Jump to content

Coltul Cinefilului

iso

Recommended Posts

IMDB VA DIFUZA FILME ONLINE GRATUIT

Amazon.com a declarat marti ca IMDB.com (Internet Movie Database) - site ce apartine Amazon - va permite utilizatorilor sa urmareasca gratis filme si emisiuni TV online.

Vor fi disponibile peste 6000 de titluri, printre care emisiuni americane populare precum "24" si "Heroes" dar si filme clasice precum "Some Like It Hot", informeaza Reuters.

Primele episoade din emisiunile de televiziune americane ale acestei toamne, emisiuni precum "Lipstick Jungle" si "30 Rock" vor fi disponibile gratis pe IMDB, inainte chiar de difuzarea lor prin cablu.

Compania Amazon, cunoscuta drept posesoarea celui mai mare magazin online din lume, desfasoara in ultima vreme demersuri care sa-i mareasca oferta de multimedia digitala.

Ofera deja pentru download de pe site-ul sau filme si emisiuni apartinand marilor studiouri de productie americane.

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Open Water 2: Adrift - impresii la 'cald': de departe cel mai tampit film pe care l-am vazut in ultimii ani. Nu inteleg cum de-a reusit sa ma tina 'langa' atata timp, iar finalul... uhm, probabil in nota scriptului si a regiei. Nota de pe imdb e 'dulce', comentariul afisat insa e aproape de adevar. 2.

Wall-E. I just loved it. E-vaaaa! 9.5

Si s-a terminat al 2lea sezon din Burn Notice... :(

Boogieeeee...

Un film destul de intens promovat în media autohtonă din ultima perioadă, ceea ce m-a şi făcut curios.

Nu e nemaipomenit dar, una peste alta, dacă reuşiţi să treceţi de primul sfert de oră (îşi dă... drumul mai greu...), e chiar haios.

Aş spune că e recomandat bărbaţilor de peste 30 de ani, preferabil însuraţi.

Edited by rm.popa

Noise un film pentru cei ce nu suporta alarmele auto. :) O comedie interesanta si buna prin prisma ideii filmului. Tim Robbins face iarasi un rol bun.

Wanted - unul din cele mai proaste filme vazute în ultima vreme, în ciuda faptul ca are pe afis pe Morgan Freeman si Angelina Jolie. Singura intrebare pe care ti-o pui dupa filmul asta e cum de-a acceptat Morgan Freeman sa joace in idiotenia asta de film.

Street Kings - 9 - un film excelent care te tine in priza pâna la final.

Edited by Laurycã

Religulous

Un documentar pe tema religiei, scris de Bill Maher si regizat de Larry Charles (printre altele a regizat... Borat). Nu stiu cand ajunge in Romania sau aici down under. Din cate am citit, si mai ales din cate-l stiu pe Maher, promite sa fie distractie pe cinste documentarul asta.

The Dark Knight - nu sunt fan, dar deja e pe locul 3 pe imdb

Tropic Thunder - comedie, are cateva faze tari

The Ruins - horror, sau se vrea, actori buni, poveste slaba.

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor - daca v-au placut primele parti e ok, dar mi s-a parut mai slab.

Righteous Kill - super actori, super film - 9,9/10 de la mine.

Journey to the Center of the Earth, slab - 5,5/10

Mai este o animatie cu robotei, de la Pixar parca - super, dar acum imi scapa numele*.

LE- * Wall-e

Legat de dark knight, nu imi plac filmele cu batman, dar ii dau nota 8-9 pt ca m-a impresionat cum au intrat in pielea personajelor actorii. S-a jucat frumos. a fost spectacol. In rest - betmen all the way.

• 1 month later...

Nici pe mine nu m-a impresionat Burn After Reading. Cel puţin nu pe măsura distribuţiei.

Foarte tare, însă, mi s-a părut rolul de kko, de tâmpit, al lui Brad Pitt ("tare" pentru el). Şi, mai ales, sfârşitul rolului.

Simon Pegg e, într-adevăr, de mare efect.

Ultimul Bond mi s-a parut extrem- extrem de slab. Cel mai slab pana in prezent. Orice Bond cu Roger Moore, de ex, e mult peste cel de fatza. Lui Daniel Craig ii lipsesc niste atuuri pe care toti Bonzii anteriori le aveau : carisma, umorul rafinat, aerul de noblete, acel ..soft touch, dialogurile deosebite imbibate cu nelipsitul stil englezesc matur, de gentleman, un gentleman care cucerea prin simpla prezenta, care se distingea de multime de departe...

Cu toate ca acest Bond este destul de neconventional, acest lucru ar trebui sa placa unora mai putin conservatori, dar nu cred ca prin acest ultim film a convins publicul. Lipsesc gadgeturile high tech care sunt deja un must have, lipseste adrenalina pe care anteriorul film a avut-o destul de mult. Cred ca cel mai mult imi lipseste mie, unuia, umorul lui Bond si aerul de nobil. In afara muschilor dezvoltati, fatza aceea impenetrabila nu-mi spune mare lucru. Iar actorii cu aceasta mina nu prea sunt sortiti succesului, mai putin in cazurile in care acestia se numesc Chuck Norris sau Sly Stallone.

Pista e gresita. Dupa mine, Bond e in cadere libera. Si asta vine de la un fan adevarat care a studiat TOATE filmele cu acest nume.