hawkeye Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 In situatia explicata, da, iti dau dreptate in totalitate. Insa din exprimarea initiala reiesea putin altfel intamplarea. Link to comment
Mircea Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Da, am vrut sa fiu scurt in postul anterior. Poze de sambata, la tara: Need advice Jantele mele s-au nasolit. Bani de altele n-am deocamdata ca vine perioada de concedii si am alte cheltuieli. Vreau sa le vopsesc. Ele arata acum asa: Ce sa fac, sa le fac o combinatie de negru mat si argintiu in una din variantele: Sau sa le fac pur si simplu argintii? Sau aveti alte sugestii? Link to comment
Tommy Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Lasa-le bre in culoarea originala, ca iese tiganeala. Link to comment
mike.omega Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 (edited) Refatuire/reconditionare prin indepartare de zgarieturi, un mic polish si lacuire ce are?! Pt pasionatii de Discovery, cam cum au iesit jantele Golfului I GTI din emisiunea aluia de cumpara si vinde masini (incerc sa caut link/poza) Edit: cam asa http://www.lowrider.at/ >> My ride Edited June 23, 2007 by mike.omega Link to comment
EM!L Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Cred ca arata mai bine asa cum sunt decat in varianta vopsita! Totusi daca te hotarasti sa le schimbi aspectul dintre cele doua modele aleg primul. Link to comment
Mircea Posted June 23, 2007 Author Share Posted June 23, 2007 Topser, initial asa ma gandisem si eu, dar dupa vopsirea virtuala am observat ca nu-s simetrice... Cred ca le voi face doar argintii. Mike, nu merge doar ''refurbished'', pentru ca spatiile dintre spite sunt atacate de zgura de la franare si de solutiile acide din spalatorii. Le voi dejanta, trage la perie ca n-am unde sa le sablez, si apoi vopsi. Pentru vopsit folosesc nuanta inox mat, care cred ca va arata mai bine decat cele lucioase. Link to comment
dinoc Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Fa-le argintii ca altfel risti sa dai in kitch. Link to comment
Mircea Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Tratament cosmetic facut rapid. Astept concediul ca sa ma ocup vreo 2 zile de ea Link to comment
EM!L Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Frumoasa si curata . Ai rezolvat problema cu jantele? Link to comment
Mircea Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Nu, sa vina concediul. Trebuie sa le fac cate 2, dejantat, slefuit, vopsit, uscat, rejantat, echilibrat, puse inapoi. Minim doua zile de pereche. Ce am uitat sa zic e ca i-am pus o cotiera adecvata inaltimii mele, nu una pentru un corean de 1,5 m. Link to comment
EM!L Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 La asta noua, pe langa confortul sporit fata de cea pusa de coreeni, ai si spatiu de depozitare mai mare! Arata bine, se incadreaza cu interiorul prin culoarea deschisa! Link to comment
Mircea Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Am cautat mult pana am gasit, si a trebuit sa fac ceva adaptari sa o montez, dar arata bine, e loc inauntru suficient si e foarte comoda. Link to comment
LYM Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Sunt tare curios cum tragi frana de mana cu noua cotiera Personal nu-mi place. Mie mi se pare ok si cotiera standard (deh, am mainile lungi ) numai ca este f. tare! Link to comment
mike.omega Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 @Mircea: poti sa insiri o lista de produse/solutii pe care le folosesti? Link to comment
Mircea Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Sunt tare curios cum tragi frana de mana cu noua cotiera Personal nu-mi place. Mie mi se pare ok si cotiera standard (deh, am mainile lungi ) numai ca este f. tare! Frana de mana e trasa, dupa cum vezi. Asteapta si ea concediul ca sa fie reglata la 8 dinti, adica mult mai jos La cotiera standard ma cocosasem stand intr-o parte ca sa ma sprijin pe ea. In plus stateam doar cu cotul, nu cu tot antebratul. PS. Tu ai SX, scaunul este fix, eu tin scaunul cat de jos posibil si tot stateam incomod pe cea veche. @Mircea: poti sa insiri o lista de produse/solutii pe care le folosesti? Prevent in general. Am mai spus, am un Karcher micut, dau cu apa, apoi pun sampon in recipientul Karcherului, o imbrac in sampon, o iau la burete (perie pe jante), apoi iar apa sub presiune. Dupa asta, dizolv cu apa ceara cu carnauba pana devine subtire, si tot cu ajutorul karcherului o imprastii pe toata masina. Urmeaza lustruirea cu o piele de caprioara umeda, Coca-Cola pe cauciuc la exterior, apoi la interior, unde folosesc o carpa umeda si mai nou un produs special care lasa plasticele negru mat (de la ISO). Asta e tot, durata circa 2 ore. Karcherul ma ajuta mult, intrucat spal foarte bine orice urma de noroi, inclusiv de sub masina. Pe la motor mi-a zburatacit insa toate etichetele )"> Link to comment
andreib Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Tu ai SX, scaunul este fix, eu tin scaunul cat de jos posibil si tot stateam incomod pe cea veche. Gresit domnu. Lipseste doar reglajul lombar Link to comment
Juliaen Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 (edited) Mircea, la SX scaunul soferului nu e fix - cel putin la mine e identic cu cel de pe CDX. L.E.: Greseala mea, e dupa cum a spus andreib: lipseste reglajul lombar (reglajul pe inaltime e in dotare) si SX nu are acea "tapiterie lux". Edited August 6, 2007 by Juliaen Link to comment
LYM Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Hm, la voi se poate regla scaunul pe inaltime? ca eu parca n-am gasit aceasta optiune Are 2 rotite pe-acolo dar nu tin minte sa regleze pe inaltime vreuna Link to comment
Mircea Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Aha. Pai si cum mama naibii ajungi tu cu cotul pe pseudo-cotiera aia mai Lym, ca esti mai lung decat mine? Hai, Andrei sta bine, dar tu? Ca eu trebuia sa stau intr-o rana... Link to comment
LYM Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Nu stiu ... i just do ) Nu pot spune ca este super comoda, dar merge! PS: m-am uitat si eu la scaun si se pare ca se coboara si al meu, oricum era dat la maxim jos Link to comment
Mircea Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Pai si eu la fel merg cu el, maxim jos, iar acum cotul imi vine fix pe cotiera noua. La cea veche trebuia sa stau pe o parte, de-mi lipseau 2 lanturi si 2 dinti de aur, basca niste Guta... PS Mike 1 - Am zis: PREVENT - aia e marca produselor pe care le folosesc. Link to comment
LYM Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 (edited) Cred ca esti tu defect Eu stau intr-o pozitie destul de normala cu cotul pe cotiera. Dupa ce schimb vitezele imi las cotul fix pe ea si pot merge linistit asa cu mana pe schimbator si pe cotiera. Mai umbla la scaun! Si eu stateam lasat intr-o parte intr-o vreme, dar am tot dat de rotitele alea pana mi-am gasit o pozitie comoda. Edited August 7, 2007 by LYM Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Eu, la mine, daca tin scaunul pe spate ajung cu cotul perfect pe cotiera. Daca il tin aproape de volan cotiera imi vine prea jos. Cred ca asa e si la Nubira si picioarele lungi ale lui LYM imi confirma teoria. Link to comment
LYM Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Eu tin scaunul maxim-spate si maxim jos Mith plausible ) Link to comment
Recommended Posts