Shenck Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 INCREDIBIL PINA UNDE S-A AJUNS Merita citit pe forumul PROTV-ului +forumul Cna http://www.cna.ro/forum/viewtopic.php?t=511 Oare nu se sesizeaza CNA-ul? Link to comment
VIPER Posted December 4, 2005 Author Share Posted December 4, 2005 Daca nici ce se scrie pe forumul lor nu-i intereseaza... Cum iti ziceam, ii doare in cur de chestia asta... Link to comment
Brainiac Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Crezi ca-i doare? Daca i-ar durea, poate ca s-ar misca cumva prin scaunele alea ale lor. Insa doamna ralu filip are cu totul alte treburi acum, ca de exemplu ce amenzi sa mai inventeze penru carcotasi sau pentu catavenci, ca astia deranjeaza atunci cand le spun pe bune...Am citit pe forumul celor de la cna cum scria ca protv-ul a vrut sa serbeze cei 7 ani de televiziune+3 de manele. Nu pot fi chiar in totalitate de acord cu aceasta remarca, pentru ca nu inteleg care sunt cei 7 ani de televiziune? Link to comment
aztec Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 (edited) asta e muzica ce trebuie interpreteta.. nu altceva.. eu o sa scriu la presedintie.. sa vad daca raspunde.. mai adaug LEGEA Nr. 75 din 16 iulie 1994 privind arborarea drapelului Romaniei, intonarea imnului national si folosirea sigiliilor cu stema Romaniei de catre autoritatile si institutiile publice Intonarea imnului national al Romaniei ART. 9 Imnul national al Romaniei este "Desteapta-te romane", redat in anexa nr. 2. In interpretare vocala prescurtata, imnul national al Romaniei se intoneaza potrivit textului si partiturii prevazute in anexa nr. 3. In interpretarea fanfarelor sau a altor formatii instrumentale, muzica imnului national se intoneaza o singura data. ART. 10 Imnul national al Romaniei se intoneaza: a) la festivitatile si ceremoniile oficiale nationale, precum si la ceremoniile oficiale cu caracter international; b) la deschiderea si inchiderea emisiunilor statiilor "Radio Romania" si " Televiziunea Romana", in interpretare vocala; c) cu prilejul vizitelor intreprinse in Romania de sefi de stat si de guvern; d) in cadrul ceremoniilor militate, conform regulamentelor militare; e) pe stadioane si alte baze sportive, cu ocazia desfasurarii competitiilor sportive oficiale internationale in care este reprezentata Romania; f) la deschiderea fiecarei sesiuni a Camerelor Parlamentului; g) la inceputul programului zilnic in scolile primare si gimnaziale. ART. 11 Imnul national al Romaniei poate fi intonat si la alte manifestari organizate in unitati de invatamint sau alte institutii de cultura. ART. 12 La inceputul manualelor scolare: abecedare, manuale de citire pentru ciclul primar, manuale de limba si literatura romana, manuale de istorie si manuale de limba materna pentru minoritati se tipareste textul inmului national al Romaniei prevazut in anexa nr. 3. ART. 13 Imnul national al Romaniei se intoneaza vocal si se publica oficial numai in limba romana. ART. 14 Imnul national al altor stat se intoneaza cu prilejul vizitelor, festivitatilor si ceremoniilor oficiale cu caracter international, impreuna cu imnul national al Romaniei, inaintea acestuia. Art. 20. _ Cetatenii sunt datori sa manifeste respect fata de drapelul si imnul national al României si sa nu comita nici un act prin care s-ar aduce ofensa acestora. Art. 21. _ La ceremoniile de arborare a drapelului, precum si la intonarea imnului national, cu prilejul solemnitatilor, asistenta va sta în picioare, barbatii se vor descoperi, iar militarii de toate gradele vor da onorul conform regulamentelor militare. Edited December 4, 2005 by aztec Link to comment
VIPER Posted December 4, 2005 Author Share Posted December 4, 2005 OK, hai sa facem o petitie semnata!!! Link to comment
tolin Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 "Daca-i anonima, o semnez". Link to comment
VIPER Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 Atunci, Desteapta-te Române!!! Semneaza aici: http://www.PetitionOnline.com/IMNUL_RO/petition.html Link to comment
razvanclub1 Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 gata baieti am semnat petita Link to comment
