Lucian79 Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 (edited) Am stat azi cautand dupa pachete de revelion mai ieftine, si cel mai ieftin l-am gasit pe la 8 mil /persoana cat de cat decent. Ca sa fiu mai exact m-ar interesa o pensiune / motel cu, cazare 2-3 zile + masa festiva + toaleta si dus propriu totul pe la 8 mil 2 persoane. Nu iese din calcul nici o intreaga vila cu 4-5 camere de inchiriat. Locatia poate fi oriunde in romania .. cu cat mai linistita cu ata mai bine Edited December 2, 2005 by Lucian79 Link to comment
Mircea Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Iaca ce mi-a venit mie prin mail azi: REVELION 2006 PENSIUNE zona CURTEA DE ARGES - 4 CAMERE (8 LOCURI), CONSTRUCTIE 2005, ZONA SUPERBA ! MASA (3/ZI, BAUTURA - TZUICA GALBENA DE ARGES) CASA (2 PERS/CAMERA) DISTRACTIE (SALA MARE LAMBRIU LEMN - BAR !) MASA DE REVELION (APERITIVE, SARMALE, FRIPTURA, PRAJITURI, TORT, PREPARATE SURPRIZA, ETC.) PORC, CARNATI, CALTABOSI. TOBA, LEBER, BRANZA AFUMATA, LAPTE, SUPER - SARMALE, BULZ - BRANZA BURDUF, CIORBA DE BURTA, GRATAR ! TOATE SUNT PROASPETE, DIN BELSUG SI PREPARATE IN CASA ! SERVICIUL PERMANENT OSPITALIER SI DISCRET ! NUMAI: 4.700.000 LEI/PERSOANA SOSIRE: VINERI 30 DECEMBRIE 2005, CINA PLECARE: LUNI 02 IANUARIE 2006, PRANZ SE INCHIRIAZA NUMAI TOATA !!! PERSOANA CONTACT: VICTOR - 0722.607926, 0723.230877, 0727.190358 INSISTATI - SEARA NU PREA AVEM SEMNAL ! Incearca... Link to comment
Lucian79 Posted December 14, 2005 Author Share Posted December 14, 2005 Pachetul este super. Dupa indelungi cautari ptr cei care inca nu s-au hotarat unde sa petreaca Revelionul am gasit urmatoarea oferta (la care am facut deja rezervare) Pensiune 3 stele, locatie : Moldova, Suceava camera mare (16-20 mp) pat dublu, televizor, cabina dus si toaleta proprie la standarde occidentale masa de revelion inclusa - 2 persoane 3 zile , amplasare deosebita ___________________ 700 RON Ptr cei care sunt interesati pot accesa linku urmator Link to comment
Recommended Posts