alx Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Bun si daca nu ai prietena insarcinata ce faci? O "insarcinezi"? Link to comment
Mircea Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 (edited) @alx, am zis o prietena buna Nu neaparat a ta! Poate fii "insarcinata" si de altul! Important e discountul ) Edited December 7, 2005 by Mircea Link to comment
Satori Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 Gata. L-au luat inapoi si aduc unul sigilat si virgin. Sper. NFS, din pacate am o obsesie cu frigiderul deasupra lazii asa ca Beko si altele asemenea pica din start, desi erau interesante Oricum, functionarea lui este un pretext interesant sa ii verificam continutul Link to comment
Satori Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Si, suprinza, nu l-au mai adus inapoi Asa ca am luat banii inapoi, am purces la Domo si m-am ales cu un Beko fara Be in fata. Link to comment
Esperatul Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Fain , sa-l stapanesti sanatos. Eu am facut marea prostie sa iau o combina(Electrolux) fara air flow, imi dau pumni in cap si acum. Oricum, dupa titlul subiectului, credeam ca au schimbat astia tabla la Logan ) Link to comment
MCojo Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Foarte frumos, sa-l stapanesti sanatos si ne inviti si pe noi la un pahar de apa rece... P.S. Cum ai reusit sa-l iei fara "bebe-ul" din reclama ?! Link to comment
Satori Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Care bebe din reclama? Link to comment
MCojo Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 (edited) Pai daca aveai un bebe pe langa tine, sau unul care e pe drum obtineai o reducere la anumite produse Beko parca.... Uite ce spune si NFS: Iti recomand (be)Beko... Mi-au facut si reducere, ca eram cu nevasta iar copilul era la ea. Edited December 13, 2005 by MCojo Link to comment
NFS Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Sa-l stapanesti sanatos! Acu' , daca bagi niste beri in el, o sa fie identic cu'al meu! Link to comment
Satori Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 S-a facut. Atunci vii sa ma inveti sa il folosesc, nu? PS: Cum naiba il conving sa nu se mai plimbe prin casa? Ma dispera rotile alea. Daca inchizi usa putin mai tare o ia la plimbare Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 (edited) Da' cind l-ai parcat, n-ai tras si frina de mina? Edited December 13, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
Satori Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 O fi el bun, dar la capitolul manual nu sta extraordinar de bine. In concluzie: nu stiu unde e frana de mana Link to comment
NFS Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 PS: Cum naiba il conving sa nu se mai plimbe prin casa? Il umplii! Link to comment
Mircea Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Vezi pe roti ca are niste piedici care culiseaza. Link to comment
NFS Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Daaa? Nici n-am stiut. Oricum nu poate sa alunece decat in fata/spate. Mai degraba doar in spate, daca trantesti usa. Ori, neavand nici o gaura de aerisire pe spate, poate fi lipit de perete fara probleme. Ceea ce am si facut. Mie nu mi se misca deloc. Link to comment
Satori Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Nu gasesc piedicile acelea, asta e problema. Am luat din Bricostore niste chestii din acelea de proptit usa si o sa pun doua in spatele lui. Parca nu as vrea sa dea gaura in perete Link to comment
Recommended Posts