pesteimputit Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 intrebarea ramane... cum fac sa le umflu, de preferat fara sa sara vopseaua... Link to comment
Pepinno Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 De preferat o loveşti ,o indoi ,o zgîrii ,aşa cum ştii tu, dupa care te ajuta asigurarea...ştii tu... Link to comment
pesteimputit Posted December 11, 2005 Author Share Posted December 11, 2005 nu se poate de data asta nu pot sa scot incinta din spate asa ca tre sa fac asta fara Link to comment
Abram Burel Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Pai, mai bine ii pui ceva aplicat, cam ca la dgipane. Link to comment
steph Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 AB> el vrea sa mai faca rost de spatiu pt. roti mai mari nu doar de fatata Link to comment
Abram Burel Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Asa ziceam si eu: intai taie tabla sa faca loc la roti, dupa aia pune "umflaturi" Link to comment
Pedala Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 (edited) Nu pune bosaje din fibra!!! O sa rugineasca ca toti dracii. Aripile se pot umfla cu ajutorul unei prese. Acum nu stiu cat de mult tre sa le umfli tu... Merge bine pana la un punct, dupaia sare vopseaua. Procesul dureaza cateva ore. Daca te intereseaza contacteaza-ma pe PM sa-ti dau numarul de telefon al unui baiat care si-a facut asa ceva ca sa te indrume. Stiu ca este prin Glina tipul care face asta. O alta metoda ar fi sa decupezi aripile si bosajele sa le faci din tabla tratata lipita cu sudura in argon in puncte iar restul acoperit cu cositor. Stie tot baiatul asta cu cine sa vorbesti. Edited December 11, 2005 by Pedala Link to comment
Recommended Posts