FLEX Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Desi vaz ca sintem cam putini microbisti pe forum, hai sa discutam un poco si despre Campionatul European de Fotbal ... Fiindca s-au jucat pina acum toate echipele, opiniile sint un pic mai conturate, cred, decit acum o saptamina. Portugalia - fara forta, fara idei, cred ca or s-o treaca arbitrii de grupe ... Grecia - surprinzator de organizata ... Spania - greoaie, dar puternica; cind Raul va redeveni Raul, Spania va rupe tot ... Rusia - echipa mica a unei tari mari ... aberatii tactice, incremenire in gloria lui Blohin si Iasin Elvetia - vacuta Milka Croatia - Prosinecki e comentator TV si asta se vede ... Franta - bulan cu carul si Zidane ... Anglia - nu va invata niciodata cum se joaca fotbalul ... dar e atit de frumoasa indirjirea lor ... Suedia - m-au impresionat cu formula extrem de ofensiva pe care au aliniat-o si organizarea jocului ... daca o tine asa, nu prea vad cine sa-i reziste ... Bulgaria - no comment ... Danemarca - credeti ca Romania ar fi putut sa faca instructie cu Squadra asa cum au facut danezii? totusi, nu-i vad trecuti in semifinale Italia - desi sint favoritii mei, nici astia nu au invatat cum se joaca fotbalul ... oare doar Bearzot in '82 a reusit sa modeleze un catenaccio up-to-date? se pare ca nu doar Byron Moreno i-a scos din cursa in Asia acum 2 ani ... Cehia - obosita ... Letonia - face ce poate, nu are nimic de pierdut Germania - Panzerul are inca blindajul gros ... cind vor monta si tunul de 88, va fi o echipa imbatabila ... dar nu cred ca asistenta tehnica va reusi acest tur de forta pina la finala, in pofida obisnuintei lor de a sfida imposibilul Olanda - cred ca daca ar juca fara antrenor pe banca, aceasta echipa nu va avea probleme ... cum are deja pe cineva acolo, doar o minune ar duce-o in semifinale ... Concluzionind, m-au impresionat in defensiva Germania, Suedia, Anglia, Grecia, in ofensiva Suedia si ca promisiune Spania. Nu e cam putin pentru un campionat ce aduna crema Europei fotbalistice? Pronostic: Suedia sau Spania. Link to comment
iuzar Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Eu as zice mai degraba Germania. Chiar daca a patit ce a patit in amicale totusi e o forta... Idee: de ce nu pui si un poll, Felix? Ar fi mai interesant de vazut cat de bine se pricep baietii la fotbal si cat de inspirati sunt Link to comment
NFS Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Inca n-am apucat sa vad nici un meci. Asta seara sper sa vad pe cel de-al doilea! Adica al doilea al zilei... Am vazut live numai primul gol al greciei, ca eram la un service imi faceam o pana (pana mea) Restul am vazut pe la buletinele de stiri. Da' si-asa, fara sa ma uit... nu mai cred in minuni... pronostic Italia, Germania, Frantza! M-as bucura sa fie altfel. Wall Paper finals_forecast.xls Link to comment
VIPER Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Nu ma mai uit la fotbal de cand ne-a scos Suedia la mondiale... Cu toate astea as vrea sa fie castigatoare Suedia, sau Spania... Link to comment
ovidiuc Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Singura echipa care mi-a placut a fost Germania,efectiv tare,daca nu era capodopera lui Van Nisterloy ...Finala Germania-Franta.Restul subtireanu,mult sub asteptari(poate si unde se joaca la peste 30 grade). Link to comment
brusli Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 toti romanii evita sa spuna ceva de cehi...viitorii nostri adversari 8) mi-au placut cel mai mult. au joc superofensiv. cite faze de poarta au avut...dar au ratat f mult. degeaba a dat suedia 5 goluri...toate au fost pe contraatac...au stat numai in aparare...asta nu-i joc placut ochiului cred si sper ca cehia va ajunge iarasi in finala. suedia e o echipa naspa. restu...echipe comune. Link to comment
