Jump to content

Woo nou sau la mâna a doua ?

Am cumpărat-o ...  

269 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

Cielo GLE '96 109000km cand am achizitionat o acum 3 luni 4200 E. Tinuta bine , cunoscut proprietarul Deodata arata si merge impecabil. Ce ma va astepta cu ea voi vedea. Oricum e masina de cursa lunga, Dacia am lasat o dupa 21 de ani.

masina mai buna n am avut alta decat asta am facut upgrade de pe dacie si mi se pare ca am coborat din caruta si m am urcat in tren. Dacia o am n o dau ca merge bine inca dar... cu cheltuieli mari

Am vrut noua dar cand m-am dus la dealer au zis... sorry dar n-avem. Fabrica in revizie... asteptati pana va contactam noi. Am sunat dupa vreo 2 saptamani si mi-au zis ca a inceput productia dar timp de doua saptamani produc doar albe :scarpin: . Asa ca am luat ziarul si am gasit un anunt. Am sunat, a raspuns un nene in varsta, a zis ca da masina pentru ca nu mai poate sa conduca. Si uite asa in loc de Matiz E m-am pricopsit cu SE AC R/SP din 2004 cu 16000 km la bord :X . Masina am cumparat-o in sept 2006. Am facut 10000 km si no problem.

• 3 weeks later...

Eu am luat-o SH, avea 2 ani si 20 000 km si un an de garantie extinsa. Bani de una noua aveam, dar nu am vrut sa dau mai mult pe masina si parerea mea e ca un Matiz ca al meu, nou, nu face 6000 de euroi. Partea buna e ca masina avea un sistem audio care cred ca a costat 300-400 de euro. Si spre deosebire de altii care au cumparat masina de la necunoscuti, eu vad fostul proprietar in fiecare saptamana la TV. :D :P :)

• 2 weeks later...

Eu am luat-o de noua.De ce?Pentru ca nu am avut bani de una SH. Nu am vrut sa bag banii in una SH luata de la nu stiu cine (de la vreun doctor care a tinut-o in garaj-texte), sa o iau de buna si dupa cateva sute de km sa bag o gramada de bani.

P.S. e luata in rate pe 8 ani cu avans 0.

• 1 month later...

Aleasa de moi din tarcul de masini ... mi-a facut cu ochiu dintre suratele sale ( identice, dealtminteri) , am dezlipit folia alba protectoare de pe capota , precum si celelalte abtibilduri din interior, am inhalat adanc parfumul de masina noua si am plecat cu ea ( cu masina, evident....) in luna de miere care se prelungeste si in ziua de astazi...

Ambele masini tico si nubira le-am luat second din lipsa de fonduri in principal, dar si pt. ca una noua se devalorizeaza destul de mult si am impresia ca arunc cu banii degeaba.Din punct de vedere financiar eu asa vad lucrurile.

as fi vrut una noua...dar am luat SH din lipsa de fonduri...si totusi mai bine ma bagam la rate ca pana acum era si platita si aproape noua. Oricum am avut noroc nu cere multi bani chiar daca e batranica(11ani). :lavolan: ;)

• 3 weeks later...

Din lipsa bugetului am dacie sh si o urasc...am bagat prea multi bani in ea pe care nu o sa-i scot niciodata.

Dar o sa-mi iau un matiz SH...oricum e net superior daciei...berlina, solenita, nova, golan...

Tot noua am luat-o si eu, anul trecut in noiembrie. Nu regret nici o clipa ca am ales matizul sau ca am ales sa o iau noua. Toti prietenii imi ziceau ca la banii astia imi iau ceva sh din germania, ceva mai mare sau mai performant, insa nu regret ca nu i-am ascultat si am luat-o de noua.

Cu toate ca mi-ar place sa ma dau si eu la una noua chiar nu-i vad rostul. Si una SH, intretinuta si exploatata cu grija isi va face treaba la fel de bine ca una noua.