venatir Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Salutare, Ma intereseaza si pe mine cum sunt preturile la piesele de schimb la Lacetii comparativ cu alte masini straine (Skoda, Renault). Sunt cumva si ele supuse taxelor vamale asa cum este si masina ??? Numai bine si mersi pentru raspunsuri. Link to comment
nexxus Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 (edited) Pentru reperele care te intereseaza, incearca la dealeri. Din ce stiu eu nu este un magazin de piese auto dedicat. Oricum, partea proasta in cazul pieselor este ca daca iti trebuie ceva si la service nu au pe stoc, trebuie facuta comanda si se asteapta pana vine... Oricum, stai linistit, Chevy sunt masini destul de robuste fara probleme prea mari! Edited December 14, 2005 by nexxus Link to comment
razvanclub1 Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 (edited) am si eu o problema... am fost la facultate cu masina si din greseala am uitat geamul din spate putin deschis...cand mam intors dupa aproximativ o ora jumatate am gasit o tigara pe bancheta din spate...din pacate deja mi se facuse o gaura destul de observabila...stie cineva daca se poate comanda o bancheta noua la chevrolet? Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie! Edited June 3, 2006 by Mircea Link to comment
ASIMO Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Mai mult ca sigur iti aduc alta... dar probabil costa o gramada de bani! Pune huse, ceva... nu stiu daca merita banii sa o schimbi... Presupun ca tigara a fost aruncata intentionat... Link to comment
Gica Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Cam nenorociti cei ce au facut gluma asta, poate iti declansau naibii vreun incendiu in caz ca ajngea tigara in contact cu ceva mai usor inflamabil de prin masina. Intreaba si tu la dealer cam la cat te-ar duce bancheta, altfel ramai acu ea asa sau... huse. Link to comment
Senna Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Nu cred ca are vreo sansa la Casco, e vorba de vandalism. Link to comment
Mircea Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Politele casco acopera vandalismul. Trebuie plangere la politie insa si dureaza. Abia dupa vreo 6 luni iti vine solutionarea de la politie, apoi asiguratorul da acceptul de plata... Link to comment
tolin Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 ... e vorba de vandalism. Pusca mea, atunci de ce mai facem Casco, daca masina nu-i asigurata pe strada ? @mircea > atata timp e nevoie ptr. un A.N., ce pisici de legi sunt astea ? Sta organul closca timp de 6 luni, pana nu recunoaste tot arestatul fapta asta sau pana ala cu pluta de proximitate batea cu piciorul pe la toate usile din cartier sa-si incheie ancheta ? Link to comment
Mircea Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Din pacate da! Eu astept din martie o adeverinta de AN sa pot sa-mi iau banii pe yale. Si la furt e simplu, nu e ca la vandalism... Link to comment
razvanclub1 Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 (edited) Nu stau sa pierd timpul pe la casco sau politie... o sa ma duc luni la dealer sa intreb daca se poate aduce alta bancheta si in cat timp... la politie dureaza 6 luni sami dea dovada si ei nici nu o sa se intereseze sa-l caute pe cel care a facut-o(dar nici nu are cum sa-l gaseasca)...in fine asta e...asa e in romania Edited June 4, 2006 by razvanclub1 Link to comment
BAD_MF Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Cum sa astepti 6 luni?! Eu cand am avut de schimbat oglinda plus o zagarietura am luat autorizatia de la politie in 30 de minute..pe urma m-am dus la casco unde mi-au dat deviz de reparatie si apoi am mers direct la Dacia sa ma programez. Link to comment
Satori Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 De curiozitate, poti sa pui o poza cu gaura respectiva? Link to comment
