crematory Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 IMDB VA DIFUZA FILME ONLINE GRATUIT Amazon.com a declarat marti ca IMDB.com (Internet Movie Database) - site ce apartine Amazon - va permite utilizatorilor sa urmareasca gratis filme si emisiuni TV online. Vor fi disponibile peste 6000 de titluri, printre care emisiuni americane populare precum "24" si "Heroes" dar si filme clasice precum "Some Like It Hot", informeaza Reuters. Primele episoade din emisiunile de televiziune americane ale acestei toamne, emisiuni precum "Lipstick Jungle" si "30 Rock" vor fi disponibile gratis pe IMDB, inainte chiar de difuzarea lor prin cablu. Compania Amazon, cunoscuta drept posesoarea celui mai mare magazin online din lume, desfasoara in ultima vreme demersuri care sa-i mareasca oferta de multimedia digitala. Ofera deja pentru download de pe site-ul sau filme si emisiuni apartinand marilor studiouri de productie americane. Link to comment
Immortal Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Open Water 2: Adrift - impresii la 'cald': de departe cel mai tampit film pe care l-am vazut in ultimii ani. Nu inteleg cum de-a reusit sa ma tina 'langa' atata timp, iar finalul... uhm, probabil in nota scriptului si a regiei. Nota de pe imdb e 'dulce', comentariul afisat insa e aproape de adevar. 2. Wall-E. I just loved it. E-vaaaa! 9.5 Si s-a terminat al 2lea sezon din Burn Notice... Link to comment
Satori Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Wall-E. I just loved it. E-vaaaa! 9.5 Subscriu! Desene animate cu poveste serioasa. De toate pentru toti. Link to comment
rm.popa Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Righteous Kill. Nu e rău. Dar nici excepţional. Aş spune chiar, având în vedere distribuţia (De Niro + Pacino), uşor dezamăgitor. Link to comment
Cumnatu Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Ce masina este aia din Journey to the Center of the Earth?? Link to comment
Mike1 Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Righteous Kill.Nu e rău. Dar nici excepţional. Aş spune chiar, având în vedere distribuţia (De Niro + Pacino), uşor dezamăgitor. Mie totusi mi-a placut, a fost unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultima vreme Link to comment
rm.popa Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 (edited) Boogieeeee... Un film destul de intens promovat în media autohtonă din ultima perioadă, ceea ce m-a şi făcut curios. Nu e nemaipomenit dar, una peste alta, dacă reuşiţi să treceţi de primul sfert de oră (îşi dă... drumul mai greu...), e chiar haios. Aş spune că e recomandat bărbaţilor de peste 30 de ani, preferabil însuraţi. Edited September 29, 2008 by rm.popa Link to comment
Laurycã Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 (edited) Noise un film pentru cei ce nu suporta alarmele auto. O comedie interesanta si buna prin prisma ideii filmului. Tim Robbins face iarasi un rol bun. Wanted - unul din cele mai proaste filme vazute în ultima vreme, în ciuda faptul ca are pe afis pe Morgan Freeman si Angelina Jolie. Singura intrebare pe care ti-o pui dupa filmul asta e cum de-a acceptat Morgan Freeman sa joace in idiotenia asta de film. Street Kings - 9 - un film excelent care te tine in priza pâna la final. Edited September 29, 2008 by Laurycã Link to comment
rm.popa Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 The Midnight Meat Train. Plin de carne... în sânge. Cu un Vinnie Jones de zile mari. De văzut neapărat la ora asta sau mai târziu. Link to comment
crematory Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Aseara procinemaul a facut cinste cu satyriconul lui fellini: http://www.procinema.ro/stiri/emisiuni/fel...-la-pro-cinema/ Link to comment
wallaby Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Religulous Un documentar pe tema religiei, scris de Bill Maher si regizat de Larry Charles (printre altele a regizat... Borat). Nu stiu cand ajunge in Romania sau aici down under. Din cate am citit, si mai ales din cate-l stiu pe Maher, promite sa fie distractie pe cinste documentarul asta. Link to comment
