Mike1 Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Intr-adevar, "The Bucket List" este un film special Asemena, va recomand "50 First Dates" o comedie romantica cu o doza de dramatism... Link to comment
Lucian M Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Tot azi-noapte am vazut si Waist Deep (2006), incredibil ce a putut face un tata pt baietelul lui. Fara super-efecte, realistic, suspans la greu, arme conventionale etc. E vechi (pt unii)- eu abia acum l-am descoperit pe pc (am mai multisoare, de la un prieten)- si pot spune ca merita vazut. Link to comment
rm.popa Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Waitress - merită fiecare minut. Nu e genial, dar e... altfel decât filmele din ultima vreme. Cât despre Nu Country for Old Men, având în vedere accentul sudist al majorităţii personajelor, precum şi faptul că n-a apărut încă o subtitrare (nici nu mă miră), pot să spun că nu m-a impresionat prea tare (recunosc că nici n-am înţeles mai mult de jumătate dintre replici). Oricum, e super-tare băiatu' cu butelia . Link to comment
Tommy Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 (edited) Cape fear. Nu stiu daca l-ati mai amintit aiciThe Shawshank Redemption (1994) cu Tim Robbins si Morgan Freeman...e prea tare filmul. Nah ca il reamintesc eu, intr-adevar unul dintre cele mai bune si impresionante filme facute vreodata. Fara cuvinte. Edited January 3, 2008 by Tommy Link to comment
hawkeye Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0804461/ Un film foarte reusit care ne aduce aminte de: "Rule number one: In a war, people die. Rule number two: Doctors can't change rule number one". Link to comment
hawkeye Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Un film similar cu cel de mai sus dar cu un sfarsit total diferit si surprinzator: http://www.imdb.com/title/tt0476964/ Enjoy! Link to comment
andrei_xxl Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 (edited) The Lake House cu Sandra Bullock si Keanu Reeves. Un el si o ea din timpuri diferite care vorbesc prin intermediul unor scrisori. Destul de interesant. Daca vreti un film super tare (de fapt nu e film) muscle cars si tot tacamul, liniute, curse ilegale, burnout in centrul New-York-ului, masini de peste 1000 cp : 2 fast 2 real for Hollywood (mp daca nu-l gasiti) App, cum se numeste filmul ala cu un tip, care daca o face cu prietena lui aia il paraseste si se insoara? Ala e 50 first dates? Edited January 7, 2008 by andrei_ics_ics_el Link to comment
VAXXi Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Este Good Luck Chuck asta de care zici tu. 50 First Dates e cu Adam Sandler si Drew Barrymore, cand are amnezie fata si nu tine minte decat o zi. Link to comment
andrew Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Juno e un film care cred ca merita toata atentia. Are 8,4 pe imdb si isi merita nota din plin. E despre o pustoaica ramasa insarcinata si cum trateaza situatia. Foarte frumos cum e prezentat un subiect destul de delicat fara a soca, fara a avea o atitudine moralizanta. Pur si simplu un film placut. Link to comment
XXL Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Nu stiu daca s-a mai scris de el, The Green Mile, exceptional. Film mai vechi, cu Tom Hanks. Link to comment
uskt2005 Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 As avea nevoie de labelurile pt 2 dvd-uri, sau poze pt a putea face label custom pt: O noapte furtunoasa O scisoare pierduta Multumesc anticipat Link to comment
florinbad Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Asta e tot ce am gasit... "> Link to comment
VFX Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Astea's luate de pe site de la producator, nu? Link to comment
john Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 (edited) Atonement O fetita indragostita de iubitul surorii ei il acuza pe acesta ... dar mai bine vedeti voi singuri Apropos de Atonement: Sympathy for Lady Vengeance Listen carefully. Everyone make mistakes. But if you committed a sin, you have to make an atonement for that sin. Atonement, do you know what that means? Big Atonement for big sins. Small Atonement for small sins. Tot de Chan-wook Park: Oldboy (pe asta inca nu l-am vazut). P.S. Super coloana sonora de la primele 2, mai ales al doilea (The theme music of Lady Vengeance is an edited version of Vivaldi's "Ah ch'infelice sempre" from "Cessate, omai cessate.") Edited February 19, 2008 by john Link to comment
Satori Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Mi s-a parut slabutz Atonement. Ideea era misto si se putea scoate mai mult din asemenea idee. Link to comment
Tommy Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 The Departed (2006) - de Martin Scorsese notat cu 8.6. http://imdb.com/title/tt0407887/ Link to comment
andrew Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 The Air I Breathe cel mai bun film pe care l-am vazut in ultimele 2-3 luni cred. Link to comment
banzay Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 De acord cu andrew. Si mie mi s-a parut un film foarte bun ...merita vazut Link to comment
rm.popa Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Şi eu sunt de acord cu părerea despre The Air I Breathe. Foarte bun şi Things We Lost in the Fire, chiar dacă pe IMDB e cotat puţin mai jos. Benicio del Toro e fenomenal... Link to comment
Satori Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Asa-i, Things we lost in the fire mi s-a parut si mie bun Link to comment
Amentys Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Abia vazut la HBO: This is Elvis . Un documentar destul de bun. Pana acum, nu stiam prea multe despre.. Rege. Link to comment
hawkeye Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0884328/ Exceptional ! Link to comment
magnet Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Nu-mi place finalul, e cam aiurea. Link to comment
hawkeye Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Este foarte realist, si realitatea nu e intotdeauna placuta. Link to comment
Satori Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Bagi mana in foc pentru el? A freak storm unleashes a species of blood-thirsty creatures on a small town, where a small band of citizens hole-up in a supermarket and fight for their lives. suna... nasol!!? Link to comment
Recommended Posts