celeilalte.Sint conceptii si principii pe care un om le are si nu ile poti schimba indiferent. Link to comment
Mircea Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 @Bobo, sper ca vorbesti de un woo.... Link to comment
dannyluy Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Pe Matiz l-am luat de nou, dar celelalte au fost s.h. Link to comment
URX Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 SH si nu imi pare rau.Masinuta a mers si inca merge snur.La cei 13000 km facuti cu ea nu am schimbat decat consumabilele.Problemele acestor masini,dupa parerea mea[si a altora] sunt cam aceleasi fie noua,fie sh ,dar diferenta de bani la achizitionarea uneia noua fata de una veche este destul de substantiala[in cazul meu aprox.2000 E]. Link to comment
sotto Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 (edited) SH, de la samsar si cred eu ca are sute de mii de km chiar daca pe bord am dor 90k, oricum nu am avut si nici nu am probleme cu ea, daca-mi mareste salariul imi cumpar una noua, daca nu imi iau una si mai noua decat asta din Germania ps. macar acolo sunt samsari mai cu bun simt ... Edited March 17, 2006 by sotto Link to comment
midnight_racer Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 (edited) Ambele le-am luat noi. Macar am mers 170 000 km cu espero inainte sa bag vreun ban in ea(exceptie consumabilele) si 190 000km pana sa-i desfac motorul. Eu zic ca e ceva... La una sh nu cred ca apuca cineva 100 000 km fara segmentari. Exceptie: cazul in care a luat-o cu segmentii facuti deja. Bubulina este inca juna ... la vreo 14 000km, dar noua. Nu mai zic de garantie... ceea ce la un sh e 0. Stiu pe cineva care a vandut un Cielo cu blocul motor fisurat si a tinut sa o dea fara sa zica nimic... deci aveti grija ce luati. Edited March 17, 2006 by midnight_racer Link to comment
svr Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Am luat-o SH si nu imi pare rau. Merge si arata la fel de bine ca una noua, doar pretul e la jumatate. Link to comment
tolin Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Doar pretul de achizitie este la jumatate, in rest, nu merge si nu arata ca una noua, iar cheltuielile de exploatare sunt mai mari, ele fiind proportionale cu vechimea si indicatorul de km. Link to comment
george03 Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Masina luata noua. Culmea este ca cei din service mi-au recomandat ca ... daca am banii necesari ... sa-mi iau masina noua, nu are rost sa pierd timp cu un SH. Si mie mi s-a parut ciudat ... da' oamenii au fost cinstiti. Pusesem ochii pe o Leganza CDX ... nu stiu cat de chinuita (vreo 120k km ... deci putin probabil sa aiba probleme majore) ... dar am "cedat" destul de usor si i-am luat "sora" mai mica ... dar noua ... si putin mai scumpa Link to comment
Tetea Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Eu am cumparat masina de la primul ei proprietar (il cunosteam) . Fabricata in dec. 1998 si inscrisa in circulatie in feb. 1999 . Este un Tico SX/AC si fostul proprietar o luase in rate . El a platit in total 7600 $ pe ea si mi-a dat-o mie cu 2600 euroi . Cand am luat-o de la el avea 43000 km rulati , era si este impecabila (acu' are 58000 km) . Consider ca a fost o ocazie f. buna , chiar daca in principiu as fi dorit un Matiz nou pe care insa n-as fi putut sa-l iau cu AC . Link to comment
EM!L Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Noua,desi face cam rau la buget...parerea mea e ca merita sa dai mai mult pentru simplul fapt ca are garantie. Link to comment
adostar Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Noua, sh doar daca stii vechiul proprietar, la samsari nici nu ma gandesc..cine stie cate cururi puturoase s-au dat cu ele . Link to comment
Lucian M Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Matizul l-am luat la 27k km, cu dotarile SE Power. N-am regretat NICI O CLIPA! Daca ar fi sa pot intoarce timpul pe 14 iulie 2004, tot acel Matiz l-as fi luat. Acum sunt tot in familie, respectiv Aveo 5dr (de fapt Kalos, cu inscriptia si sigla schimbate). Sper sa nu regret. Am incredere in GM-WOO ! La mai mare !!!!! ps: daca aveam bani mai multi- ce bine ar fi sunat o Leganza, Nubira II, Lacetti, Epica sau Captiva... Si asa sunt multi, 12050 eur. Ce masina puteam sa-mi fi luat la banii aia? Ceva din vest, sh. Prefer garantia, care la GM e una acceptabila. Deci sunt oarecumimpartial, prima data SH, acun NEW ! Link to comment
Recommended Posts