Jump to content

Opel Astra Sh Sau Kalos

balky

Recommended Posts

@AND am spus ca NU VREAU leasing , rate sau orice altceva de genul asta. banii jos.ma incurc prea mult.deci pana acum ar fi vreo cateva modelecare trebuie sa ajunga la un pret maxim de 8000-8500 euro.

1.opel astra

2.kalos

3.w bora

4.evanda

5.lacetti

6.golf4

7.fabia

8.polo

acum trebuie sa gasesc plusurile si minusurile la fiecare in parte si sa vad care-i mai avantajoasa.

atunci extrage din lista aia orice kalos sau lacetti, evanda. Astea se iau NUMAI in leasing sau cu banu' jos nu-ti ajung banii. Nici Spark nu-ti iei cu 7k banii jos.

astra, bora, golf4 le iei cu multi km sau manarite la banii astia.

fabia sau polo, mult mai multe sanse sa iei o masina bunicica.

Desi sare din suma maxima pe care ai precizat-o, poate te intereseaza aceasta masina:

http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=5693

Citroen Xsara, 2004, diesel HDI 90 cp cu dotarile:

CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 2 AIRBAGURI; CLIMATIZARE AUTOMATA; COMPUTER BORD; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

ABS + AFU, DISCURI FATA/SAPTE, RADIO CD + 6 BOXE, SATELIT COMANDA AUDIO, COLOANA DIRECTIE REGLABILA PE INALTIME SI ADANCIME, STARE PERFECTA DE FUNCTIONARE SI ESTETICA, REVIZII LA ZI, CARTE DE SERVICE, IN GARANTIE INCA 1 LUNA, JANTE ALIAJ DEOSEBITE, 29000 KM .

CULOARE ROSU LUCIFER

Pretul este 10700 Euro.

Da Da Da Da stai ca-ti spun eu ce inseamna Golf IV chel : geamuri cu manivela , 2x airbag-uri si fara A/C . Iar diferenta intre Golf IV si Astra G , lasand dotarile la o parte , este ca ambele sunt aproximativ la fel de fiabile ..cu un mic avantaj in favoarea golfului , insa piesele de schimb costa infinit mai ieftin la Opel! ;)

Omul deja a zis ca 7000 e pretul maxim pt sh , iar pt masina noua e dispus sa plateasca si niste rate ..asa ca ar fi mai indicat sa incerce cum am spus eu pt un VW Polo Happy la super oferta.

Mai "baiatule" varianta cheala la VW GOLF este BASIS cum am eu si cuprinde :

-4xAIRBAG

-ABS+ESP dupa 2001

-4xgeamuri electrice

-cass +2boxe+2tweetere

-inchidere centralizata cu mod confort

-alarma rudimentara (claxoneaza fortezi usa )

-servo directie

-AC manual cu filtru de polen

-alte gadgeturi interesante inchiderea usilor automata dupa 15km/h ,cresterea volumului cass o data cu viteza si multe alte surprize :D

Asa ca ce-ti ofera Golful la 7000 euro nu-ti ofera nici Loganul de 9000 euro .

Cit despre pretul la piesele de schimb la VW vs Opel ma faci sa rid sunt aceleasi preturi asa ca nu mai arunca cu noroi aiurea pe forum ca nu are sens X(

Edited by BogdanG

Unde sa ma interesez ...a pai in fata blocului asta am ...cumparata din Germania acum 2 ani ,ce nu intelegi ??? este varianta BASIS adica cea mai de jos si are exact ce am spus in postul anterior adica ceva mult mai mult decit ofera Loganul .

Cele NOI pt romania au alte dotari dar vad ca tu ca mare expert ce esti dai tot timpul cu bita in balta si dezinformezi poporul era vorba de o masina la 7000 euro SH adusa de afara ,daca iei una cumparata de noua din RO este altceva ...tocmai de aia sunt mai ieftine la noi cu 30% alea noi :P

Skoda nu este o optiune intra pe VWforum si te vei convinge ce bune sunt :D

Edited by BogdanG