balky Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 (edited) as vrea sa stiu si eu pareri personale in legatura cu cele 2 masini. cum se calculeaza pretul de la kallos , impresii personale , pareri . nu ma intereseaza aspecte legate de leasing sau rate.care este pretul final la un kallos in 5 usi dar nu cea mai tare varianta. masina nu e pt mine . e pt tata care nu pune asa de mare importanta pe viteza maxima , liniute si asa mai departe . vorbim de astra classic second hand si de kallos nou.pretul trebie sa fie undeva in jurul a 7000 de euro. ma gandesc la cele doua masini pt ca sunt de generatie mai noua , consumul este unul decent . Edited December 6, 2005 by balky Link to comment
AAdorjan Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 (edited) Daca cumperi unul de 5 usi decent, adica sa aiba servodirectie, AC, geamuri electrice fata etc. ii 6481 euro, pret CIP. Este motorul de 1,2 de 72CP. Daca dai 50 avans si faci leasing pe un an pretul final va fi 8500 euro cu toate taxele pentru detalii vezi aici: Edited December 6, 2005 by AAdorjan Link to comment
balky Posted December 6, 2005 Author Share Posted December 6, 2005 bun si la cei 6500 de euro se mai adauga taxele vamale , tva-ul care cat sunt ? Link to comment
AAdorjan Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Incearca sa te uiti la calculatorul de rate. Ii inclus tva, casco, taxa de management. Vezi acolo sigur te descurci si mai vezi si pe aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=4410 Link to comment
alx Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 (edited) Nu astra... La pretul CIP se adauga TVA (19%), accize, taxa de management pt leasing, dobanda si taxa vamala la 20% din valoarea masinii. Edited December 6, 2005 by alx Link to comment
VIPER Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Astra Classic 2 SH mai greu, ca e destul de proaspata in peisaj. Probabil te referi la Astra G, care nu a fost cea mai reusita... Link to comment
alx Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 vaipar, nu te-ai trezit inca... ce classic 2 sh la 7k euro??? Link to comment
VIPER Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 vorbim de astra classic second hand Nu eu am zis asta. Greseala e frecventa, si am punctat-o ca sa clarificam de care Astra vorbeste colegul. 99% confunda Astra G cu Astra Classic 2. Nu e aceeasi masina. Link to comment
alx Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 (edited) vaipar astra classic e astra g si astra classic 2 e astra classic 2. H e o cu totul alta mancare de peste... In alta ordine de idei, noi avem o noua preocupare in firma, mai nou: facem misto de o gagica. Secretara noastra si-a luat astra g cu 9000 de euro din... bateti tobele... TALCIOC! Edited December 6, 2005 by alx Link to comment
MCojo Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 (edited) taxa vamala la 20% din valoarea masinii. 30% taxa vamala din valoarea masinii daca se ia cu banul jos, si cam 6% taxa vamala daca se ia in leasing... Sunt pentru masina noua... Edited December 6, 2005 by MCojo Link to comment
ovi_jer Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Mergi pe opel astra g 2l DTI 16v si neaparat codul motor Y20DTH . Link to comment
Satori Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Avand in vedere experientele anterioare cu serviceurile, daca vrei ca tatal tau sa nu moara de nervi, ia masina noua. Link to comment
ovi_jer Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Problemele la service sant mai mari la masinile noi mai ales cand ai masina in garantie si esti obligat sa alegi dintr-o lista de 2-3 care sant toti o apa si un pamant. Link to comment
razvanclub1 Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 si eu sunt pentru kalos nou.e diferenta intre un sh si una noua. sau daca iti iei sh sa o duci neaparat la service-ul ala din autovit sa o probeze.pentru 100 de euro merita. nu stiu exact site-ul dar daca il stie cineva sa puna link-ul.l-am vazut sambata la antena1 Link to comment
zack Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 sa nu faci prin banca pireus...au dobanda foarte mare !!! incearca alte banci... ps : parerea mea...mergi pe kalos ca-i nou Link to comment