zalmoxis Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Mai eu unul tin cu Anglia imi place de mor ca astia kiar joaca adica nu au facut jocul atat de afacere pe teren ..NU styiu mi se pare spectaculos alearga tot timpul nu out fault la 10 sec..Imi place deci va dati seama ca dupa ce s-a terminat meciul cu Frantz am stat prostit in fotoliu pironit si prostit mai nu-mi venea sa cred !...Deci Grecia e iar o echipa care as avrea sa castige si cred ca pana la urma Danezii s-ar putea sa faca o figura frumoasa ...In sfarsit sa vedem pana una alta Grecii sunt ca si calificatzi dupa egalul cu Spania de ieri... Link to comment
FLEX Posted June 17, 2004 Author Share Posted June 17, 2004 Mda, s-au incurcat rau itele in grupa A ... in sensul ca Grecia e ca si calificata mai departe chiar si daca ia bataie de la Rusia (la diferenta nu mai mare de 1 gol), asa ca trebuie sa se aleaga intre Spania si Portugalia ... daca iese Portugalia, prevad ca Europeanul se va indrepta spre un mic fiasco financiar, mediatic, etc. ... daca iese Spania, va pleca singura echipa care poate fi considerata ca are potential de crestere in joc. Oricum, se vede ca se joaca altceva, in seria a 2-a de jocuri nu prea mai poti s-o lalai ... Pentru astazi, estimez victorii la Franta si Anglia ... dupa prima eliminata, Rusia, astazi o sa avem si prima calificata, Franta. Link to comment
FLEX Posted June 18, 2004 Author Share Posted June 18, 2004 HAHAHA! Noroc ca am ajuns tirziu acasa aseara si n-am vazut Croatia-Franta ... aceeasi girafa impiedicata in lungimea gitului, numesc aici pe kim milton nielsen A FRAUDAT REZULTATUL MECIULUI IN FAVOAREA FRANTEI, intr-o maniera uluitoare ... hai, ca a facut praf o semifinala de Liga Campionilor, ca ne-a ars pe noi cu Slovenia, alea au fost finetzuri ... ceva atit de grobian nu credeam sa vad vreodata la un Campionat European ... E buluceala mare si in grupa B, pina si amarita de Elvetie se mai poate califica ... Europeanul a prins viteza ... In seara asta tin cu Italia, ca sa vad o incrincenata batalie vikinga in ultimul act al grupelor ... si ca sa respire un pic si macaronarii, dragii de ei ... aproape ca ma bucur pentru pierderea lui Totti, asa vor trebui sa iasa la joc, nu mai tine catenaccio, fiindca nu mai are cine sa dea pasa luminoasa ... dar stau si ma intreb daca in actualul lot al Italiei exista vreun mijlocas ofensiv, nu prea vad pe nimeni ... Trap asta iar a facut selectia pe pile .Sau parca vad ca se vor multumi cu un punct, adaugat la celalalt si cu cele 3 aproape sigure contra Bulgariei, fac 5, numa' bune sa iasa din grupe, coroborat cu victoria Suediei contra Danemarcei ... ma enervez deja cind ma gindesc la aceasta posibilitate probabila Link to comment
iuzar Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Flex, ai uitat sa iei in calcul posibilitatea ca kim milton nielsen sa se fi crezut la Campionatul European de Handbal Link to comment
FLEX Posted June 21, 2004 Author Share Posted June 21, 2004 De ce m-am temut, n-am scapat! Italia mia sta miloaga la mina scandinavilor ... si fiind atit de multi bani in joc, parca vad ca astia o pun la pace ... un 2-2 acolo, de vacanta, si hop! vikingii trec de mina mai departe ... ce gol a invetat Ibrahimovici! ... Trap ar trebui crucificat, nici macar Italia nu mai poate tine un 1-0 din minutul 30 pina in minutul 90. Altfel, meciul a fost fumos ... dar a venit simbata seara capodopera ceho-batava ... ce meci! ... oranjeria va spune la revedere Eurpeanului din cauza ca Advocaat a facut aceeasi miscare ca si Trap, retragere si conservarea rezultatului ... pina acum, din ce am vazut, nici o echipa n-a reusit asta; cehii m-au impresionat, probabil Tatra demareaza mai greu, dar si cind ia viteza ... formidabila forta