andreib Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Hai sa mai facem o intalnire saptamana asta sa ne mai vedem o ultima data (probabil) anul asta. Daca data va convine stabiliti si o ora, daca nu ramane by default ora 19, in parcarea Romtelecom. Se striga prezenta, cine vine? )"> Link to comment
Leone Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Incep io - care nu pot! D'aia am zis mai alaturea ca ar fi bun un miercuri la ora 19. Daca-i joi, sint la Vaslui si va salut prin sms! Link to comment
Cristaky Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Votez pt miercuri, ora 19 ... daca tot e ultima, sa incercam sa fim toti ... Link to comment
andreib Posted December 12, 2005 Author Share Posted December 12, 2005 Ok, miercuri sa fie atunci . Link to comment
Leone Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Asa sa fie dar daca iar bem trei ciocolate, eu zic ca trebuie sa punem la punct strategia cu fluturasii pe parbriz! ) Link to comment
andreib Posted December 12, 2005 Author Share Posted December 12, 2005 Mai copii, parca se mai anuntau doritori...TREZIREA...Miercuri va asteptam Link to comment
gneo Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 SCUZE sorry si iar scuze nu am mai intrat pe forum. Dar am un anunt de facut: am ramas fara obiectul forumistic adiq fara daewoo (matiz). imi pare rau ca am ratat ultima intalnire din an. ca mai vroiam un autocolant pt noua masina ps numai la mine se vede forumu asa? cu tree? ca nu mai inteleg nic din el! Link to comment
VAXXi Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 fftopic: click pe options in dreapta sus, si alege "standard" (penultima optiune). Link to comment
andreib Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 Te asteptam, la intalniri chiar si fara matiz , mai am un autocolant pentru tine. PS: Pe ce masina va fi pus? PPS: Pentru discutii si comentarii postezi pe celalalt topic cu intalniri in iasi . Link to comment
Recommended Posts