pretender Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 The Dark Knight - nu sunt fan, dar deja e pe locul 3 pe imdb Tropic Thunder - comedie, are cateva faze tari The Ruins - horror, sau se vrea, actori buni, poveste slaba. The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor - daca v-au placut primele parti e ok, dar mi s-a parut mai slab. Righteous Kill - super actori, super film - 9,9/10 de la mine. Journey to the Center of the Earth, slab - 5,5/10 Mai este o animatie cu robotei, de la Pixar parca - super, dar acum imi scapa numele*. LE- * Wall-e Link to comment
sebian Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Dark Knight a primit note f bune din cauza ca joaca mortaciunea aia, Keith Ledger parca ii zice. Pe mine nu m-a impresionat filmul. Nota 6 Link to comment
rm.popa Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Tortilla Heaven. Un alt gen de comedie, cu mult mai puţin idioată decât cele cu care ne-au răsfăţat cei de la Hollywood în ultima vreme. Filmul e chiar drăguţ, dar fără pretenţii de capodoperă. Link to comment
Englishman Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Dark knight mi s-a parut o mare porcarie. Mare. Link to comment
pretender Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Legat de dark knight, nu imi plac filmele cu batman, dar ii dau nota 8-9 pt ca m-a impresionat cum au intrat in pielea personajelor actorii. S-a jucat frumos. a fost spectacol. In rest - betmen all the way. Link to comment
rm.popa Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 În sfârşit, o nouă comedie bună. Link to comment
andrew Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 (edited) În sfârşit, o nouă comedie bună. Vazut aseara, placut. 8,5. Dupa parerea mea, Simon Pegg e actorul anului, in materie de comedii. Am mai vazut recent si Burn After Reading, mi s-a parut insa prost. De la mine are un 6. Edited November 10, 2008 by andrew Link to comment
rm.popa Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Nici pe mine nu m-a impresionat Burn After Reading. Cel puţin nu pe măsura distribuţiei. Foarte tare, însă, mi s-a părut rolul de kko, de tâmpit, al lui Brad Pitt ("tare" pentru el). Şi, mai ales, sfârşitul rolului. Simon Pegg e, într-adevăr, de mare efect. Link to comment
pretender Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Righteous Kill - cu De Niro si Al Pacino - un film de nota 10. Am vazut aseara si QUantum of Solace, ultimul film cu Bond. Ma asteptam la mai mult, nu s-a ridicat la nivelul celui anterior. Link to comment
Englishman Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Ultimul Bond mi s-a parut extrem- extrem de slab. Cel mai slab pana in prezent. Orice Bond cu Roger Moore, de ex, e mult peste cel de fatza. Lui Daniel Craig ii lipsesc niste atuuri pe care toti Bonzii anteriori le aveau : carisma, umorul rafinat, aerul de noblete, acel ..soft touch, dialogurile deosebite imbibate cu nelipsitul stil englezesc matur, de gentleman, un gentleman care cucerea prin simpla prezenta, care se distingea de multime de departe... Cu toate ca acest Bond este destul de neconventional, acest lucru ar trebui sa placa unora mai putin conservatori, dar nu cred ca prin acest ultim film a convins publicul. Lipsesc gadgeturile high tech care sunt deja un must have, lipseste adrenalina pe care anteriorul film a avut-o destul de mult. Cred ca cel mai mult imi lipseste mie, unuia, umorul lui Bond si aerul de nobil. In afara muschilor dezvoltati, fatza aceea impenetrabila nu-mi spune mare lucru. Iar actorii cu aceasta mina nu prea sunt sortiti succesului, mai putin in cazurile in care acestia se numesc Chuck Norris sau Sly Stallone. Pista e gresita. Dupa mine, Bond e in cadere libera. Si asta vine de la un fan adevarat care a studiat TOATE filmele cu acest nume. Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Mie mi se pare ca au bagat multi bani in efecte speciale si cascadorii (pentru care merita vazut) si nu prea au bagat bani in actori si scenaristi. Numarul personajelor aduce mai mult a piesa de teatru. Link to comment
Englishman Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Balls of Fury. Comedie cu iz de... parodie, foarte buna pentru genul respectiv. Starneste niste hohote bune de ras. Multe gaguri tari, cu toate ca sunt clasice, arhicunoscute. Link to comment
Immortal Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Vazut aseara Paris. Simpatic, un film 'usor' pentru cei ce inca mai rezista in jungla urbana. 8. Vazut tot House M.D.. I simply love it. 11. Link to comment
Recommended Posts