tarabostes Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 quarelinul are algocalmin si cofeina, cofeina face ca algocalminul sa fie insusit mai repede Link to comment
Rapiduletul Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Si eu am migrene destul de dese, cauzate probabil de faptul ca vorbesc cam 5 ore continuu pe zi la mobil,asta-i jobul.Si alte 3-4 la fix.Si ma "rezolva" o singura combinatie: Fasconal+Codamin.In 10 minute am scapat de dureri. Link to comment
masterbobs Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 din cate stiu eu Codamin P contine CODEINA...un derivat din opiu...nu cred ca e bine sa il amesteci cu condusul...parerea mea Link to comment
ticolino Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 nici algocalminul nu e bine sa-l amesteci cu condusul. Link to comment
Satori Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Mie, de exemplu, algocalminul imi provoaca dureri de inima. Nu neaparat prima pastila, a doua sigur iar fiola ma omoara. Vrei sa ma vezi conducand asa? Desi cred ca nu e asta singurul motiv... Link to comment
Gica Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Si eu am migrene destul de dese, cauzate probabil de faptul ca vorbesc cam 5 ore continuu pe zi la mobil,asta-i jobul. Uite punctul pe "i" ca sa zic asa ! Singurele dati cand ma doare capul e cand abuzez de telefonul mobil. Si daca incetez imi trece si durerea. Chiar sunt asa nocive undele astea electromagnetice sau ce unde or fi ele...? S-au mai facut ceva cercetari recente ? Link to comment
Satori Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Efectele lor sunt de neglijat. Singura chestie importanta: initializarea unui apel trebuie sa se faca atunci cand telefonul este departe de ureche. Link to comment
dreaQ Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 algocalminul imi provoaca dureri Poate tocmai de aceea metamizolul sodic (substanta activa din algocalmin) este interzisa in UE-in curand si la noi. De fapt am vrut sa va dau o veste buna. Nu mai trebuie sa luati pastile, supozitoare sau sa faceti injectii... Link to comment
sebian Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Phaaii...pai daca a fost prezentat la DD atunci cu siguranta functioneaza Link to comment
Mike1 Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Deci... este vorba despre DDD! Ai uitat un D nene sebian, ca este in direct nu oricum asa ) Link to comment
tico_RS Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Marcofen. mai puternic decat nurofenul si mai ieftin... Link to comment
Moshu Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 La mine merge urmatoarea combinatie: 1 antinevralgic + 1 aspirina. Luate amandoua odata, mestecate intai si apoi apa la greu ca sa nu vomiti. Maxim 3 min is ca nou. Aspirina sa fie tamponata. Si sa aveti dinti, ca antinevralgicul e cam tare Link to comment
CrisR Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Pentru stari migrenoase, dese si dureroase : Tador sau Cofedol . Link to comment
iulia Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 (edited) Masajul tamplelor si/sau cefei timp de cateva minute - un fel de presopunctura. Si aromaterapia e buna. Asta cand nu vrei sa te droghezi. Edited August 6, 2006 by iulia Link to comment
florinbad Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 TANTRA YOGA, Duminica noaptea, doua-trei ore ! Iti ajunge pentru toata saptamâna ! Link to comment
Tommy Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 (edited) Florine.. eu nu-mi fac program.. duminica sau joi sau luni, etc.. cand pica .. BAAANG! > Doar o data pentru o saptamana ?! Adica de 3 ori pe luna ?? Nieeet, la mine timpul se masoara in secunde Edited August 7, 2006 by Tommy Link to comment
dreaQ Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Mai nou am vazut ca raspund cel mai bine la ibuprofen (nurofen , marcofen, algoflex etc). Bun si la dureri reumatice si la cele de cap-asta in cazul meu. Link to comment
CrisR Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Metode naturiste sunt o multime, multe dintre ele chiar super placute Dar eu spuneam de acele migrene, confirmate medical, care nu se dau duse prea usor. Si da, prefer sa inghit o pastilutza decat sa ma dau cu capul de pereti de durere si sa nu fiu om o zi intreaga Link to comment
alexino Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Acidul acetilsalicilic (aspirina) da rezultate de fiecare data datorita reducerii vascozitatii sangvine. O buna circulatie a sangelui reduce aparitia migrenelor. Cunoscute sunt si algogalminul, piafenul, nurofenul si codeina. Link to comment
Gamerul Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 La mine trece cu Ketonal (pilule albastre sau albe). Algocaminul fiola nu este injectabil ??? Link to comment
iulia Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Nu, se pune in lingura si se bea Cum sa iti injectezi agocalmin?! Link to comment
Tommy Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Algocaminul fiola nu este injectabil ??? Nu bre, ca nu-i palinca. Aia-i a mai buna pentru durerea de cap. Link to comment
Recommended Posts