tolin Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 (edited) Presa o certitudine ? Articolul lui Dan Ionescu vine aici cu o scuza. Eu il iert, il inteleg, dar care-i viitorul ? Va las pe voi sa decideti: http://www.capital.ro/index.php?a=22265&shift=1 Edited December 13, 2005 by tolin_afc Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Fotbal, bere, femei, bani? Ce e nou in asta? Doar faptul ca cineva le pune pe toate la un loc. Mai bine citesc "Maxim" totusi. Link to comment
aztec Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 am cautat sa-l pun undeva.. nu sae prea potrinveste cu subiectul dar ... cu toate ca ar merita un topic deparat.. nu spun despre ce este vorba... sau ba da.. dar nu mai mult decat titlu, mai chinuitiva si voi.. merita citit pana la cap "Tara din care s-a furat Craciunul by Adrian Papahagi " http://www.averea.ro/display.php?data=2005-12-19&id=13502 Link to comment
hitman Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Tolin uite ce vad cind accesez linkul: 'Articolul solicitat nu exista in baza de date.' Link to comment
covrigma Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 dap...si eu aceasi problema Link to comment
tolin Posted December 19, 2005 Author Share Posted December 19, 2005 Vad. Se pare ca nu are arhiva (poate doar log-at) si intre timp a aparut alt numar. Cum nu se mai pot cita articole de presa, n-am pastrat o copie a lui. Link to comment
Esperatul Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 (edited) Asta parca era: articol . Edited December 19, 2005 by Esperatul Link to comment
Viktor Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Cine-i harnic si munceste ... gaseste orice (old) topic doreste ! Cu prafu' de-o schioapa ce-i drept da' virgin inca. De neconceput cita mizerie in media romaneasca. Moguli canibalizati, vuvuzele si trompete. Ce ii foarte grav ii faptul ca foarte multi se lasa spalati pe creiere. Nu pricep neam cum e sa gindesti cu mintea altuia, sa mergi pe ideia ca tot ce zboara se maninca. Link to comment
Recommended Posts