CT_ZDB Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 PDA Fujitsu Siemens Pocket LOOX N520 este in jur de 12 700 000 Stie SIRF 3, are si dinti albastrii si wifi, viteza proc e mai mare, mai multa memorie onbord... Link to comment
VIPER Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 NU are dinti albastri, atentie. In rest, numai de bine, io-s tare multumit de el. Link to comment
dinoc Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Viper, pana la urma iti merge pe SIRF protocol sau nu ? Cum ziceam, ar fi pacat sa nu, din moment ce-i cu chipset SIRF III. Link to comment
VIPER Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Pacat sau nu, merge pe NEMEA. Pe SiRF nu. Dar sincer nici nu am stat sa incerc prea mult, mai testez. Link to comment
VIPER Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Am luat azi din Selgros Pantelimon una bucata suport universal pentru tinut PDA-ul in masina. Aveau ceva asemanator si pentru telefoane. Si numai 600.000. Cam asa arata: Link to comment
neonne Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 ma tot bate gandul sa i-mi iau si eu un gps ce parere aveti despre pachtul de aici PDA+IGO ? http://www.domo.ro/produs.php?id=P:3299 Link to comment
VIPER Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Citez ce am scris si pe Autoshow: "Nu inteleg de ce sa dai atatia bani pe PDA + GPS. Inca o data zic, al meu are GPS incorporat (ca veni vorba, in seara asta l-am testat intr-un Megane si merge perfect cu antena interna!), mai sunt si altele care au, si se invart intre 13 si 15 milioane... Pachetul lor e 24 de milioane. Scazi 8.5 cat e softul si rezulta ca PDA-ul e 15.5, cat Asus A636. Te duci apoi si te uiti aici: http://www.mobile-review.com/pda/review/fs...x-n520-en.shtml = Fujitsu-Siemens N520 (cum am eu) http://www.mobile-review.com/pda/review/asus-a636-en.shtml = Asus A636 Si vezi daca merita sa dai acei 15.5 milioane pe Mitac. Nu e prost, nu zice nimeni asta. Dar te gandesti singur daca merita... Softul il poti cumpara si separat." Link to comment
Yeti Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Mi-am luat receptor GPS - HOLUX GM270U (compact flash) de 400 RON, l-am infipt in PocketPC-ul meu ASUS A716 de 1400 RON si acum sunt in unei solutii software pentru navigatie prin tara si Europa spre vest. Daca este posibil fara prea multi RON. Link to comment
remix Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Iti recomanD sa Cauti bine de tot ca s-ar putea sa gasesti si fara RON-i. Link to comment
dinoc Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Stiti cumva, pe un Pocket PC cu Windows 2005 - merge IGO-ul (sau trebuie aplicat update-ul mai intai )? Link to comment
sebian Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Iti recomanD sa Cauti bine de tot ca s-ar putea sa gasesti si fara RON-i. Beton faza...esti tare Remix-ule...jocuri de perspicacitate...Oare cati s-or fi prins? Link to comment
JMu Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 @dinoc: teoretic ar trebui sa mearga. Chiar si pe pagina lor, aici: http://www.i-go.com/products/iGO_Romania_2005_SD/ , la sfarsit scrie ca e compatibil cu Windows Mobile 5.0 (adica Windows Mobile 2005, nu Windows 2005 ). Daca vrei totusi sa-l testezi inainte, vino la o intalnire cu PDA-ul si ne descurcam. @sebian Cred ca s-au prins majoritate, dar important era daca s-a prins Yeti. Link to comment
iulia Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Peste doua saptamani vine un prieten din US si ne aduce modelul din link. Sper sa fie ok. Mai ramane apoi intrebarea...de unde gasesc hartile. http://www.rqa.ro/handheld.html#legendc Link to comment
john Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Un pic mai sus, la Post #84 Link to comment
iulia Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Mai degraba de la altcineva care le-a gasit in alta parte, pe sistemul "sharing". Mai intreb. Link to comment
sebian Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Pai asta era si ideea...incerc eu sa le iau in seara asta si ti le pun pe un cd. ok? Link to comment
aztec Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Mai degraba de la altcineva care le-a gasit in alta parte, ....". Mai intreb. din pacate pt legend c(garmin) nu gasesti decat originale, la romaniadigitala.. daca te dai studenta sau le cumpara un student, scazi la jumatate de pret... asta e.. dar mai asteapta, auzisem ceva de un upgrade, asta daca vrei sa cumperi chiar daca faci rost de ele, eu nu am auzit ca se pot folosi, cheia e mai complicata http://romaniadigitala.ro/road_2005.php?lang=en i-Go e pe alta platforma, alta aparatura.. Link to comment
mugur Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Am primit mail de la I-GO si se pare ca vor aduce si hartile pt. Europa in martie. De pret cica nu stiu nimic.Asteptam... Link to comment
Wolfman Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Saptamana asta am luat un PDA Fujitsu Siemens Pocket LOOX N520 , intentionam un Asus A636 insa s-au epuizat instant cele aduse de importator... N520-ul n-are BT si nici holder sau incarcator auto, ultimele doua imi vin in doua saptamani. Momentan am instalat iGO si TomTom Navigator 5.21 fara probleme; iGO vede minimum 9 sateliti, rutare OK. TTN 5 vede doar o strada principala din Bacau, ce-i drept am instalat o varianta alfa Eastern Europe. Link to comment
dinoc Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Mi-am luat eu un Asus A636 si merge f. bine pana acum cu IGO. Link to comment
Yeti Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Iti recomanD sa Cauti bine de tot ca s-ar putea sa gasesti si fara RON-i. Intradevar, DaCa muncesti un pic gasesti material brut mai mult DeCat suficient. Dar daca esti novice si mai ai nevoie de suport (sfaturi, ajutor, etc), pe unde mi s-a recomanDat sa Caut nu prea este. Pana la uma mi-am rezolvat problema la GPS Forum, un loc pe care v-il recomand si voua. Acum as avea nevoie de un alt fel de suport. Ma refer la un dispozitiv de prindere al PDA-ului pe bord sau parbriz. Stiti cumva unde (magazin, piata, targ, persoana, etc..) as putea gasi asa ceva? Link to comment
VIPER Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Da si tu fix o pagina in spate si vezi cu ochii tai... Link to comment
Wolfman Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 N-am gasit nicaieri holder activ pt. N520, asa ca saptamana viitoare astept un incarcator auto plus un holder pasiv. De holder nu aveam neaparat nevoie fiindca i-am gasit un loc excelent in fata turometrului, sprijinit de volan, insa la drumuri mai lungi este nevoie de incarcator. Link to comment
MethodRO Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Apropo stie cineva cum se poate emula pe Win XP Windows Mobile 2003? Vreau sa instalez si sa testez IGO cu un modul GPS pe USB. Din cate am inteles pot face acest lucru cu SDK-ul din Visual Studio. Singura problema este ca emulatorul pleaca cu memoria standard de 32mb a Palmului si este limitat. Astept idei. Link to comment
VIPER Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Nu stiu cum o sa faci asta chiar daca reusesti sa-l emulezi... iGO pleaca numai de pe SD. Iar acel SD trebuie sa stie autorun... Link to comment
Recommended Posts