Jump to content

Navigatie GPS Pentru Romania Si Sud Estul Europei

CT_ZDB

Recommended Posts

Pentru IGo Primo, stie cineva cum se poate modifica marimea iconitelor pt diverse poi-uri afisate? In general las vizibile doar parcarile si benzinariile, insa sunt cam prea mari pt gustul meu, si impreuna cu cladirile e prea incarcata imaginea

(ecran 4.5" si 480x272pixeli)

• 4 months later...

Stie cineva sa-mi spuna daca exista pe "undeva" harti pt Google Map?

Adica as vrea sa le am gata incarcate in telefon (macar Europa, spatiul sa zicem ca nu-i o pb), in loc sa stea sa si le descarce din retea de fiecare data.

Hartile astea mi-ar fi foarte folositoare cand sunt plecat din tara, iar roaming-ul de date rupe la buzunar.

Cauti destinatia in Maps si apoi tii apasat pe ecran, iti apare optiune de "precache area" care iti descarca harta pe o raza de 20 km in jurul punctului unde ai tinut apasat.

Daca nu, se poate cu o versiune mai veche de Mobac + o aplicatie care stie de harti in format SQLite cum ar fi Locus. Da' e mai complicat.

Bre, NFS-ul a intrebat daca poate iesi din tara cu hartile Europei incarcate deja, nu cum sa le faca update manual pe rooming.

p.s. Ca doar n-o sta sa incarce hartile cu degetelul, din 20 in 20 km :D

Edited by ileana

Pai faci chestia asta acasa, pe Wifi ... dand cu deshtu' in zona unde intentionezi sa te duci, doh ! :P

Si 20 km acopera lejer un oras mediu, sa stii.

Daca tii deshtu' apasat, tre' sa-ti apara pop-up-ul cu adresa si cand dai click pe pop-up iti apar 4 butoane + niste optiuni intr-un meniu. Daca nu, vezi prin settings la "Labs", NFS a trebuit sa activeze explicit optiunea asta. Ah, si desigur, ultima versiune de Maps (6.0).

• 8 months later...
  • 2 months later...