NFS Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Tocmai am remarcat! Yahoo a schimbat nitel interfatza, in schimb avem 100 de mega in casutza!For FREE! Daca m-ar lasa si sa-mi fac adresa cu prenume.nume@yahoo chiar ca nu as mai avea nimic sa le reprosez! Notice: Change of service to your Yahoo! Mail account Dear Yahoo! Mail User, Thanks for using Yahoo! Mail. It's our goal to offer you an email experience that makes it easy and enjoyable to stay in touch. Periodically, we make service changes to enhance that experience for our users. As of June 15, 2004, you'll enjoy the following benefits: Increased storage capacity – from your current level to [color="red">100MB[/color] Increase in total message size to A streamlined interface that's even easier to use You will continue to access your Yahoo! Mail account as usual. No further action is required, and there will be no interruption of your service. Sincerely, The Yahoo! Mail Team Link to comment
VIPER Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Mai e doar o mica problema... E mail extern, si daca ai tzeava, o sa mearga greu... Daca iti vine un mail de 5-6MB si il iei cu 6-8kB/s, esti mancat... Link to comment
laurentziu83 Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Oricum nu-mi merge Yahoo-ul de la facultate. L-au blocat idiotii. Acu tre sa iei la rand toate yahoo-urile de pe planeta asta ca sa gasesti unu care sa mearga. Ca ei se-apuca si mai blocheaza cate unul pe care il gaseste vreun student mai silitor. Ultima oara mergea Y! coreea. Acu nu mai stiu. Si aveam fibra optica si as fi putut sa-l folosesc. Bine ca merge kkt-ul de hotmail. Din partea mea, poa' sa dea si 10 giga de spatiu, atata timp cat nu pot sa-l folosesc decat de acasa sau din neturi (acasa am dial-up). Link to comment
mike.omega Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Am si eu o intrebare pt cei mai specializati in ale IT-ului De ce nu merge yahoo.com si YM? Link to comment
sebian Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Pentru ca i-a cumparat google si i-a desfiintat Link to comment
ticolino Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 ha? fii mai explicit. ce nu merge, mai exact. mie in momentul acesta imi merg amandoua. Link to comment
mike.omega Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Nu ma pot conecta la contul de mail de la yahoo, nu se incarca pagina! Iar YM se comporta de parca n-as avea net, desi uite ca scriu aici )"> Link to comment
john Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 (edited) Poate ISP-ul tau are ceva probleme si nu iti merg siteurile din afara, doar cele din .ro P.S. Si la mine ambele sunt ok. Edited November 21, 2005 by akaionut Link to comment
MCojo Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Nici la mine nu sunt probleme...merg corect...ISP-ul tau, site-uri restrictionate...incearca un trace route si vezi unde se opreste... Link to comment
sebian Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 ...in mod sigur ti-a picat externul...mai steapta si tu un pic, o sa-si revina Link to comment
mike.omega Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Am rezolvat, mi-am adus aminte ca mai exista si fratimiu Multumesc pentru promtitudine Link to comment
Florinut Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Am avut exact aceleaşi probleme de pe la 10 până pe la 13. Acum merge bine. Ce să fi fost oare? Link to comment
john Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Dupa ce am raspuns mai sus, am avut si eu aceleasi probleme cam un sfert de ora Link to comment
Recommended Posts