VIPER Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Bre, s-a mai zis, si te rog frumos, era miros de tramvai in calduri, da? Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Sunt vinovat. Imi propun ban pe 15 zile din cauza de necitit forumul. PS: Nu a scris inca nimeni de cum ne-a facut dsign sa radem cu acrobatiile lui la intrarea in parcare si nici de jumatatea de motor lasata de Ileana pe jos in acelasi loc? Link to comment
VIPER Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Pai nu, pe Ileana io am gasit-o deja in mijlocul parcarii. Pe Dsign intr-adevar l-am "admirat" live de pe margine, m-a taiat, ca el a facut 180grade, io numai 90... Link to comment
remix Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Si totusi nu s-a incumetat nimeni la o cronica sa stie ce-au pierdut si cei ce au avut alte obligatii istovitoare si agasante de indeplinit. Acum daca Obi lipseste, chiar asa, macar telegrafic ati fi putut incropi o naratiune. Noi cei care am fost retinuti impotriva vointei noastre trebuie sa ghicim la ce faceti voi referire in aluziile de mai sus. Nu-i frumos ! Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Se simte lipsa lui Obi aici. Pt aia care nu au fost am placerea sa ii anunt ca eu, Shenk si cu ZDB-ul am incalcat joi seara legile tarii cantand imnul la... mobil. Ar fi facut-o si Viper dar telefonul lui super smecher nu stie MID-iuri. PS: imnul il aveam de la nenea cu coada. Link to comment
alx Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Pai ieri nici nu era greu sa ne nimeresti. Nu erau decat doua proiectoare mari pe cer. Puteam sa il fi chemat si pe Batman! Io ti-am zis ca-i popa da' tu'... ca berbecu'... nu m-ai crezut... Link to comment
Recommended Posts