Tigrutza Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 (edited) Algocalminul fiola e injectabil; se poate si bea, dar are efect ceva mai slab decat atunci cand faci injectie. Edited November 20, 2006 by Tigrutza Link to comment
iulia Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Eu stiam ca pentru injectii se face o solutie - http://www.zentiva.ro/default.aspx/ro/prod...ail&Type=10 Dar poate ca nu stiu eu bine. Am vazut multa lume inghitind direct continutul; am inteles ca efectul e mai puternic decat la comprimate. Link to comment
laurentziu83 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Algocalmin fiola inghitit are efect mult mai puternic decat pilula. Stiu din surse sigure. Link to comment
Satori Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Tot nu bate Ketonalul. Link to comment
sebian Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Ba da, il bate...dovada sunt cele 6-7 cutii de algocalmin fiole pe care le am acasa ...din fericire in 5, maxim 10 minute isi face efectul Link to comment
Immortal Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Si din nefericire, dupa vreo 3 in mai putin de 8-9 ore, mie unu-mi sare inima din piept (pe cand la ketonal nu). So, care-i mai tare? Link to comment
sebian Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Lasa ca si daca stai cateva ore linga immortala iti sare inima din piept, dar o preferi pe ea in locul ketonalului...presupun Link to comment
Satori Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Si din nefericire, dupa vreo 3 in mai putin de 8-9 ore, mie unu-mi sare inima din piept (pe cand la ketonal nu). Probabil depinde de organism si de tipul durerii. Stai calm ca si ketonalul are efecte adverse. Link to comment
sebian Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Pe prospect scrie ca maxim se iau 4 fiole la 24 de ore...eu am luat, la un moment dat, 6 intr-o zi si am avut reactii urite: frisoane, o stare de tremur pe care nu puteam sa o controlez, mi se tulburase vederea, etc. Link to comment
Recommended Posts