ileana Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 daca "s-ar abera" si niste medici, as da si eu copy paste la dialogul lor...ar fi o lucrare inedita... Link to comment
alx Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Meseria mea este sa fac cladirile in care stati voi si integrati/moderati/aberati. @ileana: fata, tu faci lucrari la primarie "involving" virusi? Link to comment
Tommy Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 (edited) fftopic: aha propun schimbarea numelui topicului in: "ce lucrati, cat de tari sunteti, cat de tare aberati, ce virusi v-au trecut prin cap" se pare ca maxx, eu, sebian, nfs, alx si doar partial ileana .. ne-am facut datoria Edited December 7, 2005 by Tommy Link to comment
ileana Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 eu la primarie "involving" alt gen de virusi si virusuri...scapi usori de ei...e de ajuns o hotarare judecatoreasca Link to comment
mr_ Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Unii nici macar nu definesc virusurile biologice ca fiind VII. Sunt doar niste ADN + invelis de proteine, departe de a fi o celula vie completa si viabila. Nici macar nu se reproduc singuri, ci modifica ADN-ul celulei gazda care in loc sa se divida normal, produce alt virus. Exista o teorie care sustine ca o celula vie are o dimensiune minima ca sa poata trai independent... am uitat cat. Au fost descoperite niste nanobacterii care par sa fie vii si independente desi sunt mult sub dimensiunea aia acceptata, si exista inca niste controverse daca sunt sau nu considerate vii. Virusii sunt mult mai mici si decat nanobacteriile alea, fiind deci catalogate de biologi ca nefiind vii. Link to comment
Recommended Posts