Shenck Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Aveti idee de ceva mai puternic? ("> Am luat 2 dar degeaba ("> Link to comment
body Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Saridon , efect garantat , dar daca ai pb cu ulcerul nu il recomand! Link to comment
sebian Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Apa de ploaie, saridon sau nurofen...remediu clasic: o fiola de algocalmin si in 10 minute te-a linistit...dar sa iei fiola, nu pastila...eu am din cand in cand niste migrene extrem de puternice dar se rezolva cu ce am zis mai devreme... Link to comment
Leutzu Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Nurofen...sau asa cum zicea sebian o fiola de algocalmin bauta. Totusi algocalminul nu este recomandat sa iei foarte des pentru ca afecteaza inima. Link to comment
alx Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 piafen fiola, the best of the best... Link to comment
Tommy Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 (edited) nurofen plus, e al naibii de tare, nu mai mult de 4 pe zi ps later edit: am zis asta cu 4 pe zi pentru eventualitatea ca se ia pentru masele, si durerea continua Edited December 14, 2005 by Tommy Link to comment
Shenck Posted December 14, 2005 Author Share Posted December 14, 2005 Aparent a trecut. 3 antinevralgice cu cafea + strins tare cu cordelina. (cap-ul nu pe git-ul ) Link to comment
mr_ Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 La mine aspirina are mai mult efect decat antinevralgicul Probabil, placebo... Link to comment
Steffyx Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 La mine intotdeauna au efect 2 paracetamoluri+ una bucata aspirina. Cand eram mic avem niste probleme cu capul ... adica ma apucau deodata niste migrene ingrozitoare.. si intotdeauna in 10 min imi treceau cu acea combinatie. Si acum o aplic cand e cazul, stau cu paracetamolul in portofel Link to comment
sebian Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 la fel si eu, am una bucata fiola de algocalmin la mine...dar nu in portofel ci in geaca Link to comment
Satori Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Nimic nu se compara cu Piafenul. Dar nu abuzati de el, e foarte puternic. Link to comment
alx Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 si, in plus, corpul se invata cu el si nu mai are efect... Link to comment
lalexis Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Combinatie de o aspirina si un paracetamol sinus. Efect garantat. Mai ales daca te doare capul pentru ca ai fumat prea mult. Si o votca mare pentru vasodilatatie. Link to comment
nrares Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Cel mai sanatos, 25 de flotari in aer liber sau macar in fata geamului deschis urmate de cateva exercitii de respiratie asa cum faceam pe vremuri la scoala in orele de educatie fizica. Link to comment
masterbobs Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Sfatul unuia ce a suferit 4 ani de "nevralgie de trigemen"... COPIRIN sau NEOCopirin ... cate tablete vrea muschiul tau pe zi... recordul personal 14 tablete in 24 ore... Link to comment
Lucman Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Piafen de 5ml fiola Dar numai daca simti ca te duci sa dai la boboci de durere. Garantat in 15 minute Si mai puternic am inteles ca e Quarelin dar ... e numai pentru migrene cronice. Link to comment
MCojo Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 NeoCopirin...asta iau cand mai doare capul si are efect destul de rapid... Link to comment
ZLI Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 sunteti nebuni! vedeti ca algocalminul este interzis in multe tari iar in altele se administreaza numai in spitale. (sau medicamentele ce contin aceeasi substanta activa) medicamentele sunt o tampenie eu cand lucrez si ma doare capu' ies la aer si mananc ceva dulce Link to comment
covrigma Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 remediile naturale sunt cele mai bune...orice varianta care te face bine(fara medicamente) e buna...si eu am niste migrene ingrozitoare de-mi vine sa-mi trag un glont in cap...dar mie imi trece intotdeauna cu o infuzie de ceai(stiu ca suna old school dar la mine are efect).... Link to comment
tarabostes Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Quarelin. Eu nu am dureri de cap dar multi doctori pe care ii stiu, inclusiv nevasta-mea merg pe quarelin. Are mai putine efecte adverse pentru cantitatea de substanta activa continuta...ceva de genul asta. Link to comment
panzer Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Juma de ora nani cu ochii inchisi si capul pe masa! Apoi o cafea sau un suc de portocale si gata ... la munca ... Asta asa pt ca prea e valabila zicala cu organismul care se invata cu pastilele. Link to comment
Shenck Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 Quarelin se da la liber sau trebuie reteta? Link to comment
ticodriver Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Din cate stiu eu, Quarelin se da la liber, doar ca e vreo 8-9 mii pastila. Intr-adevar face minuni impotriva durerilor de sfecla. Link to comment
gigi-kent Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 algocalmin fiola am luat o singura data motivul fiind o durere de masea de minte.in 5 minute mi-a luat durerea cu mana si am putut sa mananc.faza se intampla in roman eu venind de la Baia-Mare spre Galati. in general pt dureri de cap(am foarte rar asa ceva) iau ori algocalmin ori vidan(asta face minuni in cazul durerilor de dinti,dar e f bun si pt durerile de cap)ori quarelin dar e cam slab. Link to comment
Recommended Posts