BAD_MF Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Vazut la cinema : Body of lies > 7.5/10 Un film bun de actiune, cu clasica poveste > teroristi, razboiul din Irak etc dar bine facut Pride and Glory > 6/10 Un film de actiune despre politie, coruptia din politie, destul de plictisitor, ma asteptam sa fie mai bun mai ales ca joaca Edward Norton. Link to comment
pretender Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Seven Pounds Nota 9,5. Will Smith a jucat fantastic, drama ca la carte, super filmul, 2 ore nu m-am dezlipit de langa ecran. Cu toate ca nu am ce-i reprosa nu e genul de film care as vrea sa il mai vad curand inca o data. Link to comment
Cumnatu Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Subscriu, putin cam sf idea insa jocul destul de bun, merita vazut daca doar si pentru ca dupa prima jumate de ora te intrebi care dracu e subiectul. Disaster Movie absolut 0 barat, nici macar spatiul de pe hard nu il merita daramite pe cel de pe disc. Ce-a mai proasta parodie din toate timpurile. E cel mai prost film din istoria omenirii. Edited December 22, 2008 by Cumnatu Link to comment
naylui Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Astazi am revazut Bicentennial Man, un film bun (parerea mea) Link to comment
rm.popa Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Changeling. O altă Angelina Jolie. Una care a reuşit să mă ţină treaz până la ora asta. Timp de 2 ore şi un sfert. Fără pauze. Link to comment
Cumnatu Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Pe mine m-ar fi tinut treaz orice fel de angelina N-am vazut icna filmul pt ca astept sa il gasesc bun nu screener Link to comment
rm.popa Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 E un screen bunuţ. Cât despre Angelica... ai şi tu dreptatea ta... Link to comment
rm.popa Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Seven PoundsNota 9,5. Şi de la mine! Vazut la cinema - The Day the Earth Stood Still.Nota 5. Mi s-a parut o porcarie. Hai, fie un 6, că e şi puţinel original. Un singur lucru n-am înţeles: cum de ziua aceea, pomenită în titlu, nu e tocmai 4 iulie??? Link to comment
pretender Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Defiance cu Daniel Craig, o drama despre razboi. Foarte bine realizat, iar actorul incepe sa imi placa din ce in ce mai mult. Nota 8. The Curious Case of Benjamin Button cu Brad Pitt, iarasi drama, de data asta cu un subiect mai putin obisnuit, dar foarte interesant. Recomand. Nota 9 de la mine. Blindness cu Julianne Moore. Grozav - cu un mesaj puternic si subtil in acelasi timp. Reuseste sa prinda perfect toate tipurile de personaje care ar aparea in situatia propusa de film. Mi-a placut. Nota 8. Link to comment
wallaby Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 (edited) Va recomand calduros Appaloosa si Red. primul un western modern, regizat de Ed Harris, care a co-scris scenariul si a jucat la nivelul la care-l stim. Red e un film destul de neobisnuit, in care Brian Cox isi arata clasa. Edited January 7, 2009 by wallaby Link to comment
rm.popa Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Nu trebuie să rataţi: - Slumdog Millionaire; - The Curious Case of Benjamin Button; - Gran Torino; - Passchendaele; Merită văzute: - Pride and Glory; - Wild Child; - Choke; - The Wackness; Şi ceva mai... subţi: - Bedtime Stories; - Yes Man; Link to comment
andrew Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 (edited) Nu trebuie să rataţi:- Slumdog Millionaire; - The Curious Case of Benjamin Button; Merită văzute: - The Wackness; De acord, desi The Curious Case of Benjamin Button m-a plictisit un pic. The Wackness mi-a placut ceva mai mult. Slumdog Millionaire, foarte misto. L.E. : a aparut si DVD-rip-ul la Vicky Christina Barcelona, l-am asteptat destul de mult, dar a meritat. Excelent. Edited January 8, 2009 by andrew Link to comment
Laurycã Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 The Curious Case of Benjamin Button mi-a placut si nu m-am plictisit deloc, spre deosebire de Seven Pounds la care o ora am cascat. Vicky Christina Barcelona e un film tipic Woody Allen; si nu-mi plac filmele lui Woody Allen. Totusi m-am uitat la el pentru Barcelona, un oras super in am care am fost anul trecut. Partea buna e coloana sonora, pe care am si tras-o azi dimineata. Link to comment
pretender Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Nunta muta, in regia lui Horatiu Malaele Link to comment
banzay Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 The Curious Case of Benjamin Button recomand si eu Link to comment
Laurycã Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Cleaner un thriller bun cu Samuel L. Jackson. The Contractor un film de actiune tipic cu Wesley Snipes. De urmarit doar daca sunteti adepti ai genului sau nu aveti altceva de facut. Watching the Detectives - foarte plictisitor si slab; parerea mea e ca nu merita sa va pierdeti timpul. The Wackness nu mi s-a parut cine stie ce. Link to comment
john Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Au aparut si nominalizarile Oscar de anul asta, mai e o luna pana la rezultate Link to comment
Laurycã Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Si cele la Zmeura de aur ca sa stim la ce sa NU ne uitam. Link to comment
rich1974 Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 cine ma poate ajuta si pe mine cu filmul " 'night, mother" ? va multumesc! Link to comment
Laurycã Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 E acelasi cu Mother Night?. Doar sa-l aiba cineva pe un cd ca de downloadat nu prea se gaseste ca e vechi. Link to comment
rm.popa Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Cred că de fapt e vorba de ăsta, care tre' să fie şi mai greu de găsit. Eu unul nu l-am găsit. Link to comment
Laurycã Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Am urmarit in ultima saptamana cateva filme nominalizate la Oscar: Milk e povestea unui activist gay. Filmul e bun, pe alocuri plictisitor si respingator prin secventele gay. The Reader e drama care mi-ar placea sa castige titlul de cel mai bun film. Frozen River e o poveste trista a unei familii sarace, iar povestea se deruleaza incet, spre foarte incet. Unora s-ar putea sa nu le placa;mie mi-a placut. Altele: My Best Friend's Girls O comedie romantica tipica. Pentru descretit fruntea merge sau in lipsa in altceva. Gran Torino mosu' e bun tare si ca regizor si ca actor. Film ce nu trebuie ratat. Garden Party o tentativa nereusita de comedie cu adolescenti; foarte slabut. De urmarit doar intr-o dimineata târzie de week-end. Ghost Town e o comedie romantica reusita. Merita vazut. Link to comment
Tommy Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Am revazut aseara Blowup de Michelangelo Antonioni, 1966 http://www.imdb.com/title/tt0060176/ (A mod London photographer believes that he has photographed a murder.) Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Am urmarit in ultima saptamana cateva filme nominalizate la Oscar:Milk e povestea unui activist gay. Filmul e bun, pe alocuri plictisitor si respingator prin secventele gay. Stiu ca sunt offtopic, dar e bine totusi ca nu e povestea unui pasivist gay. Link to comment
Laurycã Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Ce sa-i faci? Alaturare nefericita de cuvinte. Link to comment
Recommended Posts