Obi_wan_Kenobi Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 (edited) Catre baciu' NeFeSe, Propitar de SantaFe: Multumesc de-aprecieri. Tot mai late poti sa speri, Vor mai fi, doar nu s-or duce! Da' cind mai aduci trabuce? Catre Viperas de la Oras: unde boala e filmul? Catre Remix: multam fain pentru CD! Este belea, beton armat si s-aude perfect in Matizac. Pentru cei curiosi: Clawfinger baieti, Clawfinger! Ti-am facut din oficiu abonament la ceai. Ala de tei (de la Witch) s-a dus aseara si uite ce-a iesit, he-he! Edited December 16, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
VIPER Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Foaie verde s-un dudau, filmul vine mai pe seara!!! (Ma iertati, am lipsit la orele de poezie...) Link to comment
sebian Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 fftopic: ofcors Foaie verde sh-o secara Filmul vine mai pe seara Link to comment
VIPER Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Foaie verde s-o lalea, Sebian nu stie de gluma Link to comment
sebian Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Foaie verde oki frumos (doar unul, ca sa rimeze) Viper o da la intors Link to comment
hitman Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 (edited) Mai, io tot n-am aflat cit baga Dacia aia la ora! . In rest, premiul 'Nobel' pt. proza in versuri merge la Obi-wan. Edited December 16, 2005 by hitman Link to comment
Alezz Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Ce aveti ma??? sa dea dracu' am nimerit la casa de cultura . Link to comment
remix Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 E o intrunire a Poetilor Anonimi, asociatie culturala afiliata la Alcoolici Anonimi de pretutindeni. Bine ai venit, numele meu este Cosmin si sunt unu dintre ei... care anume ramane a se stabili ulterior. Ma scoate cineva la o vodca sa aflam daca sunt mai poet sau mai alcoolic ? Link to comment
pesteimputit Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 dacia aia serveste maxim 210 la ora... dar care are curaj sa faca asa ceva cu jante pe 13???? obi... i bow to you great one Link to comment
Witch Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Mai nu stiu ce sa cred, daca am facut bine sau nu cu ceaiul ala. Va comportati tareeeee ciudat... dar imi place Stiam eu ca am pus ceva gheare de dragon in el (credeti voi ca era de tei ) si vanilia aia Obi, vezi ce efect a vut > Pacat totusi ca n-am fost si eu acolo sa-l gust dar savurez acum efectele, poemul e mai tare decat Miorita insasi. >- P.s. Foaie verde si-un coniac S-a nascut in Club baiat Iata o urare De la vrajitoare : Sa-i traiasca sanatos, La spirit tanar si frumos NFS fie mandru de el La anu' sa ne-aduca miel Link to comment
ileana Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Foaie verde de o floare, Azi am fost in deplasare. Am taiat porcu-n pridvor, Departe de calculator! Ma conectai pe-nserat, Pusa foc pe lecturat. (Si sorici cand rumegam La cronica ma gandeam!). Dupa prima lecturare N-am avut nici o scapare! Caut tot felul de rime Sa raspund cum se cuvine. Oare ce ni s-a-ntamplat De vorbim asa ritmat? Ceaiul, frigul sau trabucul Ne-au facut sa ne schimbam loock-ul?? Cautand la greu la rime, Am uitat ce-am vrut a spune! Poze-am vrut sa va aduc Cum trageam cu toti trabuc. Si astea zise fiind Ne-ntalnim la un colind Saptamana viitoare.V-am pupat si la mai mare! Link to comment
remix Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Poza aia a lu' Obi e de avatar fratilor. Prea adevarata ! Felicitari ! Link to comment
VIPER Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Aho, aho, colegi fârtatzi, Luati, priviti, va minunatzi! Un film mic am capturat Si pe data l-am urcat Colo sus pe net la nemti Ca s-aveti ce sa vedeti: O minune cu turbina De zici ca e o uzina Neshte stopuri cat mai clare De-am orbit toti in parcare! Si-o masina cu mult fum (Oare nu se face scrum?) NFS-u cu trabuce Doamne, gandu un' va duce??? Sa-ti traiasc' al tau ficior Ca-i un pui de fondator! Si-as mai zice iar din gura Poate chiar din tastatura Dara ora ma indeamna Sa pun iar geana pe geana. Asa ca, in incheiere, Va spun: Pa, La Revedere! Fix pe joia viitoare Poate prindem o ninsoare! Vipera din cuib va spune: Faceti numai fapte bune! C'altfel Mosu are-n sac Cate-un Warn, cate-un banat La anu si la multi ani, Sa va vaz cu curu-n bani!!! P.S. iote si filmu, are cam 100MB... Si cam 6:30. http://rapidshare.de/files/9300197/15-12-2005.wmv.html Link to comment
Alezz Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Obi,de ce plangi ma??? . Link to comment
masterbobs Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Fratilor!?!...v-a cuprins şpiritul craciunului? Sper ca nu va tine mult partea asta cu compusu'de urari ... btw: tutunul dauneaza grav sanatatii... altfel vine CNA in vizita. Link to comment
Recommended Posts