lui Nedved, impinge jocul in sus cu puterea unui taifun ... Grecia s-a calificat exact cu scorul necesar ... am asa un feeling ca ceva n-a fost curat la meciul asta, cam miroase a aluat de la o posta ... prea a fost totul perfect, grecii merg mai departe, iar rusii au o victorie, suficienta pentru netezirea cutelor de pe blazon, plus shekelii de la UEFA ... Un cuvint despre Germania: multipla campioana si vicecampioana continentala si mondiala a reusit sa pastreze un amarit de 0-0 cu Letonia doar cu ajutorul arbitrului ... jenant! cu toate acestea, Mannschaft-ul va merge mai departe, antrenorul cehilor a confirmat ca va intra pe teren cu rezervele de la mijloc in sus. In sfirsit, Portugalia-Spania ... ce sa zic, dramatic, asta e cuvintul ... de altfel, Spania pare predestinata retragerilor in stil de tragedie greaca, cu pieptul plin de lamele pumnalelor ... nu am inteles deloc felul in care acel domn antrenor spaniol a inceput meciul, in fata unei echipe portugheze incintatoare la nivel de tehnica individuala, dar care are dificultati in desenarea unui sistem tactic pe teren ... de la portughezi m-au impresionat rezervele Nuno Gomes si Fernando Couto, cred ca ei au hotarit meciul, unul prin golul inscris, celalalt prin consolidarea unei aparari care dadea semne de ratacire sub bombardamentul Armadei ... altfel, Ricardo Carvalho mi s-a parut cel mai bun om de pe teren, mult peste Figo (care in sfirsit a mai aratat cite ceva) si peste Cristiano Ronaldo, mult prea indragostit de minge ... In seara asta, e groasa ... toate echipele au sanse de calificare, imi este greu sa dau un pronostic ... Link to comment
ovidiuc Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 E groasa.Din ce am vazut eu sambata seara singura noastra sansa de calificare e ca Olanda si Cehia sa nu se prezinte la meciuri,ca altfel...Surprize mult prea mari:Italia aproape nu merge,Olanda cam la fel,Spania pa.Explicatii cam trei:1 pe jucatarii ii cam doare in pix despre nationala,la club ca de acolo vine banul;2 antrenorii nu sunt deloc inspiratia,3 toti jucatorii care presteaza in campionatele unde se joaca fotbal(Italia,Spania,Germania,Anglia) sunt super obositi(ati vazut in Gazeta de azi ca Zidane a vomat inainte de penalty?).Grecii alearga ca disperatii ca poate prind si ei un contarct in vest ceva.Letonia buturuga mica.Arbistrii stiu cine tebuie sa mearga mai departe.Fotbal ca in Olanda-Cehia si ultimile 30 min din Spania-Portugalia sa tot vedem. Link to comment
ovidiuc Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Grupa 2 Franta si Anglia in grafic.Se pare ca pe masura ce inaintam creste si spectaculozitatea meciurilor.Croatia subtire,Elvetia vine la campionate in virtutea inertiei.Englezii chiar mi-au placut aseara si cred ca vor avea un cuvant de spus.Erickson e antrenor bun.Pe francezi nu i-am vazut dar parca joaca cu Grecia in sferturi asa ca avem deja o semifinalista(zic eu).Daca nordicii joaca diseara turca intre ei,Italia a pus-o.Si din pacate Cehia anunta ca joaca cu echipa adoua in partida cu Germania,asa ca ghici cine nu merge mai departe dintre nemti si Olanda.Dupa cum incepuse acest CE parea o lalaliala totala dar parca acum e mai bine. Link to comment
FLEX Posted June 22, 2004 Author Share Posted June 22, 2004 Mda, calculul hirtiei da Franta in semifinala ... ce sa zic, i-am vazut alternativ cu Anglia-Croatia, n-au dat deloc impresia ca forteaza, totul a fost in grafic, Zidane peste tot, Henry s-a mai distrat un pic ... e greu cu Franta! cel mai greu e sa treci de inchizatorii Makelele si Vieira, pe spate e mai subtire, stoperii sint destul de greoi, iar lateralii mai uita sa se intoarca din atac ... Anglia si-a descoperit noul copil-minune, imi aduce aminte de tineretea lui Alan Shearer ... sa-l tina Dumnezeu sanatos pe acest Wayne Rooney, care are un viitor frumos ... e si foarte urit, asa ca nu prea are sanse sa se piarda in virtejul publicitar care l-a absorbit pe Beckham ... poate rezista si la tentatia alcoolului (desi are fata de betivan) si atunci vom avea cel mai puternic virf care l-a dat Anglia in ultimii 10 ani. FORZA ITALIA! Link to comment
