perfidus Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 N-am mai revenit cu info, am ales sa schimb discurile fata asta vara -la 126.000km- cu unele TRW, pe care service-ul mi le-a facturat la cca 330 lei pe 2 buc. Placute ATE = 164 lei. Un etrier fata imi facea probleme de ceva timp asa ca l-am schimbat odata cu discurile, dar de data asta marca aleasa a fost QWP (360 lei pret cu piesa uzata la schimb). Etrierul respectiv a fost ultimul din cele originale pe care l-am schimbat, a rezistat eroic timp de 15 ani (a inceput sa se franeze roata de prin primavara). Link to comment
GeorgeParaschiv Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Salutare, un producător recomandat pentru o bobina de inducție Lacetti 1.6? Link to comment
GeorgeParaschiv Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 On 5/10/2022 at 9:53 AM, George_Paraschiv said: Salutare, un producător recomandat pentru o bobina de inducție Lacetti 1.6? Am cumpărat o bobina Denso - made în Spouth Korea. Sa vedem cum se comporta. Link to comment
GeorgeParaschiv Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 Se da următoarea problema - furtun joasa presiune AC fisurat. De găsit în dezmembrari slabe șanse sau la preturi mari, nou nici atât. Știe cineva în București o firma câte se ocupa de sertizare furtun? Piesa în cauza este reperul 5. Link to comment
Recommended Posts