CieloFan Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Eu merg pe principiul "nimeni nu isi vinde masina care merge bine, consuma putin si nu are nici o problema". Deci am cumparat Matizul nou noutz si intotdeauna intentionez sa cumpar ceva de nou >- in functie de buget. Se gasesc si oferte bune. Exemplu: Doctor care si-a vandut un Vectra full din 2004 cu 40000km cumparat de la reprezentanta. A vrut sa treaca la ceva mai mare. Masina era impecabila atat estetic cat si tehnic. A dat-o cu 10.000 Link to comment
Marius* Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Eu am luat-o SH...dupa posibilitati ... dar sunt foarte multumit si mandru de ea. Link to comment
surdeanuliviu Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 SH, cu o mare teapa, cu carte sevice incompleta, cu accident dreapta fata de care propietarul a uitat sa-mi spuna, cu punte fata stramba care oricata geometrie ii fac tot mai este putin stramba. Avantajul este ca nu am bagat nimic in ea timp de 1 an. Link to comment
laurentziu83 Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Mie imi miroase a "nu am bagat ca merge si asa". Dupa mine nu exista masina mai veche de 2 ani la care sa poti sa zici ca n-ai bagat un ban timp de 1 an de zile. Link to comment
raven84 Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 SH, cu o mare teapa, cu carte sevice incompleta, cu accident dreapta fata de care propietarul a uitat sa-mi spuna, cu punte fata stramba care oricata geometrie ii fac tot mai este putin stramba. Avantajul este ca nu am bagat nimic in ea timp de 1 an. Certific, am vazut masina si dk o vezi pe strada zici k acum a iesit din fabrica, din nefericire, de aproape se vad micile imperfectiuni ale revopsirii si altele...Oricum, omul chiar e oarecum pe domeniu si cred ca masinuta aia o sa aiba o soarta bune de acum incolo. De a mea ce sa zic...tzak maaaaaaaare de tot. In bord aveam 59...si ceva...de mii de km (ce vremuri), lacul sarit de pe aripa stanga si alte mici detalii. Dupa cumparare, am descoperit ca masina avea de fapt cu un "1" mai mult la kilometraj, dar nu in coada , ca papa ulei la greu si toate celelalte mici detalii din astea, care pe cat de "nesimnificative" pe atat de scumpe de remediat s-au dovedit a fi. I-am schimbat parbrizul, am segmentat-o, i-am schimbat distributia si multe altele. Acum sunt relativ multumit desi e greu sa remediez toate belele care mai apar. Tot ce pot sa va recomand este sa nu va luati o masina de agent...sunt hartanite si trase de ele cu o nesimtire greu de descris. Pur si simplu, masina mea, fabricata in 2004, arata de parca ar fi fost produsa in 1999. Sa nu zic ca nu am pic de documentatie de service la ea si nici alte dovezi ale istoricului de service. Oricum nu mai conteaza, masina asta, in afara de unele exceptii de forta majora, va ramane in familie mult si bine, oricum daca o vand nu imi scot banii pe ea asa ca macar sa o aduc la un punct in care functioneaza si arata optim Link to comment
lascarica Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 SH si aici ... nici eu nu mai scot banii dati initial pe ea iar ce am bagat in ea ulterior sint o cauza pierduta... Surprize f mari nu am avut cu ea... gen lovituri etc... kilometrajul banui ca era real la 154.000km masina din "99 In afara de bateria picata dupa vreo 2 saptamini de la cumparare schimbat suspensie dupa 2 ani... si alte din astea marunte... nimic... motorul inca toarce frumos nu consuma decit benzina -de fapt GPL 90%- ce sa zic sint multumit de ea... daca o luam noua cu 8-9k in 2007 acu eram in gaura cu 4-5k cel putin...asa pierderea e mai mica si va fi din ce in ce mai mica... Link to comment
Tommy Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Dupa mine nu exista masina mai veche de 2 ani la care sa poti sa zici ca n-ai bagat un ban timp de 1 an de zile. Pai nu e chiar asa.. matiz din toamna lui 2004 fara nici un defect pina acum, nici km multi nu are, cielo la 3 ani jumate vandut in perfecta stare, am schimbat doar 2 borcane de antigel, garantat nici urmatorii 2 ani nu avea nimic de bagat, la coyota am schimbat un semering la un intinzator hidraulic in mai bine de 2 ani jumate. Atat Deci au fost masini bune de cumparat la mana a 2-a si ieftine. Dar 10 ani nu-s tocmai 2 )"> Link to comment
danutza Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Am luat-o SH in 2007.Daca circuli mult merita noua.Daca nu, merita SH.Am dat 3200 de euro pe ea atunci si avea 109KKm.La mine nu merita noua pentru ca fac maxim 8KKm pe an si nu merita sa investesc mai mult de atat intr-o masina.In 2 ani am schimbat doar consumabile (ulei,filtre,placute frana,lichid frana,discuri frana,distributie) si ca piese am schimbat Kitul de ambreiaj,axul cu came si semeringurile la supape.Sunt multumit de ea pana acum. Link to comment
darrkro Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 SH si pe gaz... Noua, doar diesel si vanduta dupa ce iese din garantie... Link to comment
argon Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 (edited) SH de la primul proprietar, 70.000 km cu garaj, toate piesele originale pe ea, roata de rezerva Hankook de la mama ei originala neatinsa "> Edited August 13, 2009 by argon Link to comment
Wolfman Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Am luat-o anul trecut in mai (Cielo), fiind masina unui director de la companie de televiziune locala; foarte intretinuta, 150k km la bord, zgariata pe stanga dar vopsita anul asta pe casco. In 16500 km facuti cu ea am schimbat toba intermediara, placutele frana si kitul de distributie; 110 bulioane (atunci insemnau 3000 euri). O mai tin cativa ani si o schimb tot cu un woo - Nubira maybe. Consider ca la km pe care-i fac eu anual (12-13 mii) nu merita sa bag banii intr-o masina noua care se devalorizeaza destul de mult la revanzare; mai bine casc bine okii si cumpar un SH intretinut pe care-l vand cu pierderi minime ! Eu daca-mi vand masina acum castig 500 euri cel putin. Am vandut Cielo in iulie 2005 cu 4000 euro (n-a stat decat o seara cu anuntul pe luneta), am mai pus 1800 euro si am luat Leganza pe care o am si acum si de care sunt extrem de multumit; anul trecut am mai luat si un Tico SX, pt. naveta zilnica, amandoua sunt masini care or sa mai stea la mine mult si bine... Link to comment
Viktor Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 (edited) Használt, de legalább ki van fizetve! LE. Asta mi-a adus aminte de ceia ce era inscris pe spatele unei masini mai batrioara, in parcarea unui supermarket. "E batrina, da cel putin este platita" - adica fara rate. ) Edited January 21, 2011 by Viktor Link to comment
Recommended Posts