Jump to content

Mai Tare Ca Antinevralgicul?

Shenck

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si eu am migrene destul de dese, cauzate probabil de faptul ca vorbesc cam 5 ore continuu pe zi la mobil,asta-i jobul.Si alte 3-4 la fix.Si ma "rezolva" o singura combinatie: Fasconal+Codamin.In 10 minute am scapat de dureri.

Mie, de exemplu, algocalminul imi provoaca dureri de inima. Nu neaparat prima pastila, a doua sigur iar fiola ma omoara. Vrei sa ma vezi conducand asa? Desi cred ca nu e asta singurul motiv...

Si eu am migrene destul de dese, cauzate probabil de faptul ca vorbesc cam 5 ore continuu pe zi la mobil,asta-i jobul.

Uite punctul pe "i" ca sa zic asa ! Singurele dati cand ma doare capul e cand abuzez de telefonul mobil. Si daca incetez imi trece si durerea. Chiar sunt asa nocive undele astea electromagnetice sau ce unde or fi ele...? S-au mai facut ceva cercetari recente ?

• 6 months later...
algocalminul imi provoaca dureri

Poate tocmai de aceea metamizolul sodic (substanta activa din algocalmin) este interzisa in UE-in curand si la noi.

De fapt am vrut sa va dau o veste buna. Nu mai trebuie sa luati pastile, supozitoare sau sa faceti injectii... =))

post-1228-1151734786_thumb.jpg

• 1 month later...

La mine merge urmatoarea combinatie: 1 antinevralgic + 1 aspirina. Luate amandoua odata, mestecate intai si apoi apa la greu ca sa nu vomiti. Maxim 3 min is ca nou. Aspirina sa fie tamponata. Si sa aveti dinti, ca antinevralgicul e cam tare :D

Masajul tamplelor si/sau cefei timp de cateva minute - un fel de presopunctura.

Si aromaterapia e buna. Asta cand nu vrei sa te droghezi.

Edited by iulia

Florine.. eu nu-mi fac program.. duminica sau joi sau luni, etc.. cand pica .. BAAANG! > :)

Doar o data pentru o saptamana ?! :tongue: Adica de 3 ori pe luna ??

Nieeet, la mine timpul se masoara in secunde =))

Edited by Tommy

Metode naturiste sunt o multime, multe dintre ele chiar super placute :P

Dar eu spuneam de acele migrene, confirmate medical, care nu se dau duse prea usor. Si da, prefer sa inghit o pastilutza decat sa ma dau cu capul de pereti de durere si sa nu fiu om o zi intreaga ;)

Acidul acetilsalicilic (aspirina) da rezultate de fiecare data datorita reducerii vascozitatii sangvine. O buna circulatie a sangelui reduce aparitia migrenelor. Cunoscute sunt si algogalminul, piafenul, nurofenul si codeina.

• 3 months later...