VIPER Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 (edited) Primesc mesaje: "tu iar nu ai somn"... "tu ai prea mult timp liber".... Astia suntem, in pana mea!!! Astia suntem, si ne meritam orice soarta!!! Nu m-ar mira daca in curand o sa primesc si amenintari sau chiar vizite ale oamenilor cu ochi negri/albastri... Edited December 5, 2005 by VIPER Link to comment
Wolfman Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Semnat si eu. Lasa Vipere, aplica si tu regula: cainii latra, ursul merge inainte! Link to comment
mr_ Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Am semnat si io Asta chiar daca nu sunt in totalitate de acord cu voi; Oamenii aia care au murit acum 16 ani n-au murit ca sa schimbe un imn prost cu unul bun, ci ca sa avem noi libertatea sa fim sau nu de acord cu orice si sa ne putem exprima liber parerile. Daca faceam bascalie cand se canta "trei culori" insemna automat lipsa de patriotism? Sunt de acord ca protv e vinovat de prost gust, insa de aici nu trebuie sa incepem cu discursuri patriotice sau mai rau rasiste. Patriotismul sau respectul pentru un simbol sau o institutie nu trebuie impus cu forta, alfel ne intoarcem de unde am plecat. Link to comment
Tommy Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 subscriu si eu! ingrozitor ce campanie marsava, gretoasa, spurcata pot duce jegosii astia de la protv! asta-i cand caile au fost deschise securistilor si organele puterii permit fiecarui mizerabil cu datorii de miliarde sa-si face mendrele in conjugatie cu interesele personale sau de grup! salutam 10 ani de generatie pro! huoooo, rusine!!!!!!!!!!!! ps. las ca fac profesorii educatie.. Link to comment
VIPER Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 @mr_ : Legea e totusi Lege, fie ca ne place, fie ca nu... Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Dar legea aia era pentru manifestari oficiale. Aici nu e cazul. Este vorba de o emisiune de divertisment la o televiziune care nu e cea de stat. Chiar daca nici mie nu imi plac manelele sau danceul ala, mi se pare ca e chiar impotriva principiilor pe care voi le enumerati aici sa semnez petitia. Daca ar fi fost la televiziunea nationala ar mai fi fost de discutat. Link to comment
VIPER Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 Legea era pentru Imn. Adica cum si unde se canta, indiferent ca e televiziune particulara, de stat etc... Link to comment
Tommy Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 (edited) zmeule.. cu toata stima, dar daca ai fi stiut ce se intampla in spatele sticlei aleia frumos colorate, te-ai fi abtinut Edited December 5, 2005 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 LEGEA Nr. 75 din 16 iulie 1994 privind arborarea drapelului Romaniei, intonarea imnului national si folosirea sigiliilor cu stema Romaniei de catre autoritatile si institutiile publice ProTV face parte dintr-o companie particulara. Link to comment
VIPER Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 (edited) Si de aici dreptul democratic de a terfeli cum vor ei Simbolurile Nationale?? Edited December 5, 2005 by VIPER Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 @Zmeu: Particulara-particulara, dar nu se adreseaza publicului larg?!?!? Ah, chestia de la ProT(erci)V(izual) nu era intonare, scuze! Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 In principiu da. Atata timp cat nu au rupt steagul in direct, nu i-au dat foc, nu au schimbat versurile intr-un mod care sa exprime idei antiromanesti. Manelele nu sunt antiromanesti. Unii ar zice "chiar din contra". Totul este in viziunea celui care asculta si sunt taxati sau aplaudati de catre telespectatori. Link to comment
Tommy Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 nu domnule, taxarea s-a facut la negru.. la intrare.. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Mai detaliaza, ca nu prea am inteles. PS: Oricum eu ii taxez de multa vreme. Link to comment
Tommy Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 (edited) hai ca-i simplu.. accesul se face pe baza de card mediapro sau spaga sau alte obligatii Edited December 5, 2005 by Tommy Link to comment
Recommended Posts