zalmoxis Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Baietzi pariuri ceva hai eu merg pe cehi si pe nemtzi da' nici cu Suedia si Danemarca nu mi-e rusine !..Frantza nu ajunge in semifinale la pariu...Prea s-a kinuit mai si cu croatii si cu englezii au avut ca sa zic aqsa un mare bulan ...Nu mai e cea fost odata ...Idem Italia...Oricum eu tot cu Anglia tin numai ca nu e deloc o echipa statornica...am teama... Link to comment
keluboss Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Blaturi garantate la EURO Cehia- Germania 2, scapa de olanda se odihnesc pentru sferturi Danemarca - Suedia x, fac ele blaturi la Eurovision, de ce sa nu scape de Italia la EURO? si lista ar mai putea continua Link to comment
zalmoxis Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Facem pariu ca se califica Italia!?!?! Link to comment
keluboss Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 pariu ca ce? Italia e slaba rau, n-au avut chef de euro iti spun eu zic merci ca nu se califica, ii doare in basca de tifosi. Totti a avut un siktir in el, incredibil... de-aia la spalat pe fata pe danezu' ala plus italia e un fel de Craiova, cind toate le merg bine se cearta intre ei ca paparudele Link to comment
FLEX Posted June 23, 2004 Author Share Posted June 23, 2004 Commedia del' arte aseara! am stat doar pe Italia-Bulgaria, ca 2-ul il prind cu purici, dar m-am distrat copios (vorba vine, ca suporter al Italiei imi venea sa ma urc pe pereti ...); aproape ca imi vine sa cred ca macaronarii au aminat inscrierea golului victoriei pina nu se mai putea intimpla nimic dincolo ... din pacate, nordicii sint oameni prevazatori, au comis-o in minutul 89 ... oricum, a fost o seara demna de Machiavelli ... Asta-seara deranj mare ... nemtii trebuie sa bata Cehia B, ca la bob ... mi-e teama ca n-or sa reuseasca, chit ca cehii cred ca prefera sa scoata de pe culoar Olanda, nu Germania ... Ce ati zice ca Letonia sa le-o imbibe olandezilor? ... nu, nici o sansa, arbitreaza kim milton nielsen ... Link to comment
zalmoxis Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 da' Skoda VW group iti spune ceva !?!?....Eu ctred ca le da nemtilor meciul...Mie-mi pare bine de broscari da-i in puii mei kiar nimic n-au aratat... Link to comment
zalmoxis Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Da Felix e preferata mea da' nu prea am incredere in ei prea multe fitze si fumuri...Cred ca Cehii au sanse mari dk rezista psihic la a castiga si cred ca si nordicii au sanse..Da' mai sunt si arbitrii sa-si faca treaba cu gazdele om vedea ..Oricum se anuntza spectacol !.... Link to comment
keluboss Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 I don't wanna bragg about it... BUT I TOLD YOU SO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si-o sa vedeti ca va continua toata treaba, Cehia baga rezervele!!! Jenel si Romel exulta, daca si la EURO se fac blaturi iti dai seama ca la Bistrita se vor cara pe brate ca eroii, euroii Link to comment
iuzar Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 :arrow: :arrow: :arrow: HELLADA RULEZ :!: :!: :!: Link to comment
keluboss Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 hella, hella, dar din pacate doar atit va putea, din mai multe puncte de vedere: 1. Nu prea au valoare de sferturi 2. S-au indeplinit obviectivul, sunt deja eroi nationali 3. Cam au dat dracu, Franta e in crestere de turatie Link to comment
Recommended Posts