Jump to content

Intalnire Joi, 8 Decembrie, Sala Polivalenta

Recommended Posts

Daca nici saptamana asta nu a inceput nimeni postul despre intilnirea de joi o fac eu. Sper ca nu am sa fiu numai eu joia asta. Eu imi anunt de pe acum prezenta incepand cu ora 19:30.

P.S. pt membri frigurosi. Imbracati-va bine si veniti la intalnire.

In spatele salii.

Joi copilul asta de bani gata lipseste ca e dus la o punere in functiune tocmai la Timisoara (pe un proiect in majoritate facut de el :> ) asa ca poate o mult asteptata (de mine cel putin) discutie fata in fata la samanta si o cola se amana. Distractie placuta!

Gata Alezz-ule, recunosc. Si ca sa vezi cat de importanta este parerea ta pentru mine voi face si azi ceea ce am facut si saptamana trecuta... voi absenta.

Distractie placuta tuturor !

NOUTATI DIN SURSA SIGURA! :) )

Diseara la Polivalenta va sustine Irina Schrotter o prezentare incepand cu 19.30 ceea ce denota ca o sa fie modele pe acolo si o sa avem ce sa vedem :dizzy:

Asa ca aviz amatorilor ca din partea mea poate sa ninga sa fie -100C ca eu tot o sa vin pe la 19.30 - 20.00 :D

NOUTATI DIN SURSA SIGURA! :) )

Diseara la Polivalenta va sustine Irina Schrotter o prezentare incepand cu 19.30 ceea ce denota ca o sa fie modele pe acolo si o sa avem ce sa vedem :dizzy:

Asa ca aviz amatorilor ca din partea mea poate sa ninga sa fie -100C ca eu tot o sa vin pe la 19.30 - 20.00 :D

Mda... Din cauza mandrelor mi-a luat 30 de minute sa urc dealul pana la Polivalenta! Iar sus am facut off-road extrem prin parcare peste borduri si iarba!

Inca o data scuze pentru mirosul de tramvai. Care, culmea, a disparut complet din masina.

Revenind la intalnire: lume foarte multa, dar frigul iar a invins...

Frigul i-a invins foaaarte greu pe unii :banana: . De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, nici nu stiu ce anume a invins mai degraba: frigul...mirosul de tramvai care a disparut din masina si s-a pitit in parcare ca sa apara dupa ce ai plecat tu... > :)

P.S. neaparat trebuie un "ceai de backup", in cazul (nefericit) in care obi nu apare... :(

PROPUN 20% penalizare lui master OBI_WAN...A CHIULIT DE LA MUNCA :D in rest lume buna...multa..si pe scurt f. misto...

il sallut pe TICO_RS pe care eu nu l-am mai vazut la intalniri pana acum..sper sa mai apara :D

Cine nu a venit a pierdut mai multe secvente de "maiestrie la volan"! Ultimele, cele mai tari, au provocat emotii vecine cu infarctul Maritului Zeu care avea buburuza parcata spre iesirea din parcare: camioanele care incarcasera scena si materialele de sunet si lumini ieseau in tromba din parcare, de ziceai ca trec prin Matizul in cauza!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...