AND Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 alx stai ca si tu confunzi , vaiper are dreptate Una bucata Astra Classic II = Una bucata Astra G fabricata in Polonia. Iar omul nu se putea referii la Astra Classic II sh , ci la Astra G sh care la 7000 euro are muuuult peste 100.000km la bord. Link to comment
balky Posted December 6, 2005 Author Share Posted December 6, 2005 este vorba de acest opel astra. pe care daca te chinui putin poti sa-l cumperi de la noi din tara cu preturi incepand de la 6500-7000 euro sau din afara de la 5500-6000. anul de fabricatie peste 2000.amandoua sunt masini foarte bune,confortabile, si parerea mea ca-si merita banul. acum problema e ca nu stiu exact ce ar fi mai potrivit. Link to comment
alx Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 eu as lua una noua, indiferent ce marca e. absolut indiferent. dar daca iei una sh, mai bine ia benzina ca ai riscuri mai mici. Link to comment
saruman Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Si eu as merge pe una noua, (de preferinta Logan Laureate 1.4 ), iar Astra mi se pare foarte simpatica. 12000 euro pentru una noua e mult? Kalos-ul mi se pare mai mult masinuta pentru doamne si don'soare, nu pentru un daddy serios!. "> Acum serios, la drumurile si gropile din orasele noastre, un Kalos cloncane prea tare din toate articulatiile. O fi el fiabil, dar te innebuneste zgomotul. Link to comment
AND Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Balki la noi cu 7000 euro nu o gasesti in stare prea minunata. Abia de la 8500 in sus poti sa speri la una cu mai putin de 100.000km la bord reali. La banii aia , si tinand cont ca tatal tau nu e pretentios cu varianta de echipare sau motorizarea unei masini , te poti uita cu usurinta la niste sh-uri mult mai "safe" si mai putin rulate . Skoda Fabia 1.4 MPi Renault Clio 1.4 8v/1.5 dCi Peugeot 206 1.4 8v/1.4-1.6 HDi Daewoo Nubira II 1.6 PS: Pentru o masina noua , daca ai posibilitatea sa faci si un leasing mic dupa ce dai avansul , absolut nimic in momentul de fata nu este mai convenabil decat oferta VW Polo Happy. Motor 1.2 65cp , si ai dotari standard precum Climatronic , cd player , 2 airbag-uri , volan reglabil , bancheta rabatabila , geamuri cu tenta , servodirectie variabila in functie de viteza , filtru polen , 5 tetiere . Mi se pare grozava oferta , si daca nu esti pretentios de la motor ..nu ca ar fi extrem de lent , bate orice alta oferta de Kalos , Clio , C3 , Fiesta , Corsa etc . Link to comment
VIPER Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 As lua, ca tot e vorba de un Tata, Lacetti 4 usi. Mi se pare extrem de eleganta, bine dotata si accesibila la pret! Link to comment
balky Posted December 6, 2005 Author Share Posted December 6, 2005 eu am spus doar astra si kallos dar sunt dispus sa ascult si sa iau in considerare orice alta oferta care vine.exact , tata nu vrea neaparat o masina care sa rupa gura targului. vrea un motor cat de cat acceptabil , niste dotari normale pentru o masina de serie , un consum mic , un service cat mai ieftin , si daca se poate un porbagaj cat mai mare nubira iese din discutie avand un consum mare.asa-i dadeam masina mea si-mi luam eu altceva dar deocamdata ma inteleg bine cu ea si nu vreau sa o dau. in 7000-8000 de euro gasesti cielo nou dar consumul te omoara.normal ca la acesti bani se gasesc numeroase masini dar vroiam sa stiu doar asa informativ la ce sa ma orientez mai mult. Link to comment
BogdanG Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 La 7000-8000 Euro gasesti G4 VARIANT ca al meu care este net superior oricarei astra G chiar daca e cheala (adica ABS/AC/4xAIRBAG/4xgeam electric) ,chiar daca are 170.000 km un Golf este alta clasa si aici ma refer strict la finisaje care sunt deosebite . Link to comment
AND Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Da Da Da Da stai ca-ti spun eu ce inseamna Golf IV chel : geamuri cu manivela , 2x airbag-uri si fara A/C . Iar diferenta intre Golf IV si Astra G , lasand dotarile la o parte , este ca ambele sunt aproximativ la fel de fiabile ..cu un mic avantaj in favoarea golfului , insa piesele de schimb costa infinit mai ieftin la Opel! Omul deja a zis ca 7000 e pretul maxim pt sh , iar pt masina noua e dispus sa plateasca si niste rate ..asa ca ar fi mai indicat sa incerce cum am spus eu pt un VW Polo Happy la super oferta. Link to comment
Recommended Posts