MCojo Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 (edited) Cred ca ar trebui sa lasi pozele si aici... Ar fi mai bine ca in album sa pui doar cateva poze reprezentative despre intalnirile din Cta dar grosul ar trebui aici sa fie intrucat sunt insotite si de comentarii, data si toate cele, si nu te uiti doar la niste poze... pe uscat! Edited December 18, 2005 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 (edited) Cred ca ar trebui sa lasi pozele si aici... Ar fi mai bine ca in album sa pui doar cateva poze reprezentative In aceiasi ordine de idei subscriu amicului MCojo, privind pozele reprezentative si mai ales acelea in care nu mi se vede chelia . In acelasi context tin sa multumesc tuturor participantilor la meeting pentru ambienta placuta de dialog (desi am Connex) si mai ales sa reiterez buna primire a lui Dreamlike care s-a integrat repede in colectivul primitor. Atat de primitor, incat cu greu ne-am decis sa nu venim cu racitura, carnatii si damigeana la locul urmatoarei intalniri, eventual cu ceva covrigi, mere si marunt pentru colindatori . Pe cand si o demonstratie de forta a clubului, pe bulevardele principale ale metropolei tomitane in virtutea sloganului: "IEFTINI, DAR MULTI !!!", Edited December 18, 2005 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 ) Deci... sambata aviatoare ne vedem sau nu?! @Safari: dai un suc ca nu ti-am scos chelia in poza )"> Link to comment
midnight_racer Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 (edited) Iaca am ajuns din nou pe meleaguri dobrogene. Dupa o vreme urata de sofat, zapezi, alea alea... am ajuns cu bine. Cand mai aveam vreo 3km pana la CT am vazut o intoarcere nedorita(2x360grade) a unui Matiz galben de CT. Noroc ca nu l-a luat nimeni de pe sensul celalalt. Cred ca a prins o gheata ceva... desi pe acelasi drum mergeam cu totii.Sper ca nu era vreun viteaz dintre voi. PS: Avea un semn de incepator montat in spate de dimensiunea unei farfurii. Daca-l vedeti in oras... lasati-l sa se duca. Nu va luati cu el... Edited December 18, 2005 by midnight_racer Link to comment
Recommended Posts