Jump to content

Nubira Sx

DanGSM

Recommended Posts

Nubira SX, decembrie 1999, 1600 cc, cutie de viteze automata, ABS, aer conditionat, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, proiectoare, jante aliaj cu anvelope 205/15 de vara si un set de jante de otel cu anvelope de 185/14 pentru iarna plus capace Michelin. Folie pe geamuri si luneta omologata RAR.

Linie audio Alpine: Commander+Radio 4x55W, CD-Changer 6 CD-uri, Subwofer 300W Alpine cu statia 300W aferenta, 4 boxe in usile din fata si in spate plus 2 tweetere in usile din fata.

Poze cu rotile de iarna: http://www.maxcom.ro/Nubira/page_01.htm

Poze mai recente cu rotile de vara si cu prioectoarele montate: http://www.maxcom.ro/Nubira/Vara/page_01.htm

post-2346-1133690887_thumb.jpg

post-2346-1133690935_thumb.jpg

Edited by ovi_jer

S-o stapanesti sanatos fara probleme.

Ce mi se pare foarte interesant la ea este cutia automata...hmmm...devine o optiune interesanta chestia asta... :-?

Edited by MCojo
Am vazut o Nubira 2 rosie, era urata cu draci dar nubira 1 rosie arata chiar f bine.

La nubira 2 fata e nasoala, eu personal as fi preferat fata de la Nubira 1 cu geamuri clare la faruri si spatele de la Nubira 2, care este super-reusit! Iar rosul in general este culoare de masini sport, nubira tinde un pic spre limo... enormal sa nu arate grozav. Nubira arata ok neagra (dar nu exista....) albastru inchis (cum e aia din stanga ;) ), alba sau verde inchis...

Edited by Mircea

da' cand s-a facut trecerea de la I la II ? In anul 2000 ?

Am un amic ce a facut un drum pana pe litoral cu o Nubira I automata(era inchiriata sau imprumutata, nu mai stiu) . El are Renault Megane I, insa a ramas inmarmurit cum se putea infige respectiva masina, adica Nubira. Ma gandesc ca poate o fi avut motor mai mare de 2 l sau sunt foarte reusite cutiile automate... ?

• 3 weeks later...

Oameni buni , multumesc pentru aprecieri si pentru urarile legate de masina. Intradevar, desi nevasta-mea umbla cu masina asta, mi-a placut sa o tin in stare cat mai buna inclusiv din punct de vedere estetic.(si masina si nevasta :) )

Si dupa pareream mea , fara sa fiu subiectiv, fata de la Nubira 1 arata mai bine decat cea de la Nubira2.

In rest , la banii care e si la optiunile care le are eu zic ca e foarte buna.

Edited by DanGSM

Merci pentru informatie, nu am stiu ca sunt de serie :)

Ce ai spus tu scrie si in manual, am vazut ca au si siguranta pentru incalzirea oglinzilor, insa acolo o nota de subsol unde scrie "echipament optional" si nu stiam daca le am sau nu instalate. Cel mai bine ar fi sa verific :)