Jump to content

Mai Tare Ca Antinevralgicul?

Shenck

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Apa de ploaie, saridon sau nurofen...remediu clasic: o fiola de algocalmin si in 10 minute te-a linistit...dar sa iei fiola, nu pastila...eu am din cand in cand niste migrene extrem de puternice dar se rezolva cu ce am zis mai devreme...

nurofen plus, e al naibii de tare, nu mai mult de 4 pe zi

ps later edit: am zis asta cu 4 pe zi pentru eventualitatea ca se ia pentru masele, si durerea continua

Edited by Tommy

La mine intotdeauna au efect 2 paracetamoluri+ una bucata aspirina. Cand eram mic avem niste probleme cu capul :mrgreen: ... adica ma apucau deodata niste migrene ingrozitoare.. si intotdeauna in 10 min imi treceau cu acea combinatie. Si acum o aplic cand e cazul, stau cu paracetamolul in portofel :)

Cel mai sanatos, 25 de flotari in aer liber sau macar in fata geamului deschis urmate de cateva exercitii de respiratie asa cum faceam pe vremuri la scoala in orele de educatie fizica.

sunteti nebuni!

vedeti ca algocalminul este interzis in multe tari iar in altele se administreaza numai in spitale. (sau medicamentele ce contin aceeasi substanta activa)

medicamentele sunt o tampenie

eu cand lucrez si ma doare capu' ies la aer si mananc ceva dulce

remediile naturale sunt cele mai bune...orice varianta care te face bine(fara medicamente) e buna...si eu am niste migrene ingrozitoare de-mi vine sa-mi trag un glont in cap...dar mie imi trece intotdeauna cu o infuzie de ceai(stiu ca suna old school dar la mine are efect)....

algocalmin fiola am luat o singura data motivul fiind o durere de masea de minte.in 5 minute mi-a luat durerea cu mana si am putut sa mananc.faza se intampla in roman eu venind de la Baia-Mare spre Galati.

in general pt dureri de cap(am foarte rar asa ceva) iau ori algocalmin ori vidan(asta face minuni in cazul durerilor de dinti,dar e f bun si pt durerile de cap)ori quarelin dar e cam slab.