Mircea Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Cum sa astepti 6 luni?! Eu cand am avut de schimbat oglinda plus o zagarietura am luat autorizatia de la politie in 30 de minute..pe urma m-am dus la casco unde mi-au dat deviz de reparatie si apoi am mers direct la Dacia sa ma programez. Tu ai citit ce a zis @razvanclub? LA tine ai dat-o lovita in parcare, ti-a dat anexa 2 si dovada de reparatii si gata, la el e vandalism, adica fapta de natura penala! Link to comment
Gica Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Ca fapt divers, daca nu ma insel, trebuie apelat la circa de... proximitate sau cum s-o numi ea acum, pe cand in cazul unei zgarieturi pe tabla se poate merge la circulatie. Si la mine cand a fost incendiu tot la circa de politie am fost sa dau declaratii si alte treburi, iar casco m-a despagubit in baza unui proces verbal de la... pompieri ! Nu au cerut nimic de la politie... Link to comment
BAD_MF Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Da ai dreptate mircea. Ma gandeam ca se procedeaza la fel. My bad Link to comment
Abram Burel Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 (edited) Habar n-am daca vandalismul si furtul intra la aceeasi incadrare, desi mi s-ar parea normal... sa. Caz in care parca era ceva cu 30 de zile. E drept ca dupa atata amar de vreme, iti da o chestie in care spune ca e in cercetare (deci nu rezulta cat de necunoscut e autorul, daca nu cumva l-au prins, mai sa fie ), dar cu chestia asta se rezolva la CASCO. Pe de alta parte, de ce trebuie sa-ti dea altul foc cu tigara? Daca-ti dai singur nu merge? Adica din "neglijenta"? Intreb, nici de asta n-am habar Edited June 5, 2006 by Abram Burel Link to comment
Satori Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Buna idee: frate, fumam si am dat intr-o groapa si mi-a sarit tigarea. Deci accident. PS: Eu tot astept poza cu urmarile. Link to comment
razvanclub1 Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 poza sper sa o postez maine...aparatul digital nu-l am acasa si telefonul il maine de la service...acum umblu cu un jeg care nu are camera Link to comment
Senna Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Dupa doar 5 luni si 4200km filtrul de polen s-a imbacsit, chiar daca l-am dat jos si l-am curatat tot miroase a praf aerul climatizat. Vreau sa-l schimb, se potriveste de la vreun model Daewoo (Nubira, Leganza)? Link to comment
lauamd Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Salut Eu am schimbat la dealer filtrul si a costat 109 ron . La puţin timp datorită forumului am găsit următoarea adresă unde dacă cauţi vei găsi piese lacetti mult mai ieftine. Filtrul costă la ei în jur de 60 de lei site Baftă "> Dă pe română şi intri fără login. iar la auto Daewoo Lacetti ! Link to comment
da(m)n Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Cum se face cu plata articolelor comandate? Cat costa livrarea? Ne poti da mai multe detalii daca ai folosit site-ul? PS: acum doar am vazut postul si inca nu am cautat tot forumul dupa informatii. Link to comment
lauamd Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Nu am incercat inca insa cred ca palta se face postramburs. Parca au si o sectiune de contact. Intreaba-i . "> Link to comment
dodi1965 Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Sal! Sunt un nou detinator (deocamdata ma feresc cu epitetele "fericit, nefericit") de Lacetti, varianta sedan Elite. Daca aveti cunostiinta, unde pot gasi huse care s-ar potrivi cu scaunele si aparatori de noroi ptr roti. 10X Link to comment
Elfu Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Pentru huse desi nu sunt adeptul lor, dupa ce am ars cu tigarea un scaun saptamana trecuta m-am decis sa-mi pun si eu. Asa ca implicit si eu sunt in . daca gasesti pe undeva unele sa se potriveasca la fix posteaza si tu locatie/pret, etc. Pentru aparatori de noroi cred ca merita incercat daca se nimeresc cele de la nubira. Sunt mult mai ieftine decat unele chevy si mult mai lesne de gasit. Aici poate isi dau si altii cu parerea. In principiu ar trebui sa se potriveasca. Bafta! Link to comment
Recommended Posts