Jump to content

Tehnologia Xado

Newone

Recommended Posts

Salutare tuturor!

Are careva idee care-i treaba cu tehnologia asta? (XADO)

Ma intorceam azi de la servici prin centru si un tip mi-a intins un fluturas cu.. XADO - unica tehnologie pe baza de ceramica de intretinere si reparare a motoarelor.

Detalii pe www.xado.com

A auzit careva ce si cum despre ea?

A incercat cineva vreunul dintre produse?

Este cea mai comica prostie de care am auzit vreodata si exemplific :

*-Se ştie că în urma frecării rezultă o energie care distruge suprafeţele pieselor prin ruperea legăturilor interatomice. Această energie poate fi folosită pentru construirea unei reţele cristaline noi. Pentru aceasta este necesar ca pe suprafeţele unde are loc frecarea să se găsească o substanţă unică = REVITALIZANTUL XADO.

* El este atras în aceste locuri de atomii ce au legături atomice libere. Scopul REVITALIZANTULUI XADO este de a forma şi de a depune în zona uzurii un material de refacere, astfel încât zonele uzate să-şi refacă forma iar procesul de uzură să fie oprit.

*În practică acest proces de constituire a noilor suprafeţe de metaloceramică este foarte activ. Astfel după o perioadă scurtă (1000-2000 km) pe seama noului strat se reface geometria pieselor uzate (grosimi de la microni până la milimetri).

* În acest mod XADO înlocuieşte suprafaţa de contact metal-metal cu una de metaloceramica de 10 ori mai dură ca oţelul.

Sa fim seriosi aceasta este tehnologie de OZN la pret de bicicleta SH .

din punct de vedere tehnic e posibil, numai ca nu stiu cum ar ajunge prin depunere la o forma riguroasa a suprafetelor

oricum e frumos ce scrie acolo,,,, daca ar fi si real mai tin tico cateva sute de ani

Cu multa stima, Macelod

(prieten cu ZLI)

Din punct de vedere tehnic suna interesant, numai de ar fi si adevarat. Ce nu pot sa cred in ruptul capului, este cresterea de ordinul milimetrilor?!? [-X

Ce nu prea cred de asemenea, este faptul ca nu apar si "constructii" haotice, care evident sa faca mai mult rau decit bine...

PS: Nu vad modul de intrebuintare...pentru ca spune ca p-acolo pe unde "mi se rupe" metalul trebuie sa existe magnifica substanta xado..dar cum ajunge ea acolo? Exista doua modalitati: combustibil sau ulei. Presupun ca prin ulei. Si asa, bietul ulei se va munci sa duca milimetri de xado la locul potrivit, întru bunastarea si fericirea pistonului si camasii mele.

Edited by Zetics

Deci nu a folosit nimeni asa ceva? Nu de alta dar m-ar interesa si parerea unei persoane care le-a incercat!

Zetics: Din ce am gasit eu (http://www.xado-us.com/index.html si http://www.xado.ro/index.php?link=shop&gr=2) substanta ajunge in structurile metalice prin intermediul uleiului iar tratamentul se face in 3 stadii. In functie de volumul de ulei din motor se utilizeaza intre 3 si 9 tuburi, pretul unui tub fiind de 17 euro.